Rüya Yorumları annemin hamile oldugunu gördüm

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
997
87
118
kizlar rüyamda annem hamileymis ama bu mümkün deil:) 43 yasinda kendisi ve asla cocuk düsnmez hayatta bu yastan sonra

Eger ruyaniz bilincalti ruyasi degilse, anneniz o donem yeni baslangiclar oncesindeymis, mesaji yazali bayaaa olmus, gorunce yanitlayayim dedim, sevgiler

tesekkür ederim, olsun simdi yanitladigin da iyi oldu cünkü annem dün ayni rüyayi gördü...sayende tabirini de bilyioruz cnm simdi

15 gün kadar önce rüyamda annemin hamile olduğunu ögrenmiştim 2gün önce rüyamda annemin yine hamile olduğunu ve usg de bebeğin görüntüsünü gördüm ben de yanındaydım ve hamileyim(normaldede hamileyim)ne anlama geliyor acaba yorumlarsanız sevinirim.

meraba bende sabaha karşı gördüm hamileydim 9 aylık bekarım vede öğrenciyim bu ne anlama geliyor

Tüm hamilelik rüyalarını güzel haber ve müjde olarak yorumlayalım olsun bitsin. :)

Ben de dün annemin hamile olduğunu gördüm. Ayy, bu yaştan sonra kardeş falan istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…