- Konu Sahibi likethemovies
ben de onlardanımmm
vestiyer dolabının altında poşetler varrr
temizlik yapılırken yardımcım bunlar ne dedi ,
poşet dedim ne işe yarıyor dedi
ona oğlumun giysilerini koymuştum işte böyle zamanlarda lazım dedim
kadın benim evimde tek poşet bulamazsın dedi mesela
bende de bakınca gereksiz görülen bir çok şey var
ama evde büyük eşya yok
salonda iki tane 3 lü koltuk iki sehpa bir de küçük masa ile 4 sandalye var biblo miblo yok
bir oda kitap var mesela, eşim oğlumun bebek kitaplarını birine vermeyi önerdi oğlumdan önce ben atladım hayır o kitapları kendisi de okuyacak okuma yazma öğrenince diye
ilkokuldaki güzel yazı defterim de fakültedeki ders notlarım da var ama aradaki dönemden hiçbir şey yok ilginçtir
bir çok şey attım ama o defterleri atamadım bir türlü
ben de bulayım bir psikolog bari zira üzüm üzüme baka baka kararır hale gelecek bir oğlum var küçülen giysilerini verirken bazılarını verdirmedi onlar kalsın dedi
vestiyer dolabının altında poşetler varrr
temizlik yapılırken yardımcım bunlar ne dedi ,
poşet dedim ne işe yarıyor dedi
ona oğlumun giysilerini koymuştum işte böyle zamanlarda lazım dedim
kadın benim evimde tek poşet bulamazsın dedi mesela
bende de bakınca gereksiz görülen bir çok şey var
ama evde büyük eşya yok
salonda iki tane 3 lü koltuk iki sehpa bir de küçük masa ile 4 sandalye var biblo miblo yok
bir oda kitap var mesela, eşim oğlumun bebek kitaplarını birine vermeyi önerdi oğlumdan önce ben atladım hayır o kitapları kendisi de okuyacak okuma yazma öğrenince diye
ilkokuldaki güzel yazı defterim de fakültedeki ders notlarım da var ama aradaki dönemden hiçbir şey yok ilginçtir
bir çok şey attım ama o defterleri atamadım bir türlü
ben de bulayım bir psikolog bari zira üzüm üzüme baka baka kararır hale gelecek bir oğlum var küçülen giysilerini verirken bazılarını verdirmedi onlar kalsın dedi