Annemin giyimi :(( kızlar yardımınıza ihtiyacım var

benim annem de oyleydi, 50 yaşından sonra bi haller oldu benden genç işi giyinmesi şimdi :1:

annemde kotlar kumaş pantolonlar gömlekler giyer...
fiziğide güzel hatunun saçı başı manikürü ojesi hey yavrum heeeyyy...
kızkardeşimi ve beni gölgede bırakmayı sever kendileri..
valla bizden şık kadın...
düğünümde benden çok dikkat çekmişti herkes onun güzelliğini konuştu...
bizimkide bu model..
kardeşim bazen kızıyo "anneeeeeee onu ben giycem bırak" diye...

Madem annen anlamıyor hiç bir şeyden

Evde giydiği kıyafeti dışarda giydiği zaman, o kıyafeti atın gitsin.
Bi zaman sonra giymemeye başlar.

İlk başlarda kızar küser ama nereye kadar.
Bu şekilde alışmış olur.

Benim annem de tam tersi.
Hayatta eşofmanla, bol şeylerle gitmez bi yere.

Hep böylemiydii yenimi oldu bu giyim işi.
Menopoz döneminde bazı kadınlar umursamaz olurmuş o dönemdemi acaba.
Değilse annecim onlar yakışmıyo güzelliğini gölgede bırakıyo bak bunları giy deyip daha hoş şeylere yönlendirebilirsin

güzellikle tatlılıkla ay bu çok yakışmış şu eteği giysene fiziğine uygun anne bu pantolonu giysen sürper olursun gibi cümleler kurarak konuşun eleştirmenin sert konuşmanın faydası olmaz tatli bir dil kullanın bu yaştan sonra çok değişeceğini sanmıyorum ama belki biraz daha özenmesini sağlayabilirsiniz:31:

annemde kotlar kumaş pantolonlar gömlekler giyer...
fiziğide güzel hatunun saçı başı manikürü ojesi hey yavrum heeeyyy...
kızkardeşimi ve beni gölgede bırakmayı sever kendileri..
valla bizden şık kadın...
düğünümde benden çok dikkat çekmişti herkes onun güzelliğini konuştu...
bizimkide bu model..
kardeşim bazen kızıyo "anneeeeeee onu ben giycem bırak" diye...

işte annen demek ki hep öyleymiş benim annem de hep benim anlattığım gibiydi hala öyle :D

Madem annen anlamıyor hiç bir şeyden

Evde giydiği kıyafeti dışarda giydiği zaman, o kıyafeti atın gitsin.
Bi zaman sonra giymemeye başlar.

İlk başlarda kızar küser ama nereye kadar.
Bu şekilde alışmış olur.

Benim annem de tam tersi.
Hayatta eşofmanla, bol şeylerle gitmez bi yere.

işte onu yapmayı düşünüyorum yavaş yavaş artık ya atıcam ya saklıcam ki aldıklarımı giymek zorunda kalsın :D

Hep böylemiydii yenimi oldu bu giyim işi.
Menopoz döneminde bazı kadınlar umursamaz olurmuş o dönemdemi acaba.
Değilse annecim onlar yakışmıyo güzelliğini gölgede bırakıyo bak bunları giy deyip daha hoş şeylere yönlendirebilirsin

yok hep böyleydi yani tabi menopoz dönemine yavaş yavaş yaklasıyo vardır illaki etkisi zaten umursamıyodu şimdi daha umursamıcak desenize:D

güzellikle tatlılıkla ay bu çok yakışmış şu eteği giysene fiziğine uygun anne bu pantolonu giysen sürper olursun gibi cümleler kurarak konuşun eleştirmenin sert konuşmanın faydası olmaz tatli bir dil kullanın bu yaştan sonra çok değişeceğini sanmıyorum ama belki biraz daha özenmesini sağlayabilirsiniz:31:

annem bildiğini okuyan bi tip :D yani ne kadar tatlılıkla söylesem de o tamam diyip ertesi gün aynısını yapar ama artık dolabına el atıcam kaldırıcam kıyafetleri valla o istedi bunu :D

alışkanlık olmuş ne bileyim uyar diyecem ama yapmışsın daha önce bilemiyorum ne yapılır .

işte annen demek ki hep öyleymiş benim annem de hep benim anlattığım gibiydi hala öyle :D

yooo annem hep öyle değildi...
kızkardeşimle ben değiştirdik...
alışverişe gittik onunla...
hediye aldık...
o da maşallah dünden razıymış süslenmeye...
şimdi o beğenmiyo bizim giydiklerimizi...
makyajsız dışarı çıkmamıza izin vermiyo..

