- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
Keşke kaynananı da göz ardı edebilsen...Senin yuzunden banlanmaya gerek yok göz ardı ediyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke kaynananı da göz ardı edebilsen...Senin yuzunden banlanmaya gerek yok göz ardı ediyorum...
Ben baristmi ima etmedim zaten eşim ve annesi arasındaki konu eşim abisi ve yengesiyle konusmuyorSiz bu aileyle saç baş girip küsmemiş miydiniz yahu?
Hani, ne ölüme ne ölüsüne diyordunuz?
Çok üzuldum canimBenim annem de beni iki aylıkken ve bir ayağım alçılı haldeyken bırakıp gitmiş
Anne denilince
Belirtmek istedim...
Eşini öp başına koy. Sen ses etme ki annesinin huyunu anlasın. Sen triportör atarsın kv den bile haksız konuma düşersinSlm hanımlar ;
Benim derdim kaynana kişisi konularimi görenler bilir eşimin ailesiyle kayinpederim hariç diğerleriyle aram iyi degil.
Ben aylar önce işten ayrildim bir kredi karti borcum vardı gelir azalinca eşimin maasi sadece eve markete faturalara kendi sigarasina anca yetiyor benim 1200 tl borcum için annemin evine ihbarname gondermisler bekarken aldigim kart olduğu için annemlerin adresi kayitli.
Annemde bana bile haber vermeden bilezigini bozdurmus bana getirmis git borcunu öde diye almadim biz öderiz dedim zorla verdi bende hafta sonu diye bankaya gidemedim.
Eşimde benden habersiz annesinden para istemiş borc icin annemin bilezigini bozdurmus olmasi zoruna gitmiş.Kaynana da ben para veremem git nerden buluyorsan bul tarzinda konuşmuş.
Bende eşimle tartistim gidip para niye istedin diye neticede benim annem kızına destek olmak istemiş zaten bir aya ise başlayıp oduycektim anneme ama eşim gidip kaynanama para istedi beni kucuk duruma dusurdu diye konusmuyorum.
Neticede benimle annem arasinda eşimin kaynanayi karistirmasi sacma degilmi ?
Benim annesiyle aram bozuk koz gecti eline kv nin smdiAnnene yük olmak istememiş kendi annesinden istemiş ne var ki bunda
Amiinnn canlarımız bizim iyi ki varlar rabbime şükürler olsuRabbim butun annelerimizi basimizdan eksik etmesin inss
Hahah bende de var o eşten bir taneEşin belli ki biryerden tutmaya çalışıyor ama benim eşim gibi nerden tutsa elinde kalıyor.
Başartmayanlar utansın :))Hahah bende de var o eşten bir tane
Bir insan hiç mi başaramaz hiç birşey