Annemin is arkadasinin oglu

Valla her konumu okuyorsunuz bazı mesajları begenıyorsunuz ama yorumunuzu merak ettım hıc yorum yapmamıssınız :D

Kiz benim h'ic internetten tanisma gibi bir durumum olmadi, biriyle face den tanisma gibi bir durumum da olmadi, o yuzden ne desem yanlis olacak en iyisi susayim :) Ama konuyu heyecanla takip ediyorum, o ayri :KK37:

Siz konuyu kapattığınız için yazmadı sanırım öncesinde, bana göre sohbet etmek için hemen atlaması daha itici zaten.
Ama yabancı bir bayana verdiği cevap iki seferde de direkt arkadaşlık isteklerini kabul etmesini de hoş bulmadım..
Hoş bazı insanlar için öyle bir an gelir ki sırf kısmeti olduğundan hiç yapmadığı şeyleri yaparken bulabilirler kendilerini, bilemiyorum..
Hem sevgilisi var diye size yazmadıysa o yabancı bayana da yazmamalıydı.
Bir ihtimalde bu fake adresin size ait olduğunu tahmin etti.
Tamamen duygularınıza göre ve aceleci hareket ediyorsunuz gibi algıladım ama bilemedim, hayırlısı olsun hakkınızda :KK51:

Eklemek tamam da yanlışlıkla ekledim mesajı hiç olmamış, zira yanlışlıkla ekleyen insan için arkadaşlık isteğini geri çekme seçeneği mevcut bu yüzden hiç inandırıcı değil. Kabul edene kadar bekleyip sonrasında da resmi bir açıklama yapar gibi mesaj atmak gereksiz olmuş. Salak olması gerek inanması için. Bir de mesajı öyle bir yazmışsınız ki kaçar gibi, niye cevap versin ki? Keşke açıkça konuşaydınız. :KK51:

Eger annenizle is arkadasi hala gozukmuyosa merhaba ben su kisinin kiziyim babaniz annemin is arkadasiymis ne zamandir gorusmedikleri icin merak etmis nasil diyebilirsiniz bi hastaligi varsa nasil oldu babaniz annem merak etmis nuamralarda silindi bu sekilde ulasabildim kusura bakmayin falan yazabilirsin

Yanlislikla eklediysen silersin yani adamda salak mi bu diye dusunebilir bu durumda yanlis anlama beni sakin hakaret etmek amacli soylemiyorum bunu sana diger hesabini kabul edip yazdgna gore yabanci kiz dusurdum deyip cevap yazmis demekki capkin biri bence umudunu kes hayir gelmez boylelerinden sonucta kismet bu isler karsina daha duzgu boyle seylere kalkismani gerektirmiycek biri cikar ve cok mutlu olursun hem birak senin pesinden kosup sana deger veren biri olsun hayatinda

Yanlislikla eklediysen silersin yani adamda salak mi bu diye dusunebilir bu durumda yanlis anlama beni sakin hakaret etmek amacli soylemiyorum bunu sana diger hesabini kabul edip yazdgna gore yabanci kiz dusurdum deyip cevap yazmis demekki capkin biri bence umudunu kes hayir gelmez boylelerinden sonucta kismet bu isler karsina daha duzgu boyle seylere kalkismani gerektirmiycek biri cikar ve cok mutlu olursun hem birak senin pesinden kosup sana deger veren biri olsun hayatinda

dil pratiği yapmak istemiş olamaz mı? Sadece kız düşürmek olsa mantık tee başka ülkedekini napsın arkadaşla muhabbet kurmaya çalışırdı

dil pratiği yapmak istemiş olamaz mı? Sadece kız düşürmek olsa mantık tee başka ülkedekini napsın arkadaşla muhabbet kurmaya çalışırdı
Ama arkadasada yazmasi gerekirdi sadece dil pratigi yapmis olsa kendisi birilerini ekleyebilirdi iyi dusunmeye calisiyorum ama arkadasada cevap vermesi gerek gormus ve yazmamis umursamamis arkadasi begenmediginde degil arkadas onun capkinliklarina uymuycak biri belliki

konu sahibi de, adam da yurtdışında sanırım

bence elinde süper bir bahane varmış ama çöpe atmışsın. annenin selamını iletmek çok iyi bir bahaneydi, annene niye soruyorsun ki sanki yüzük mü takacaksınız yarın :) selam ilet selam

Siz konuyu kapattığınız için yazmadı sanırım öncesinde, bana göre sohbet etmek için hemen atlaması daha itici zaten.
Ama yabancı bir bayana verdiği cevap iki seferde de direkt arkadaşlık isteklerini kabul etmesini de hoş bulmadım..
Hoş bazı insanlar için öyle bir an gelir ki sırf kısmeti olduğundan hiç yapmadığı şeyleri yaparken bulabilirler kendilerini, bilemiyorum..
Hem sevgilisi var diye size yazmadıysa o yabancı bayana da yazmamalıydı.
Bir ihtimalde bu fake adresin size ait olduğunu tahmin etti.
Tamamen duygularınıza göre ve aceleci hareket ediyorsunuz gibi algıladım ama bilemedim, hayırlısı olsun hakkınızda :KK51:
Kesinlikle duygularima gore ve aceleci davraniyorum o yuzden de 12 saat gecti ama adam rica ederim bile yazmadi ya bu kadar mi usengec olur biri :KK42:

Haklisin sacma bir caba benimkisi ama ne kadar cok yakisicagimizi dusunmustum , cok aptalim ..:KK42:

konu sahibi de, adam da yurtdışında sanırım

bence elinde süper bir bahane varmış ama çöpe atmışsın. annenin selamını iletmek çok iyi bir bahaneydi, annene niye soruyorsun ki sanki yüzük mü takacaksınız yarın :) selam ilet selam
Yok ben yurtdisindayim da adam turkiyede surekli yurt disina seyahate geliyor ama :) :))

yanlış mesaj yanlış..

keşke ne yazayım diye sorsaydın.. kapıyı kapatmışsın, yabancı profilden mesaj atmışsın.. ters olmuş biraz.

Kizlar bu adam yazmiycak gibi ki su ana kadar da yazmadi 12 saat gecti aradan . Simdi taktik zamani bu cocugun ilgisini nasil cekicez yani napiyim su andan sonra sizlere muhtacim :KK19:. Biraz profilinden kisiliginden bahsediyim ki ona gore biseyler bulalim . Yurtdisina seyahat etmeyi seviyor , 30 yaslarinda , calisan biri . Birde sey dusunuyorum Ben yurtdisindayim acaba onla alakali bi paylasim yapsam profilimde ilgisini cekermi veya guzel ciktigim bi fotoyu mu atsam , 3. bi sik da memleketimiz ayni , sehirle alakali mi bisey paylasiyim da ilgisini ceksin ? Sizler ne dusunuyorsunuz , iyice karar vermeden ikinci bi adim atmayi dusunmuyorum .

Back
X