işte onu yapmayı düşünüyorum yavaş yavaş artık ya atıcam ya saklıcam ki aldıklarımı giymek zorunda kalsın :D

annen başka seçenek bırakmamış.. :D
hadi bol giymek tamam, rahat olmayı seviyodur.
ama temizlik yaptığı tişörtle dışarı çıktı diyince gözlerim yerinden fırladı :D

at gitsin, saklama.
kes makasla hatta :D

keserken de nihahahahahah de :D

annen başka seçenek bırakmamış.. :D
hadi bol giymek tamam, rahat olmayı seviyodur.
ama temizlik yaptığı tişörtle dışarı çıktı diyince gözlerim yerinden fırladı :D

at gitsin, saklama.
kes makasla hatta :D

keserken de nihahahahahah de :D

melasef yani o tişört o kadar günlük bişeydiki bende inanamamıştım şimdi biraz dikkat etmeye başladı ama tam olarak değil bunada şükür:D

Annelerr genelde böyle heralde
Benim annemden özenmez pek giyimine
Yani yakıştırımaz daha dogrusu
Birde demez mi ben bu yaştan sonra süsü püsü ne yapacagım
O yüzden bizz kıyafetini hazırlar
Annecim al bunları giy deriz..
Sizde öylee yapın.

Tüm dolabı boşaltın,kıyafetleri ihtiyacı olan birine verin.
Tabii bunu yapmadan önce annenize,günlük ve abiye olarak 3-5 kombine oluşturun alışverişe çıkıp.

Bomboş dolapta sadece sizin aldıklarınız kalınca başka şansı da kalmaz.

Annem hayatta iken bende senin gibi düsünürdüm, onca kıyafeti vardı ama giymezdi, hatta bir kac yıl önceden alınmıs üzerinde daha markası duranlar bile vardı giyemeden de göcüp gitti annem, özeniyor alıyor ama sonrada giymiyordu. Annem tesettürlüydü zaten, üzerine pardesüsünü giyer cıkardı.. :(

İste bayramlarda, dügünlerde, özel günlerde giyinirdi.

Simdi hepsi kardeslerinde, teyzelerim giyiyor anamın yadigarlarını kendi ellerimle verdim, dolapta kalıp cürüyecegine teyzemlerin üzerinde görüp annemi yad ederim dedim.. :(

Annemi düsününce bırak nasıl giyinirse giyinsin, canı nasıl istiyorsa, kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapsın diyorum, cünkü bizde cok derdik anne giyimine özen göster biraz, o kadar kıyafetin var anne onlardan giysene falan diye :(

Annem hayatta iken bende senin gibi düsünürdüm, onca kıyafeti vardı ama giymezdi, hatta bir kac yıl önceden alınmıs üzerinde daha markası duranlar bile vardı giyemeden de göcüp gitti annem, özeniyor alıyor ama sonrada giymiyordu. Annem tesettürlüydü zaten, üzerine pardesüsünü giyer cıkardı.. :(

İste bayramlarda, dügünlerde, özel günlerde giyinirdi.

Simdi hepsi kardeslerinde, teyzelerim giyiyor anamın yadigarlarını kendi ellerimle verdim, dolapta kalıp cürüyecegine teyzemlerin üzerinde görüp annemi yad ederim dedim.. :(

Annemi düsününce bırak nasıl giyinirse giyinsin, canı nasıl istiyorsa, kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapsın diyorum, cünkü bizde cok derdik anne giyimine özen göster biraz, o kadar kıyafetin var anne onlardan giysene falan diye :(

canım çok üzüldüm allah rahmet eylesin. zaten çok üstüne gitmiyorum nasıl istiyosa öyle giyiniyo.üzerine ne kadar gidersek ters tepdiği için.

Bence nasıl rahat ediyorsa öyle giyinsin. özel gecelerde örneğin siz alın hediye olarak bedenini biliyorsanız annecim bak sana neler aldık bir dene bakalım benim hatırım için nasıl duracak filan deyip espriye vurun ooo sultanım genç kızlara taş çıkarırsın maşallah filan bu eminim hoşuna gidecektir belki de etrafında ona iltifat edecek kimse olmadığı için önemsemiyordur. babanızla annenize sürprizler yapın... bunlar büyük problemler değil ki. Keşke benim de annemle aramda böyle şeyler olsa... ama biz iki yabancı gibiyiz.

Bende de tam tersi bir sorun var, annem oldukça genç giyinip beni sinir ediyor:)
Arkadan hangimiz genç kız anlamaları mümkün değil, gerçi önden de pek değil ya neyse...
Biz bir türlü bunu değiştirmeyi başaramadık, kendime ne alsam önce annem giyer ama onun kendine aldıklarını ben genç halimle cesaret edip giyemiyorum siz düşünün durumun ne kadar vahim olduğunu...
Ama şöyle bir şey deneyebilirsiniz belki, onun daha güzel ve genç görünmesinin hakkı olduğunu anlatın.
Hiç bir şekilde karışmıyorsun, seni baştan yaratıyoruz diye güzel ve eğlenceli bir şekilde ifade edip eyleme dökün.
Her şey gerçekten yaşında güzel oluyor, şuan giydiklerini 20 sene sonra zaten giyecek.

Back
X