Annemin kalbini kırdım

Yapmayın allahaşkına farklı gelişen , takvim yaşına paralel gelişmeyen çocuk bile üçgeni kareyi bilmiyor ama o eşya ona ait mi başkasının mı biliyor !
Onun olup olmadığını bilmediginden değilki sorun inatçı olmaları bakın konu sahıbının yeğeni inat etmiş ağlamış ve çıkmamış 🙄anlatamıyorum sanırım

Ben konuda 8 kardeş hepsinde 4-5 çocuk+ anne = yaklaşık 40 kişi aynı evde nasıl oluyor onu hala anlamaya çalışıyorum...gözümde canlandıramadım bile o derece... sizin evler kaç metrekare?

Bı de evde o kadar çocuk varken komşudan ödünç araba almak? 30 dan fazla çocuk 10 dan fazla yetişkin var evde, kimsenin mi arabası yok da komşudan ödünç aldınız?
Bahcedeydik evden değil

Ben konuda 8 kardeş hepsinde 4-5 çocuk+ anne = yaklaşık 40 kişi aynı evde nasıl oluyor onu hala anlamaya çalışıyorum...gözümde canlandıramadım bile o derece... sizin evler kaç metrekare?

Bı de evde o kadar çocuk varken komşudan ödünç araba almak? 30 dan fazla çocuk 10 dan fazla yetişkin var evde, kimsenin mi arabası yok da komşudan ödünç aldınız?
Bahcedeydik evden değille
Site bahçesi mi? Ayrı bir bahçe mi var evden uzak onu anlamadım
Site bahçesi

Olumsuz cevaplar sadece daha cok canımı sıkıp olayı çözmeme olanak sağlamıyor buraya ilk defa konu açtım herkes kendi bakış acisiyla iyi ya da kötü bir şeyler yazmış bu kadar cok kotu söz ve eleştiriyi kaldiramam yani kınamayın kinadiginiz basiniza gelir gibi bir laf var . İnsanoğlu mükemmel yaratilmadi hata yapmak bize özgü onemli olan hatadan ders alınması bir çoğunun tabiri caizse laflarla asıp kesmesi onlarin hic hata yapmadığı mükemmel olduğunu göstermiyor bu forum burda benim icin bitmiştir
İçeriği niye değiştiriyorsunuz? Alıntı yapanlardan okudum ve yaptığınız şımarıklık gereksiz kapris. Gitmeseydiniz bu kadar gerilip saçmalayacağınız ortama.

Olumsuz cevaplar sadece daha cok canımı sıkıp olayı çözmeme olanak sağlamıyor buraya ilk defa konu açtım herkes kendi bakış acisiyla iyi ya da kötü bir şeyler yazmış bu kadar cok kotu söz ve eleştiriyi kaldiramam yani kınamayın kinadiginiz basiniza gelir gibi bir laf var . İnsanoğlu mükemmel yaratilmadi hata yapmak bize özgü onemli olan hatadan ders alınması bir çoğunun tabiri caizse laflarla asıp kesmesi onlarin hic hata yapmadığı mükemmel olduğunu göstermiyor bu forum burda benim icin bitmiştir
Tamam.

Olan anneye oluyor çocukları torunları cümbür cemaat yemek yapıp yedirmek bile düğün yemeği gibi olur. Herkes birbirinden iş bekler ama kimse oralı olmaz olan evin annesine olur böyle ortamlarda.

Biri 3 yaşında biri 8 aylık bebekle iki araç değiştirip gittiğinize değse bari. Çocuklar ayrı gergin olur siz ayrı gergin olursunuz. Onlar size gelsin şu durumda. Ondan sonra böyle patlar sonradan pişman olacağınız hareketler yaparsınız.

Hakli oldugumu zaten savunmuyorum zorlada cekip almadim izin istedim kucagima aldim agliyanca geri biraktim
Yenge fena hemde çok...

