annemin ilişkisi

Her işine koştuğunuz için ne yapacağını şaşırıyor. Bu gidişle kardeşinin yuvası bozulcak seninde psikolojin. İkinizde onları boşverip kendi gelişiminize odaklanın.

Konu sahibi tüm hikayeyi okuyamadım ama kazık kadar insanlar iki tane kızımız var. Biraz halimize tavrımıza dikkat edelim dememişler kafalarına göre davranmışlar. Bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar. Sizin, kardeşinizin kendilerine ait dünyaları varmış zaten. Kendi işinize bakmaya başlayın

Bence annenizin psikolojik destek alması gerekiyor.

.

Son düzenleme:
Tamamını okudum, anne baba demeye bin şahit gerekiyor gerçekten. Sizin için çok üzüldüm, lütfen hayatınızı daha fazla mahvetmelerine izin vermeyin. Kendi hayatınıza gelişiminize ve geleceğinize odaklanın zira bu insanlara kendilerinden başka kimseyi dinlemeyecekleri aşikar. Herkes kendi seçimlerine mesul, anneniz ve babanız bireysel olarak kendi hayatlarını bu şekilde yaşamayı tercih etmiş, aile kurmuşlar ama bir aile olalım dememişler.
Siz elinizden geleni yapmışsınız zaten. Hatta size ait olmayan pek çok yükü fazlasıyla üstlenmişsiniz. Artık bırakın, kendi hayatınıza odaklanın bence. Allah yardımcınız olsun

Sağlıksizlığın dibi..Gerçekten çok sağlıksız..İnsa evli kende aşık olur.. Ama boşanır yoluna bakar..Daha aynı evde yaşarken hadi aldatma var çocuklar ile tanıstırmak vss.. Uzaklaşın

Hiç bir şey vermesin kardeşiniz babaniza
Toksik herif aileyi mahvetmis.
Anneniz ne kadar suçlu olursa olsun bu yola baban itmiş.
Evliliğini,karısıni sizleri mahvetmis.
Evli kız kardeşin çeksin elini bunlardan yoksa onun evliliğide mahvolup gidecek

Aynen
Ortaya çıksa bile barışip birde size kızarlar falan
Kizlar kendilerini kurtarsın bu aileden

İnanki yazdıklarının hepsini okuyacak gücüm kalmadı yarısını okudum belki bunlar gerçekse hiçbiri de sağlam pabuç değil sen kndi yolunu çiz hepsini unut çıkar hayatından kndi yolunu çiz. Gerçekse dememi de yanlış anlama anlattıkların TV de izlediğimiz filmleri anımsattı annenin kardeşin kriz geçirirken gülmesi falan ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…