Var benim de ama öyle akan bi para değil,biraz birikmişim var.. sadece kurban parası da değil.. damatlar beni aramıyor gelince evimin eksiklerini fark etsinler,velhasılı eşinin yapmadıklarını yapsınlar istiyor yapmadıkları zaman da küsüyor,onlar gelmesin siz gelin eşleriniz olmadan diyor.eşime güvensem o hayal kırıklığı anneme güvensek o ayrı pişman ediyoHaklida degilde,sizi bilmem de ben olsam o söylemeden varsa verirdim.
Ha ben çalışıyorsunuz sanmistim,o zaman kusura bakmasın annen el oğlundan medet ummak nedir.Var benim de ama öyle akan bi para değil,biraz birikmişim var.. sadece kurban parası da değil.. damatlar beni aramıyor gelince evimin eksiklerini fark etsinler,velhasılı eşinin yapmadıklarını yapsınlar istiyor yapmadıkları zaman da küsüyor,onlar gelmesin siz gelin eşleriniz olmadan diyor.eşime güvensem o hayal kırıklığı anneme güvensek o ayrı pişman ediyo
Şuan ücretsiz izindeyim.. birikmişim var ama şuan ben de o birikmişle idare ediyorum eşten para istememek içinHa ben çalışıyorsunuz sanmistim,o zaman kusura bakmasın annen el oğlundan medet ummak nedir.
Haklısınız dedim ya daha ne yazayım o halde vermeyin tabii ki,anneniz anlamaz canınızı da sikmayin.Şuan ücretsiz izindeyim.. birikmişim var ama şuan ben de o birikmişle idare ediyorum eşten para istememek için
Niye kesilmesinde başkasının parasıyla kurbanBaşkasının parası ile kurban kesilmez hele hele ben tatile gideyim siz kesin hiç olmaz. Annene söyle beklentiye girmesin tabiki okutacak büyütecek anneliğin vasfı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?