8 aylık bebe ile 4 yaşında ki çocuk bir mi ? Üstelik kendisi sizi görüp teklif etmeliydi..

Konu sahibi eğer her şey anlattığın gibiyse kimseden özür dilemene gerek yok sadece annenin gönlünü al yeter..

E hepsi aynı sitede oturuyor demiş ya...ne bileyim bana tuhaf geldi....
Ben de okurken gözlerime inanamadım ..site bahçesinde 40 kişi ekmek yapıyor,çocukları bağrış çağrış🙊 konu sahibi kendi evinin "kırsalda" olduğunu söylemese bayağı köy /belde bir yer diyeceğim ama anladığım kadarıyla o da değil ..sonra dedim heryerin kendi dinamikleri var anamnez baksan şu an o sitede ev almaya cebindeki para çıkışmaz😖

Cikarabilirsen al derken zaten alma dmeek istemis kadin.Uyuyan cocugu cikarmak nedir ya?Bide 2 cocukla hemen yollara nasil dokuldunuz kimse farketmeden🙆Degisiksiniz cidden.

Bak işte yengen de seni seviyormuş ki ısrar etmiş kalman için.
Alınma bence.
Ara ondan da açıklayarak özür dile bitsin gitsin.
Geberecem yahu qkdjkafsmf
1
İyi de yenge sana kötü bir şey dememiş.
Yavaş canı acıyor demiş.
Çocuk içinden çıkmak istememişse zorla çekip alamazsınız.
Hem yengenizden hem de annenizden özür dileyin geçer.
2
Sadece annenden degil yengeden de dilemelisiniz.
İkisine de ayıp etmişsiniz, hoş olmamış.
3
Tamam işte sinirlenip gitmeniz yersiz olmuş.
İkisinden de özür dileyin, geçer gider.
4
Tamam yahu çok büyütülecek bir mesele degil.
İki taraftan da özür dileyin sadece annenizden değil.
5
Yengeni de aradın mı ?
Annen zaten unutmuştur bile.
6
Kadın bir şey yapmamış ki
Yavaş demiş.
Yengeden neden özür dilemediniz peki ?
Ayrıca bebek arabanızı böyle yerlere götürmeniz gerek zaten.
7
Çok büyütmeye gerek yok yahu.
Annenize durumu anlatırsınız bir daha.
Yengenizi de arayıp özür dileyin bitti gitti.
8
Anladım.
Çok abartılacak bir durum yok.
Annenize durumu açıklamışsınız, yengenize de açıklar özür dilersiniz konu da kapanır gider.
9
Ay anam arayın özür dileyin yengen de konu kapansın işte.
Sakız gibi uzatmaya gerek yok ki.
Büyütülecek bir durum yok ortada.
10

Daha 4. Sayfadayım ama tam 10 kez yengeden de anneden de özür dile kapansın gitsin demişsin. Delirmene ramak kaldığını hissettim buradan

Ahahahahahahahhahahaha haykırdım. İlk defa bu kadar ılımlı gördüm seni bebeyim, genelde sen konulara girince arkadan mehter marşı çalar da :KK53:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Daha 4. Sayfadayım ama tam 10 kez yengeden de anneden de özür dile kapansın gitsin demişsin. Delirmene ramak kaldığını hissettim buradan

Ahahahahahahahhahahaha haykırdım. İlk defa bu kadar ılımlı gördüm seni bebeyim, genelde sen konulara girince arkadan mehter marşı çalar da :KK53:
Ahabab ben de bir ara kendime çok şaşırdım hadbsbvs

Aynı şekilde karşılık görmediğinizi düşünüyorsanız siz de fedakarlık yapmayın. Sizin bebeğiniz de küçükmüş vermeseydiniz keşke kanguruyu. Ayrıca bebek arabasını siz istemişsiniz zaten bebeğiniz için bence yengeniz de ayıp etmiş. Annenizi arayıp gönlünü alın unutulur gidilir, olan olmuş

Back
X