annemin kaderi bana mı ???

Dea_Tacita15

Kenan'ım çölde vaha gibi, oğlum
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
1.650
1.161
333
39
Annem ile babam 5 yıl flört 25 yıl evlilikten sonra 2005 de boşandılar. Annem babamı o kadar çok seviyordu ki babam da iyi bi adam ama ailesi ile göbek bağını kesemeyenlerden annem yıllarca buna katlandı sonra birden tık defi kadında fedakar anne-eş gitti bencil bir kadın geldi babamdan boşandı. Gelelim bana ben de eşimi çok severek evlendim ama o da göbek bağını kesrmiyor. Evlendiğimizden beri kv ile bi sorun olduğunda sen konuş derim beni öne sürer v.s v.s kv ile aynı mahalledeyiz eşimin babannesi dedesi köyde kurban işini halledince öğlen köye gittik orda da devam etti işleri bitti bnm ki yayıldı oturuyor hadi gidelim dedim e duraydık dedi kvler atladı hemen durun diye hava kararıyor dedim e bişi olmaz bilmem ne gidelim dedim eşim kalktı kayıbpeder bi afra tafra bana gelesiye kavga ettik eşimle

yaniii? Annen ve babanla ne alaka?

bu sebepten bosancak mısın?

ozaman hıc evlenmeseydın..

Hayır annem de yıllarca bu duruma katlandı sonra tık dedi kadında o kadar sevgiye rağmen bende de öyle olurmu diye korkuyorum kimse boşanmak için evlenmez ki

Sen niye acele ettin ki. Valla annem yorgunluktan hastalıktan ölse de babannemlerde babama hadi kalkalım demez. Ayıp çünkü.

Anlamadigim sey neden ailesiyle baglarini koparsin ki.. siz de nasilki ailenizle kopamiyorsaniz onun da kopmamasi normal coook cook asiriya kacmadan..yani ortada kotu bir olay da olmamis.Bayram sonucta.

Neden artik insanlar bayrami eşinin tarafinda gecirmek istemiyor? Biz bugün gittik. Kalabalik, kocamann bir aileydik, 5 kaynim 3 eltim, kp kv, yegenler. Falan filan. Cümbür Cemaat musmutluyduk. Herkes mutluydu. Hele eşim kayinlarim öyle mutlulardi ki stres atmislardi resmen.
Neden ben bu mutluluğu ellerinden alayim anlamadim? Gec geldik. Yarin da benim anneme gideceğiz inşallah.
Cok abartmayin ya lütfen. .
Neden esinizi bu mutluluktan mahrum ediyorsunuz?

Annenizin yıllarca sabretmesi size göre fedakarlık ama ona göre katlanmak, birden bire bencil olmamış artık yeter demiş anladığım kadarıyla. Akşam oldu diye bayram günü evinize erkenden gitmek ikinizin de aynı kaderi paylaşacağınızı göstermez. Sizi, eşiniz için bayram günü kavga eden eş yapar, ailesi için de bir kaç saat onlara tahammül edemeyen gelin. Şimdiye kadar yaşadıklarınız ayrı, acısını ailenin bir araya geldiği önemli bir günden çıkartmanız çok doğru değil. Sıradan bir hafta içi gün olsaydı doğal olarak vakitli kalkardınız, hatta büyük ihtimal hiç gitmezdiniz.

Bayram gunu esinizin ailesinin yaninda biraz daha fazla kalmak istemesinde ve ailesinin onu desteklemesinde bir sorun goremedim ben bundan daha dogal ne var ki? Bence siz anlayissiz davranmissiniz bunun annenizin kaderiyle bir ilgisi yok.

Haksız buldum sizi çünkü az sabır gosterseydiniz.
Eslerimizle evlenirken onlari aileden soyutlamamayi ne zaman öğreneceğiz

Yani bn de bir sorun göremedim. Ne olacak orda kalsanız biraz daha, keşke bizde de öyle gidip kalabilecek dede babanne olsa da günlerce kalsak eminim annem babam da mutlu olur. Ben bugün el opecek oturup akşama kadar muhabbet edecek anneanne babaanne dede bulamadım mesela, bayram da sıradan bir gun gibi geçti keşke siz benim yerimde olsaydınız da ne kadar şanslı olduğunuzu gorseydiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…