- 25 Aralık 2020
- 6.497
- 23.394
- 298
- 41
- Konu Sahibi oylesinebirioylesine
-
adam kıskanç diye çıkmış ya o iştenKonu biraz karisik pek anlamasamda, annenizin diger adamda gonlu var veya babanizdan bekledigi ilgiyi veren ilk kisi oldugu icin bunu aşk saniyor, yani muhtemelen baska bir ilgi veren olursa ondanda etkilenebilir, bu sebeple derhal bosanip saglikli kararlar alan bir yetiskin ve ebeveyne donusmesi gerekiyor.
Annenizin finansal ozgurlugu niye yok, calisiyor dediniz?
babam evde. geç geliyo genelde zaten 7-8 bazen 9-10. pek konuşmayız zaten hep aramızda soğukluk var. kardeşimden kira parası istedi parası yoktu verememiş kıza demediğini bırakmamış. sonra borç aldı kardeşim verdi istemem yan cebime koy yaptı hala soğuk davranıyor kıza. ikimiz de babamla çok konuşmayız aramız soğuk mesafeli herkes der ne kadar soğuk aranız diye. iki konuşsan abuk subuk konuşur, hemen para ister, bize sallar, oram buram kötü der kendini anlatır konuşmayınca daha rahatsiz eve 4-5 günlüğüne geldiniz ,evli kardeş bile geldi de babanız nerede bu sırada?
aynısını söyledim taksiden inince. kendine zarar vermesin siye laf etmiyoruz ya iyice yüz buldu ne rezillik yapmışım diyorzaten rezil durumdalar rezil olmaktan korkuyorsa neden yapmış?
madem rezillik değil adam herkese atsın videoyu annecim ne dersin deaynısını söyledim taksiden inince. kendine zarar vermesin siye laf etmiyoruz ya iyice yüz buldu ne rezillik yapmışım diyor
yok yok aşırı özel bilgi vermek istemiyorum da o kadar kazanmıyordu tabi asgarinin biraz üstüdür. ev geçindiremez biz yine destek olur ona para atarız da (kardeşim iyi kazanıyor ama yeni evli borçları var çok atamıyor, ben de kendime yetmeye çalışıyorum) amacını ne istediğini kendi bile bilmediği için destek olamıyoruzadam kıskanç diye çıkmış ya o işten
annesi pek kariyerli bir işte çalışmıyor herhalde yani boşnsa gitse yine benzer işte çalışsa acaba ev geçindirebilecek mi? o kadar kazanıyor muydu?
bu sefer kızlarının başına kalma ihtimali de var
ya da şu anda 50 yaşında olsa, çok kalifiye olmayan birini özelde ne kadar çalıştıracaklar?
adam bana bu videoyu attığında ben ılımlı anlayışlı yaklaşmasam annem o kafayla kendine bir şey yapardı. böyle konuşsam bence hiçbir şeyi düzeltmez bu durummadem rezillik değil adam herkese atsın videoyu annecim ne dersin de
yanlışı yapıp yapıp int*harın arkasına sığınmasın ayy çok sinir bozucu ya.adam bana bu videoyu attığında ben ılımlı anlayışlı yaklaşmasam annem o kafayla kendine bir şey yapardı. böyle konuşsam bence hiçbir şeyi düzeltmez bu durum
Mümkünse eve dönmeyin, bulunduğunuz şehirde kalmaya çalışın. Kendi hayatınıza yoğunlaşın, işinize gücünüze bakın.zaten öyle ama bunu anlatamazsın ki ona. onunla konuşsan harika bir baba, biz ona senelerce yüz vermedik ona göre. ben annemin başkasıyla olmasına bir şey demiyorum onun için endişeleniyorum. anneme yaklaşık 10 yaşımdan beri ayrılmasını söylüyorum. bizim çocukluğumuzu da mahvettler. kolay mı böyle bir ailede yaşamak. sürekli aldatılmaktan korkuyoruz ben de kardeşim de. bana hala okulun bitti evine dön diyorlar her geldiğimde bununla kavga edip kendimi açıklamak zorunda kalıyorum.
sürekli bizi özlemiyor musun biz çok ağlıyoruz diyor ben giderken hüngür hüngür ağlar ama asla dönemem o eve tekrar. ancak çok zor durumda olmam gerekiyor allah korusun. annemi dediğiniz gibi ben de anlıyorum ama sonuçta hala evli, işin sonu nereye varabilir ki boşanmadıkçaMümkünse eve dönmeyin, bulunduğunuz şehirde kalmaya çalışın. Kendi hayatınıza yoğunlaşın, işinize gücünüze bakın.
Allah yardımcınız olsun, gerçekten zor bir durumdasınız. Bu tür aile bağları çok yıpratıcı oluyor. Çocukluğunuzda yeterince zarar görmüşsünüz ilişkilerinden, kendinizi geri çekin. Siz onlara anne-babalık yapıyorsunuz bir yerde.
