Annemin is arkadasinin oglu

Benim de saatlerce bazen günlerce bakmadığım oluyor bence normal.
Bilmiyorum ki ne is yaptiiginida tam olarak bilemiyorum da tahmin ediyim hani isi vardir yogundur vs diye dusuniyim , veya internet paketi bitmistir diyorum belki , belki tlfnu bozulmustur diyorum , hic birinde emin degilim bekliyim bir gunluk vakti var , 2 gunde 2 sene yaslandim valla :-D .Yoksa silicem valla paranoyak oldm facebook a baka baka .

Biraz daha bekliyim diyorum canim . Bi gunluk vakti var yazdi yazdi yazmadi silicem hic muhattap olmadan .

hiç muhatap olmadan mı? Bu attığın mesajlarla muhatap oldun zaten :)

Şahsen bana biri önce yanlışlıkla ekledim diye mesaj atsa, ardından da merhaba diye mesaj atsa ben de pek ciddiye almaz, cevap dahi yazmazdım...

hiç muhatap olmadan mı? Bu attığın mesajlarla muhatap oldun zaten :)

Şahsen bana biri önce yanlışlıkla ekledim diye mesaj atsa, ardından da merhaba diye mesaj atsa ben de pek ciddiye almaz, cevap dahi yazmazdım...
Ben de yazmazdim su anda mesaj atanlar var merhaba diye ama cevap yazmiyorum .
Son 1 gunu kaldi valla kendi kaybeder sevgili kk uyeleri , yabanci kadinlara hi diye mesaj atiyorda bizim neremizi begenmiyor anlamadim . :KK12::KK12:

Selam helloeverybody

Konunu bastan sona merakla okudum :)
ve cok hosuma gitti bazi yazilanlar yani eglendim :KK49:

Fakat cok aceleci olmandan dolayi hata yapiyorsun..
Ve dedigin gibi eger cevap yazmazsa bir daha muhattap olma..
Ama tabiki ilk yazdigin mesaj malesef kötü olmus..
Belkide bu yüzden umursamadi.. :110:

Selam helloeverybody

Konunu bastan sona merakla okudum :)
ve cok hosuma gitti bazi yazilanlar yani eglendim :KK49:

Fakat cok aceleci olmandan dolayi hata yapiyorsun..
Ve dedigin gibi eger cevap yazmazsa bir daha muhattap olma..
Ama tabiki ilk yazdigin mesaj malesef kötü olmus..
Belkide bu yüzden umursamadi.. :110:
Merhaba canim , cok mutlu oldum konumla ilgilendigine :KK68:keske daha olumlu haberler verebilseydim ama malesef ,
tabi bunda benimde hatam olabilir ama karsi tarafta duvar gibiydi resmen ,
O kadar fotograf ,paylasim yani insan bi selam der en azindan ama napalim kendisinin tercihi belkide sevgilisi falan vardir belki de cok cirkin buldu beni bilemiyorum artik ...dedigim gibi yarina kadar vakti var yazmazsa bye bye demenin vakti geldi .

Bunu herkes söyledi ama katiliyorum..
Banada bi erkekten böyle mesaj gelseydi bende onu umursamazdim acikcasi..
sonra birden merhaba dese sanirim yine cevap vermezdim... o_O

Bunu herkes söyledi ama katiliyorum..
Banada bi erkekten böyle mesaj gelseydi bende onu umursamazdim acikcasi..
sonra birden merhaba dese sanirim yine cevap vermezdim... o_O
Bende cevap vermezdim valla ne yalan soyliyim ama o erkek bana gore cevap vermeliydi , kadinin naz yapanini gordum ama erkeginkini aha simdi goruyorum :KK61:

1 günü var diye hemen acele etme.belki mesajı okudu ama tanımadığı için cevap yazmamıştır.inşallah öyledir o zaman damat adayı sazan gibi atlamadı der bağrımıza basarız :KK48:
Ilk sayfadan beri siz bayagi bi destek verdiniz sagolun :KK36:, mesaji okumamis orta tik isareti yok yani ama insallah dediginiz gibidir aklima sevgilisi falan var gibi cok fena seyler geliyor insallah benim acelecigimdir hep :KK42:

Ilk sayfadan beri siz bayagi bi destek verdiniz sagolun :KK36:, mesaji okumamis orta tik isareti yok yani ama insallah dediginiz gibidir aklima sevgilisi falan var gibi cok fena seyler geliyor insallah benim acelecigimdir hep :KK42:
canım herşey olabilir.sevgilisi olan az çok profilinden belli oluyor.profili gizli mi?resimleri açıksa bi kız varsa belli olur yani.

Evett :) :) heralde kacirdiniz orayi , su an arkadaslarimda , ve iki kere mesaj attim ama cevap yok ,
en son mesajmi 3 saat once falan attim ama yanit yok , yarina kadar bekliycem cevap vermezse de silicem belki ben ilgisini cekmemisimdir ...
anaaaa kaçırmışım resmen orayı.sevindim cidden kabul etmesine :rolleyes: dur bi cicim sende ne acelecisin.silme artık bu kadar stres yaşadık bekle azıcık.bence sevgilisi yoktur.sevgilisi olsa kabul edemez arkadaşlık isteğini.silme bak pişman olcan sonra keşke dicen.

anaaaa kaçırmışım resmen orayı.sevindim cidden kabul etmesine :rolleyes: dur bi cicim sende ne acelecisin.silme artık bu kadar stres yaşadık bekle azıcık.bence sevgilisi yoktur.sevgilisi olsa kabul edemez arkadaşlık isteğini.silme bak pişman olcan sonra keşke dicen.
Bu iki gun 2 sene gibi geldi , surekli facebooktayim acaba online olurmu cevap verir mi diye ama yok hani cevap vermiyor . Hani bi gulucuk atsin yani nokta atsin virgul atsin ama mesajimi grodugunu okudugunu goriyim ama hicbiri yok malesef :KK42:

Bu iki gun 2 sene gibi geldi , surekli facebooktayim acaba online olurmu cevap verir mi diye ama yok hani cevap vermiyor . Hani bi gulucuk atsin yani nokta atsin virgul atsin ama mesajimi grodugunu okudugunu goriyim ama hicbiri yok malesef :KK42:
girmemiş demekki faceye canım.arkadaş listende ekli mesajını okuduğunu anlarsın.neden bilmem ben seni çok sevdim :)

Back
X