annemin ilişkisi

adam kıskanç diye çıkmış ya o işten

annesi pek kariyerli bir işte çalışmıyor herhalde yani boşnsa gitse yine benzer işte çalışsa acaba ev geçindirebilecek mi? o kadar kazanıyor muydu?
bu sefer kızlarının başına kalma ihtimali de var

ya da şu anda 50 yaşında olsa, çok kalifiye olmayan birini özelde ne kadar çalıştıracaklar?

siz eve 4-5 günlüğüne geldiniz ,evli kardeş bile geldi de babanız nerede bu sırada?
babam evde. geç geliyo genelde zaten 7-8 bazen 9-10. pek konuşmayız zaten hep aramızda soğukluk var. kardeşimden kira parası istedi parası yoktu verememiş kıza demediğini bırakmamış. sonra borç aldı kardeşim verdi istemem yan cebime koy yaptı hala soğuk davranıyor kıza. ikimiz de babamla çok konuşmayız aramız soğuk mesafeli herkes der ne kadar soğuk aranız diye. iki konuşsan abuk subuk konuşur, hemen para ister, bize sallar, oram buram kötü der kendini anlatır konuşmayınca daha rahat

yok yok aşırı özel bilgi vermek istemiyorum da o kadar kazanmıyordu tabi asgarinin biraz üstüdür. ev geçindiremez biz yine destek olur ona para atarız da (kardeşim iyi kazanıyor ama yeni evli borçları var çok atamıyor, ben de kendime yetmeye çalışıyorum) amacını ne istediğini kendi bile bilmediği için destek olamıyoruz

adam bana bu videoyu attığında ben ılımlı anlayışlı yaklaşmasam annem o kafayla kendine bir şey yapardı. böyle konuşsam bence hiçbir şeyi düzeltmez bu durum
yanlışı yapıp yapıp int*harın arkasına sığınmasın ayy çok sinir bozucu ya.

Mümkünse eve dönmeyin, bulunduğunuz şehirde kalmaya çalışın. Kendi hayatınıza yoğunlaşın, işinize gücünüze bakın.
Allah yardımcınız olsun, gerçekten zor bir durumdasınız. Bu tür aile bağları çok yıpratıcı oluyor. Çocukluğunuzda yeterince zarar görmüşsünüz ilişkilerinden, kendinizi geri çekin. Siz onlara anne-babalık yapıyorsunuz bir yerde.

Anne-babanızın arasında toksik bir ilişki var ama çıbanın başı babanız. Belki annenizi aldatmasaydı, anneniz duygusal anlamda daha stabil biri olurdu. Yıllarca kadınlık gururu yok sayılmış birinin gördüğü ilk ilgiye sığınması çok normal. Fakat ikisinin de aklı fikri var, yine bildiklerini okurlar. Uyarıp geçeceksiniz, siz kendi hayatınızdan mesulsünüz.

sürekli bizi özlemiyor musun biz çok ağlıyoruz diyor ben giderken hüngür hüngür ağlar ama asla dönemem o eve tekrar. ancak çok zor durumda olmam gerekiyor allah korusun. annemi dediğiniz gibi ben de anlıyorum ama sonuçta hala evli, işin sonu nereye varabilir ki boşanmadıkça

Anneniz işin kolayını ne güzel bulmuş, yap yap sonra intihar ederim de. Millette aman intihar etmesin diye her şeye olumlu, sakin yaklaşsın.
Hiç karışmayın ne babanıza ne annenize, ne halleri varsa görsünler

yanlışı yapıp yapıp int*harın arkasına sığınmasın ayy çok sinir bozucu ya.
yani ilaç içtiği oldu geçmişte, bileklerini kesti, bazen yatıyor günlerde kalkmıyor. intihar ederim diye hiç tehdit etmedi direkt biz böyle korkuyoruz yaotığı için

Ben orayi kacirmisim demekki, zaten beynim yandi okurken, sanirim daha ziyade gündelik islerde çalışıyor ya da çalışabilir durumda annesi

Ben orayi kacirmisim demekki, zaten beynim yandi okurken, sanirim daha ziyade gündelik islerde çalışıyor ya da çalışabilir durumda annesi
ya durum çok kötü
1- baba güya çalışıyor ama o da kira fatura ödemiyor ki ona evli kız yardım ediyor
2- anne o işyerinde yapmış manitayı, şimdi oraya dönemez, adam orada hala. çalışsa da asgari civarı alacakmış. bunlar istanbulda filan da yaşıyorsa nasıl geçinecek bu kadın?

yani boşansalar bu baba nafaka da vermez, evin kirasını vermeyen adam nafaka mı verir?

