- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi rapunzelll
benim annem de oyleydi, 50 yaşından sonra bi haller oldu benden genç işi giyinmesi şimdi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim annem de oyleydi, 50 yaşından sonra bi haller oldu benden genç işi giyinmesi şimdi![]()
annemde kotlar kumaş pantolonlar gömlekler giyer...
fiziğide güzel hatunun saçı başı manikürü ojesi hey yavrum heeeyyy...
kızkardeşimi ve beni gölgede bırakmayı sever kendileri..
valla bizden şık kadın...
düğünümde benden çok dikkat çekmişti herkes onun güzelliğini konuştu...
bizimkide bu model..
kardeşim bazen kızıyo "anneeeeeee onu ben giycem bırak" diye...
Madem annen anlamıyor hiç bir şeyden
Evde giydiği kıyafeti dışarda giydiği zaman, o kıyafeti atın gitsin.
Bi zaman sonra giymemeye başlar.
İlk başlarda kızar küser ama nereye kadar.
Bu şekilde alışmış olur.
Benim annem de tam tersi.
Hayatta eşofmanla, bol şeylerle gitmez bi yere.
Hep böylemiydii yenimi oldu bu giyim işi.
Menopoz döneminde bazı kadınlar umursamaz olurmuş o dönemdemi acaba.
Değilse annecim onlar yakışmıyo güzelliğini gölgede bırakıyo bak bunları giy deyip daha hoş şeylere yönlendirebilirsin
güzellikle tatlılıkla ay bu çok yakışmış şu eteği giysene fiziğine uygun anne bu pantolonu giysen sürper olursun gibi cümleler kurarak konuşun eleştirmenin sert konuşmanın faydası olmaz tatli bir dil kullanın bu yaştan sonra çok değişeceğini sanmıyorum ama belki biraz daha özenmesini sağlayabilirsiniz![]()
işte annen demek ki hep öyleymiş benim annem de hep benim anlattığım gibiydi hala öyle![]()
işte onu yapmayı düşünüyorum yavaş yavaş artık ya atıcam ya saklıcam ki aldıklarımı giymek zorunda kalsın![]()
annen başka seçenek bırakmamış..
hadi bol giymek tamam, rahat olmayı seviyodur.
ama temizlik yaptığı tişörtle dışarı çıktı diyince gözlerim yerinden fırladı
at gitsin, saklama.
kes makasla hatta
keserken de nihahahahahah de![]()
Annem hayatta iken bende senin gibi düsünürdüm, onca kıyafeti vardı ama giymezdi, hatta bir kac yıl önceden alınmıs üzerinde daha markası duranlar bile vardı giyemeden de göcüp gitti annem, özeniyor alıyor ama sonrada giymiyordu. Annem tesettürlüydü zaten, üzerine pardesüsünü giyer cıkardı..![]()
İste bayramlarda, dügünlerde, özel günlerde giyinirdi.
Simdi hepsi kardeslerinde, teyzelerim giyiyor anamın yadigarlarını kendi ellerimle verdim, dolapta kalıp cürüyecegine teyzemlerin üzerinde görüp annemi yad ederim dedim..![]()
Annemi düsününce bırak nasıl giyinirse giyinsin, canı nasıl istiyorsa, kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapsın diyorum, cünkü bizde cok derdik anne giyimine özen göster biraz, o kadar kıyafetin var anne onlardan giysene falan diye![]()