- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
AyyGay mi yoksam
Saka bir yana, benim icimde guzel hsiler var bu konuyla iligli, insallah guzel haberleri de okicaz .
Ayni seylleri inan bende hissediyorum :) , tatli , sevecen birisin yazdiklarindan belligirmemiş demekki faceye canım.arkadaş listende ekli mesajını okuduğunu anlarsın.neden bilmem ben seni çok sevdim :)
Yazmayi unuttumda , ben fake bi hesap acmistim yabanci adiyla ve hi yazmistim beyefendi o fake hesaba hi yazmis ama ayni zamanda benimde ilk mesajim gonderilmisti hic geri bile donmedigirmemiş demekki faceye canım.arkadaş listende ekli mesajını okuduğunu anlarsın.neden bilmem ben seni çok sevdim :)
Ayni seylleri inan bende hissediyorum :) , tatli , sevecen birisin yazdiklarindan belli
hımmm bak bunu bilmiyordum canım.sen mesaj gönderdiğinde eklimiydi facedende.diğer kutusuna mı gitti acaba görmediYazmayi unuttumda , ben fake bi hesap acmistim yabanci adiyla ve hi yazmistim beyefendi o fake hesaba hi yazmis ama ayni zamanda benimde ilk mesajim gonderilmisti hic geri bile donmedi, bence giriyor mesaji da goruyor ama cevap yazmiyor
Evet canim anlatmistin hikayenizi , ama biliyomusun bi erkek yapsa tamam ama bi bayan yapinca cok itici oluyo hem kendimede yakistiramiyorum boyle bi erkegin pesinden kosmayi ama of naptigimi bilmiyorum isin sonu neye varicak bakalimtatlım benimm.saf temiz duygular besliyorsun o çocuğa karşı,aşırı heyecanlı sabırsızsın kıyamam.ama acele etme.eşimle tanışma hikayemi anlatmıştım ya,işte o zamanlar yüz kez sildim eşimi faceden ekledi kabul ettim sildim ekledim sildim.bizim tam 6 ayımız böyle geçmişti.pes etmemişti.sende acele etme.olacağı varsa olur tatlım.bırak dursun ekli olarak ne zararı var.faceye girdiğinde illaki mesaj atacaktır
Yok yok ekliydi facebookumda mesaji gonderdigim zamanhımmm bak bunu bilmiyordum canım.sen mesaj gönderdiğinde eklimiydi facedende.diğer kutusuna mı gitti acaba görmedi
canım aklıma geldi.o hi yazdığın hesaba gir.tekrar mesaj at bakalım cevap verecek miYok yok ekliydi facebookumda mesaji gonderdigim zaman
Canim oyle yaptigini gorunce sinirlendim engelledim o fake hesaptancanım aklıma geldi.o hi yazdığın hesaba gir.tekrar mesaj at bakalım cevap verecek mi
aman sende ne acelecisin.denicektin işte cevap verecek mi diye.o fake hesaptan arkadaşlık göndermişmiydin?kabul etmişmiydiCanim oyle yaptigini gorunce sinirlendim engelledim o fake hesaptan
Cok aceleciyim hemde cokaman sende ne acelecisin.denicektin işte cevap verecek mi diye.o fake hesaptan arkadaşlık göndermişmiydin?kabul etmişmiydi
bekle bakalım canım.fake hesaba cevap verdi deyince bende işkillendim şimdi.olmazsa silersin.üzme kendini canımCok aceleciyim hemde cokTabi arkadas olduktan sonra yazdim ama cok gec cevap verdi , bende o fake hesaba cevap verdide niye bana vermedi diye engelledim . O fake hesaba bile gec cevap verdi o nu da face e cok takilmamasina yoruyorum emin degilim yinede
Aynen canim bende ama iyikide yapmisim diyorum yoksa salak gibi bisuru mesaj atabilirdim . Yarina kadar bekliyim yoksa silicem yoksa hergun profilini kontrol ederim krize falan girerim gerek yok .bekle bakalım canım.fake hesaba cevap verdi deyince bende işkillendim şimdi.olmazsa silersin.üzme kendini canım
du bakalım hemen pes etme :) bekle sadece.olmazsa zaten sileceksin canım.bencede iyiki denemişsin.denemeden bilemezdin.Aynen canim bende ama iyikide yapmisim diyorum yoksa salak gibi bisuru mesaj atabilirdim . Yarina kadar bekliyim yoksa silicem yoksa hergun profilini kontrol ederim krize falan girerim gerek yok .
Kismet canim , en bastanda hayirlisini istemistim demek hayirli degilmis . Saglik olsun...
hiçbirşeyini beğenme iyice yapışkan duruma düşeceksin bak haberin olsunEvet kizlar , durum guncellemesi yapayim diyorum . Hala arkadasiz hala mesajima cevap yok , dun kendi fotografimi paylastim ve iki tanede yurtdisinda yasadigim ve memleketimin resimlerini yanyana koyarak profilime attim , tekrar memleketime dair bir resim attim , hemseriyiz diye . Hala hicbir kipirdama yok ne baglantimi ne de fotograflarimda birini begendi . Belliki facebookta cok zaman gecirmiyor bakmiyor bile belki .Biraz bekliyim diyorum sabrim yok her 5 dk bir facebookumu acip bakiyorum bisey yazmistir diye. Ne yapicagimi bilmiyorum gercekten . Hala ikinci adimimin ne olucagina dair bi fikrim yok , baglantilarini begeneyim diyorum sen kimsin ne diye baglantilarimi begeniyorsun der diye korkuyorum . Sizce birazdaha bekliyeyim mi ? yoksa biseyler yapmali miyim ? evet yap diyorsaniz napiyim ?
Valla en kotusunu dusunuyorum su an kendimi en kotusu iicn hazirliyorum bakalim ne olacakdu bakalım hemen pes etme :) bekle sadece.olmazsa zaten sileceksin canım.bencede iyiki denemişsin.denemeden bilemezdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?