2 sorumsuz ergen gibi anne-baba, bu kızlar hangi birine yetişecek ki? valla ben evli kızın kocasına da hayret ettim kız hala şu ortamda para yolluor düğün yapmış borç öderken kaç damat yapar bunu?

ayrıca kadın boşanmadığı sürece bari babası var başında, adam öyle "amaaan ben de aldatıyorum ne olcak, karım da ne nane yerse yesin, akşam eve gelsin çorba yapsın" demiyor. (kimi kadınlar böyle diyor ya)

bu kadın boşansa gidip it uğursuz kriminal herkese kanabilir, öyle de bir dert var.
boşansa da güzel huzurlu bi düzen kuracak olsa keşke boşansın.

Bana gayet istiyor gibi geldi anne de bu anlatılanlardan .Aynı şehirde yaşamıyorsunuz.Aynı evde yaşasanız çok rahatsız edici olur katılıyorum.Baba çok dürüst ve sadık bir adam olsa yine çok rahatsız edici olur ama sadık olmayan sorumsuz bir adama karşı annem gönül ilişkisi yaşıyorsa (ki ben adamı beğeneyim beğenmeyeyim koskoca kadın kendi istiyorsa benden gizler ama yine yapar yapacağını) hiçte önünde durmazdım.Fikrimi söyler geçerim.Gerisi annemin hayatı.Karşı durursam engel olamam sadece haberim olmaz diye düşünürüm ben açıkçası.

Ahh ya..
Canım benim annene ve babana kötü bir şey demeyeceğim nihayetinde ailen seni üzmek istemem ama uyarmak istiyorum.O adam düzgün bir adam olsa evli bir kadınla olup bunları yapmazdı.belli ki takıntılı normal olmayan biri.size ya da annene bir şey yapsa nolacak.annenle ciddi bir şekilde konuş ya şikayet etsin ya da siz o aileden kendinizi soyutlayın.Asla kolay demiyorum ama tv lerde o kadar kötü şeyler görüyoruz ki ben böyle bir adama güvenemem

Kardeşin ve sen dogmayi istemediginiz anneniz ve babaniz sizi bu mutsuz evliligin icine dunyaya getirdi buyudunuz ve birey oldunuz aileniz sectigi hayatın sorumluluğunu kendileri almalari gerekiyor yavas yavas hissettirmeden mesafe koy bes kez ariyolarsa bir kez ac kendi hayatina odaklan

adam bana bu videoyu attığında ben ılımlı anlayışlı yaklaşmasam annem o kafayla kendine bir şey yapardı. böyle konuşsam bence hiçbir şeyi düzeltmez bu durum
Yapacak olan yapar sizi kendime zarar veririm diye manipüle ediyor merak etmeyin böyle bencil anne baba kendine hicbirsey yapmaz

Yapacak olan yapar sizi kendime zarar veririm diye manipüle ediyor merak etmeyin böyle bencil anne baba kendine hicbirsey yapmaz
ben annem için çok korkarak yanlarına gittim endişeleniyorum diye ve yanında olduğumu söyledim çok anlayışlı karşıladım ama çok yıprandım bu süreçte artık geçrwkten görüşmek istemiyorum ha diye de silemem dediğiniz gibi mesafe koyucam

Anneniz gemi azıya almış, koca kadın utanmadan liseli aşkı yaşıyor. O sizi zerre düşünmüyor siz de o'nu düşünmeyin.
Babanız zaten ha var ha yok, başka bir alem. Bu ladar sorunlu tipler birbirini nasıl buluyor hayret.
Anneniz için yapabileceğiniz tek şey tedavi almasını sağlamak. Elinizden başka bir şey geleceğini sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…