Annemin gözleri açılsın 70.000 ya Şafi

Canım benim Allah razı olsun amin inşallah Rabbim bütün hastalara şifa versin içlerinde annem ve kayınpederin de dahil olmak üzere
Amin gülüm amin benimde meme ca şüphesi var bugun sonuclanacak bakalım Rabbim herkese şifa versin
Kalan 3500 de aldım inşallah
Kalan 0

Amin gülüm amin benimde meme ca şüphesi var bugun sonuclanacak bakalım Rabbim herkese şifa versin
Kalan 3500 de aldım inşallah
Kalan 0
İnşallah tertemiz çıkar bitanem Allah güzel haberlerimizi burda paylaşmayı nasip etsin, kolaylıkla güzellikle … nerde şifa bekleyen çaresiz kalan kulu varsa Rabbim Şafi ismiyle şifalandırsın selam ismiyle selamete erdirsin

Salavat-ı Tıbbil Kulubi bu salavat-ı annenizin gözlerinin sifalanması için niyet edip okuyun. Sadaka da verilmesi iyi olabilir en azından askıda ekmek vs. Allah şifa versin geçmiş olsun.

Salavat-ı Tıbbil Kulubi bu salavat-ı annenizin gözlerinin sifalanması için niyet edip okuyun. Sadaka da verilmesi iyi olabilir en azından askıda ekmek vs. Allah şifa versin geçmiş olsun.
Allah razı olsın okuyalım inşallah, bu niyetle sadaka vermek aklıma gelmemişti ilk fırsatta onu da yapayım Allah razı olsun

Annenizin gozleri icin bir gelisme varmi?
Ben de almak icin geldim ama hepiniz bitirmissiniz Allah razi olsun
Bu mesajın bildirimi gelmemiş ya da gözden kaçmış
Ameliyat oldu ama çok çok az bi fark var yok denecek kadar küçük, inşallah zamanla açılır
Allah sizden de razı olsun annemin niyeti için sayı bitmiş olsa da içinizden geldiği kadar okuyup bağışlarsanız çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…