- Konu Sahibi kuyrukluyildiz
-
Herşeyi atma problemi evde hiç birşey bulamıyorum neden?Bence her kadinda bir donem toplayicilik oluyor, sonra da eline geceni atma donemi basliyor, hangisi daha tehlikeli bilemedim.
Ancak kadin hakli, atmaniz dogru degil bence.
Benim ananem de öyleydi Lavaboya su doldurur o doldurduğu pilastiğe dantel örterdi bigün çöp poşetini aldım hepsini attım yaşlı olduğu için biz temizlik yapardık. Kapıda durdurdu bir kaçını aldı yine ama çoğunu atmıştım. Dantelleri ben toplardım o geri sarardıAnnem zamanın da çok yokluk cekmis. Simdi de hiç birşeyini atmaya kıyamıyor. İlerde lazım olur deyip herşeyi saklıyor. Dolabında dünya kadar kıyafet var giymediği diyorum ya ver birilerine ya atalım ne atacağım silgi bezi yaparım diyor.
İyi akşamlar arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere derdim annem. Ben annemi bildim bileli hiç birşeyini atmaya kıyamaz. Tasarruflu olmak israf etmemek güzel birşey de annemin ki artık farklı bir boyuta geldi. Boş dondurma ve katı yağ kaplarını, her türlü pet şişeleri deterjan yumuşatıcı kutularını ve buna benzer plastik ürünlerini hiç bir şekilde atmıyor biriktiriyor lazım olurmuş. Nuh Nebi den kalma neler var evde görmeniz lazım. Mutfak dolapları bunlarla dolu temizlik yaparken atıyorum illaki çöpten geri alıyor. Allah'a şükür almayacak durumları da yok. Ki evin büfesi tabak çanakla dolu. Anlatıyorum bunlar sağlıksız kullanma at gitsin diye. Sen benim evime karışmazsın deyip küsüyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık annemin bu biriktirme huyundan nasıl vazgeçirebilim?.[/QUOTE
bir taraftan atıp diğer taraftan alanlardanım ben deBende de atma huyu var :))) hic fazlalik sevmem gereksiz hic bir sey tutmam bu da hastalik mi?
bir taraftan atıp diğer taraftan alanlardanım ben de
satın alma hastalığı var ben de hiç bir şey bulamazsam a101 gibi marketlerin aktüel günlerinde ne bulsam alırımYa dimi isin bir de o kismi war kostur kostur yenisini almak :))) ben de cozemedim kendimi :)))
İyi akşamlar arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere derdim annem. Ben annemi bildim bileli hiç birşeyini atmaya kıyamaz. Tasarruflu olmak israf etmemek güzel birşey de annemin ki artık farklı bir boyuta geldi. Boş dondurma ve katı yağ kaplarını, her türlü pet şişeleri deterjan yumuşatıcı kutularını ve buna benzer plastik ürünlerini hiç bir şekilde atmıyor biriktiriyor lazım olurmuş. Nuh Nebi den kalma neler var evde görmeniz lazım. Mutfak dolapları bunlarla dolu temizlik yaparken atıyorum illaki çöpten geri alıyor. Allah'a şükür almayacak durumları da yok. Ki evin büfesi tabak çanakla dolu. Anlatıyorum bunlar sağlıksız kullanma at gitsin diye. Sen benim evime karışmazsın deyip küsüyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık annemin bu biriktirme huyundan nasıl vazgeçirebilim?.
satın alma hastalığı var ben de hiç bir şey bulamazsam a101 gibi marketlerin aktüel günlerinde ne bulsam alırım
ben alt ya da üst komşunun kapısına bırakıyorum bezen atacağım şeyleri eşim görmesin diyee ha ha ha.neler çekiyoruz yavvvvHahahah o kimde yok kiolmayan kadin war mi acep heheh. Esim diyor ki bazen beni korkutuyorsun ne bulsan aliyorsun diyor bir sey ariyor diyelim evde nerde diye sormaz attin mi diye sorar
İyi akşamlar arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere derdim annem. Ben annemi bildim bileli hiç birşeyini atmaya kıyamaz. Tasarruflu olmak israf etmemek güzel birşey de annemin ki artık farklı bir boyuta geldi. Boş dondurma ve katı yağ kaplarını, her türlü pet şişeleri deterjan yumuşatıcı kutularını ve buna benzer plastik ürünlerini hiç bir şekilde atmıyor biriktiriyor lazım olurmuş. Nuh Nebi den kalma neler var evde görmeniz lazım. Mutfak dolapları bunlarla dolu temizlik yaparken atıyorum illaki çöpten geri alıyor. Allah'a şükür almayacak durumları da yok. Ki evin büfesi tabak çanakla dolu. Anlatıyorum bunlar sağlıksız kullanma at gitsin diye. Sen benim evime karışmazsın deyip küsüyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık annemin bu biriktirme huyundan nasıl vazgeçirebilim?.
Bende de atma huyu var :))) hic fazlalik sevmem gereksiz hic bir sey tutmam bu da hastalik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?