Artik ne yapayim bilmiyorum.. annem surekli nisanlimi ve ailesini kotuler bazi konularda her ne kadar hakli olsa da hersey kabahat nisani atsam eminim kurban kestirir.. babam da beni karsisina alir yumusak konusur ama surekli herseyi mukemmel ister.. nisanlimin herseyini soruyor. Simdi memleketinde nisanlim birini mi bulmus ne yapmis yok sigarayi hala birakmamis namazlarini kilmio herseyi soyluo.. buradaykende oyleydi aksam beni arar seninki nerde biliomusun halbu ki o bana demisti yannda arkadasi ve nisanlisi varms arkadasinin bole bole dedim tamam dedi iyi biriyle oturuodu da dedi.. yani boyle surekli yok arabasi burda akdam nerde kaldi sor.. biraz once kandillesmek icin aradi babami hemen babam sigarsyi biraktin mi diye sordu yok sozunde durmuosun falan dedi.. sonra namazlarini falan sormus yanima geldi o bu hafta cumaya gtti ama bi once ki hafta gtmemisti soyle ona yok uc kere yalan soylemus simdi soyleyecekmisim terbiyesizlik yapmayacakmis.. yalan da ne babam sikistrinca arabadayim camiye gdecegim demis sonra berberdeyim demis galiba anlamadim daha tam nisanlimla da konusmadim :'( offf valla delirecegim artik babam ve annem onlar ne derse dogru o diye dusunuolar annem tumden karsi babamda bole.. sinir krizi gecrtecekeler bana kim hakli kim yanlis cozemiyorum artk..