Anne-babanızın arasında toksik bir ilişki var ama çıbanın başı babanız. Belki annenizi aldatmasaydı, anneniz duygusal anlamda daha stabil biri olurdu. Yıllarca kadınlık gururu yok sayılmış birinin gördüğü ilk ilgiye sığınması çok normal. Fakat ikisinin de aklı fikri var, yine bildiklerini okurlar. Uyarıp geçeceksiniz, siz kendi hayatınızdan mesulsünüz.
yani ilaç içtiği oldu geçmişte, bileklerini kesti, bazen yatıyor günlerde kalkmıyor. intihar ederim diye hiç tehdit etmedi direkt biz böyle korkuyoruz yaotığı içinyanlışı yapıp yapıp int*harın arkasına sığınmasın ayy çok sinir bozucu ya.
Ben orayi kacirmisim demekki, zaten beynim yandi okurken, sanirim daha ziyade gündelik islerde çalışıyor ya da çalışabilir durumda annesiadam kıskanç diye çıkmış ya o işten
annesi pek kariyerli bir işte çalışmıyor herhalde yani boşnsa gitse yine benzer işte çalışsa acaba ev geçindirebilecek mi? o kadar kazanıyor muydu?
bu sefer kızlarının başına kalma ihtimali de var
ya da şu anda 50 yaşında olsa, çok kalifiye olmayan birini özelde ne kadar çalıştıracaklar?
ya durum çok kötüBen orayi kacirmisim demekki, zaten beynim yandi okurken, sanirim daha ziyade gündelik islerde çalışıyor ya da çalışabilir durumda annesi
Bana gayet istiyor gibi geldi anne de bu anlatılanlardan .Aynı şehirde yaşamıyorsunuz.Aynı evde yaşasanız çok rahatsız edici olur katılıyorum.Baba çok dürüst ve sadık bir adam olsa yine çok rahatsız edici olur ama sadık olmayan sorumsuz bir adama karşı annem gönül ilişkisi yaşıyorsa (ki ben adamı beğeneyim beğenmeyeyim koskoca kadın kendi istiyorsa benden gizler ama yine yapar yapacağını) hiçte önünde durmazdım.Fikrimi söyler geçerim.Gerisi annemin hayatı.Karşı durursam engel olamam sadece haberim olmaz diye düşünürüm ben açıkçası.bir gün boşanacakmış ötle diyor. şikayet edelim diyorum polis bir şey yapamazmış o adama ve adrese gelip tebligat yolluyorlar ya babam öğrenirmiş rezil olurmuşuz falan kabul etmiyor. ikna edemedim. zaten istiyor mu adamı istemiyor mu anlamadım ki
Kardeşin ve sen dogmayi istemediginiz anneniz ve babaniz sizi bu mutsuz evliligin icine dunyaya getirdi buyudunuz ve birey oldunuz aileniz sectigi hayatın sorumluluğunu kendileri almalari gerekiyor yavas yavas hissettirmeden mesafe koy bes kez ariyolarsa bir kez ac kendi hayatina odaklankendimi kötü hissediyorum telefonu açmayınca ağlıyor üzülüyor kendimi kötü hissediyorum. kendini öldürme ihtimali bile beni çok üzüyor. annemle çok şey paylaştık diyorum ya aslında gerçekten ilgi görmesi gereken biri ama yapamamış olmamış senelerce çalıştı babam kira fatura ödemez geciktirir hep bizi evlerden çıkardılar hep taşındık. kardşeim evde yaşarken maaşını yediler kızın annem ona rağmen söyleniyodu bize para vermiyo atmıyor diye. babam kızdan taksi parası kira fatura istiyomuş. barışmak için alyans aldı anneme onu bile kardeşim ödedi. şimdi bu gittiğimde çok insafli davrandım tekrar nasıl yüz çeviricem ki
Yapacak olan yapar sizi kendime zarar veririm diye manipüle ediyor merak etmeyin böyle bencil anne baba kendine hicbirsey yapmazadam bana bu videoyu attığında ben ılımlı anlayışlı yaklaşmasam annem o kafayla kendine bir şey yapardı. böyle konuşsam bence hiçbir şeyi düzeltmez bu durum
ben annem için çok korkarak yanlarına gittim endişeleniyorum diye ve yanında olduğumu söyledim çok anlayışlı karşıladım ama çok yıprandım bu süreçte artık geçrwkten görüşmek istemiyorum ha diye de silemem dediğiniz gibi mesafe koyucamYapacak olan yapar sizi kendime zarar veririm diye manipüle ediyor merak etmeyin böyle bencil anne baba kendine hicbirsey yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?