annemin karamsarligi babamin hafiyeligi onun ailesinin tuhafligi delirtio artik beni.

pur_melal

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
185
1
16
İstanbul
Artik ne yapayim bilmiyorum.. annem surekli nisanlimi ve ailesini kotuler bazi konularda her ne kadar hakli olsa da hersey kabahat nisani atsam eminim kurban kestirir.. babam da beni karsisina alir yumusak konusur ama surekli herseyi mukemmel ister.. nisanlimin herseyini soruyor. Simdi memleketinde nisanlim birini mi bulmus ne yapmis yok sigarayi hala birakmamis namazlarini kilmio herseyi soyluo.. buradaykende oyleydi aksam beni arar seninki nerde biliomusun halbu ki o bana demisti yannda arkadasi ve nisanlisi varms arkadasinin bole bole dedim tamam dedi iyi biriyle oturuodu da dedi.. yani boyle surekli yok arabasi burda akdam nerde kaldi sor.. biraz once kandillesmek icin aradi babami hemen babam sigarsyi biraktin mi diye sordu yok sozunde durmuosun falan dedi.. sonra namazlarini falan sormus yanima geldi o bu hafta cumaya gtti ama bi once ki hafta gtmemisti soyle ona yok uc kere yalan soylemus simdi soyleyecekmisim terbiyesizlik yapmayacakmis.. yalan da ne babam sikistrinca arabadayim camiye gdecegim demis sonra berberdeyim demis galiba anlamadim daha tam nisanlimla da konusmadim :'( offf valla delirecegim artik babam ve annem onlar ne derse dogru o diye dusunuolar annem tumden karsi babamda bole.. sinir krizi gecrtecekeler bana kim hakli kim yanlis cozemiyorum artk..

Boyle seyler yuzunden nisanlimla aramiz acilio hep normalde ii anlasioruz ama babaimn surekli acik arar gibi agiz aramasi ve takip etmesi sinirlendirio o da bisey diemio bana uzuluorum artk gercekten yslan soyleyim o zaman dedi biraz once arada kaldim.. babamda surekli onu da soyle de bunu de deyip duruo.. isin kotu yani babam biseyi hep o dediyse dogru diye dusunur.. cocugun hayatina karisio resmen onun annesi bi kere iki kere yapti kiyamet kopardim delidim kavga ettik.. babam surekli boyle.. ve babam benm ustume cok duser eve gelince drek bana sarilir beni paylasamio biraz da sma nu da normal degil.. ben bu gune kadar hic karsi gelmedim babami kirmak da istemiorum babalarina asik kizlardanim babam icin olurum o da benim icin ama bu hyu beni de iliskimi de yipratiyo.. ne yapmaliyim bilmkorum..

sizi bu kadar sevmesi çok güzel bir şey ama bunu hastalık haline getirmesi kötü olmuş.annen neden öyle yapıyor peki.çok sevdiğin kızın mutlu demesi,baban kendi kendine öyle davranacağı zaman onu yatıştırması gerekmez mi?? hem seni paylaşmasa nereye kadar ömrünün sonuna kadar yalnız olacak değilsin ki.iila biri olacaktı.düğününüze ne kadar kaldı.bence nişanlılık süresini daha fazla uzatmayın.

Kasim sonu demislerdi arada meseleler oldu babam simdi dugun icin erken demeye basladi. Annem bastan beri istemedi aramizda yas farki vardi onu sorun etti aile tapimiz farkli onu daha dogrusu annem kendi istedigi biriyle olmami istiodu. O ara da kendi cevresinden bi suru isteyen vardi hayalindekiler gibi. Ben nisanlimi istedim ikimizde ogretmeniz ama anbem hic isinamadi. Kv basta annemi ikna etmek ucin ugrasti falan ama o da ayri bi dengesiz bast bol jeseden salladi salladi yok ev alacagiz yok altin bilmem ne simdi vaz gecildi bilmem ne arada olan bize oldu nisanlimla bana.. o bana cok deger verio ne desem yapar buradayken babam ne dese onu da yapiodu gel diolar gelio git diogidio bunun lafini bile etmez bana.. simdi annemlr yok bunlar yalanci yok soyle yok boyle.. hep acik aramapesindelwr sanki.. nisan aatilinca sanki annem buyuk bi zafer kazanacak.. kv ile benm aramda sorun oldu sonra nisanlim durumu idare edebilio gozukuo simdilik bilmiorum ordada aramizda kaldi .. simdi de babamin bu dedktifciligi.. bu arada babam cok dolandirildi iflas etti bu yuzden o yuzden kimseye guvenemio en yAkinlari sirtindan vurdu die hep hersye kotu bakar kimseye guvenemiolar artk.. kabak da nisanlima patladi galiba garibin farkli yerdw cumaya gtmesi bile sorun bu hafta gitmemis.. bi de soyle ona babam bilio de dio allahim ya..

Allah yardımcın olsun inşallah her şey istediğin gibi düzelir.peki ailenle açık açık konuşsan sizin beni korumak için yaptığınız hareketler beni üzüyor desen.senin üzülmene rağmen devam ederler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…