- 3 Mayıs 2011
- 13.773
- 49.041
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
Herkese Merhaba,
Annem yıllardır insomnia hastası.
4 günden fazla uyumadığı ve acil Erenköy'e götürdüğümüz zamanlar oldu.
Geceleri sabaha kadar uyumuyor.
Uyku ilacı ve antidepresan kullanıyor.
Hep de çift doz. Yine de uyuyamıyor.
İstanbul'da olup insomnia tedavisinde başarıya ulaşmış birileri var mı?
Herhangi bir öneriniz olur mu?
Üzülüyorum çünkü geçen gün ben ölüyorum dedi
Gerçekten de kötü halde...
Uyku labına daha önce yattı.
Fiziksel bir sebebi yok.
Tamamen psikolojik.
Dün gece acile götürdüm. Hafif gripti aslında. Özele gittik ve doktordan rica ettim. Seruma uyku verecek bir ilaç katamaz mısınız diye..
Dün gece o şekilde biraz da olsa uyudu.
O da sık uyanarak.
Yine de bizim için iyi bir geceydi.
Her türlü öneriye açığım.
Buradan kamu spotu yazayım: Biri size fikrinizi sormuyorsa lütfen söylemeyin. Annemin uykuları düzene girmişti. Ta ki bir gün Allahın belası cahil bir gerizekalıyla karşılaşana kadar. Eczane de karşılaşmışlar. O aptal kadın bir sürü şey söyleyip annemi korkutmuş ilaçlar hakkında. Annem de ilacı yarı doza düşürdü. Sadece bir gece kendi kendine bunu yapmış. O gün bizim miladımız oldu resmen. Aylardır toparlayamıyoruz uykusunu ve ben her uykusuz gecenin sabahı o kadına lanet ve beddua ediyorum. Anneme de öfkeleniyorum doktorları dinlemek yerine bir salağı dinlediği için.
Annem yıllardır insomnia hastası.
4 günden fazla uyumadığı ve acil Erenköy'e götürdüğümüz zamanlar oldu.
Geceleri sabaha kadar uyumuyor.
Uyku ilacı ve antidepresan kullanıyor.
Hep de çift doz. Yine de uyuyamıyor.
İstanbul'da olup insomnia tedavisinde başarıya ulaşmış birileri var mı?
Herhangi bir öneriniz olur mu?
Üzülüyorum çünkü geçen gün ben ölüyorum dedi

Gerçekten de kötü halde...
Uyku labına daha önce yattı.
Fiziksel bir sebebi yok.
Tamamen psikolojik.
Dün gece acile götürdüm. Hafif gripti aslında. Özele gittik ve doktordan rica ettim. Seruma uyku verecek bir ilaç katamaz mısınız diye..
Dün gece o şekilde biraz da olsa uyudu.
O da sık uyanarak.
Yine de bizim için iyi bir geceydi.
Her türlü öneriye açığım.
Buradan kamu spotu yazayım: Biri size fikrinizi sormuyorsa lütfen söylemeyin. Annemin uykuları düzene girmişti. Ta ki bir gün Allahın belası cahil bir gerizekalıyla karşılaşana kadar. Eczane de karşılaşmışlar. O aptal kadın bir sürü şey söyleyip annemi korkutmuş ilaçlar hakkında. Annem de ilacı yarı doza düşürdü. Sadece bir gece kendi kendine bunu yapmış. O gün bizim miladımız oldu resmen. Aylardır toparlayamıyoruz uykusunu ve ben her uykusuz gecenin sabahı o kadına lanet ve beddua ediyorum. Anneme de öfkeleniyorum doktorları dinlemek yerine bir salağı dinlediği için.