çocuk dürüst efendi biri varlığı da var kendine göre ama bizimki sevememiş olur bazen böyleÇocuk kraliyet soyundan mı geliyor da anneniz ayrılığa bu kadar kızıyor? Elin oğlu için kendi kızımı bu derece üzmezdim ne olursa olsun. Kardeşiniz gücenmekte kırılmakta çok haklı.
daha kimi bulacak böyle iyiyi nereden bulur diyor?Tövbe yarabbim anneniz"üzülme kızım daha iyilerini bulursun demesi gerekirKEN"Annenize yaptığının çok saçma olduğunu söyleyin kendini haklı,tepkisini normal sanıyordur
Hay allah ya onu Allah bilir anneniz ne bilecekdaha kimi bulacak böyle iyiyi nereden bulur diyor?
Annenizin söylediği sözler doğru değil 22 yaşında ki bir kıza evde kaldın demek ne kadar doğru herşey kadar kısmet ama annenize şu konuda hak verdim madem sevmemiş niye 1.5 sene görüşmüş kardeşiniz daha erken ayrılabilirdi herkes kendi yoluna bakardı.kızkardeşim 1.5 yıldır biriyle görüşüyordu kendısı 22 yasında içi ısınmamış uymamış bir eksikte görememiş karşı tarafta ama ayrılmak istediğini söyleyip ayrılmış kardeşim annem bunu duyunca nasıl yaparsın sen şimdi kimi bulacaksın daha senin gibi sünepeye kim bakar evde kalacaksın diye hakaretler etmeye başladı sevmedin de niye gezdin 1,5 sene diye de bağırdı kardesım evi terk ediyor ne yapmamız lazım annemde onla barışmazsan sana hakkımı helal etmem diye bağırıyor yol gösterin lütfen ?
daha kimi bulacak böyle iyiyi nereden bulur diyor?
22 yaşında neden baskı yapıyor annen?kızkardeşim 1.5 yıldır biriyle görüşüyordu kendısı 22 yasında içi ısınmamış uymamış bir eksikte görememiş karşı tarafta ama ayrılmak istediğini söyleyip ayrılmış kardeşim annem bunu duyunca nasıl yaparsın sen şimdi kimi bulacaksın daha senin gibi sünepeye kim bakar evde kalacaksın diye hakaretler etmeye başladı sevmedin de niye gezdin 1,5 sene diye de bağırdı kardesım evi terk ediyor ne yapmamız lazım annemde onla barışmazsan sana hakkımı helal etmem diye bağırıyor yol gösterin lütfen ?
işte bir türlü ikna edemiyoruz annemiHay allah ya onu Allah bilir anneniz ne bilecek
1,5 yılda annemin zoruylaAnnenizin söylediği sözler doğru değil 22 yaşında ki bir kıza evde kaldın demek ne kadar doğru herşey kadar kısmet ama annenize şu konuda hak verdim madem sevmemiş niye 1.5 sene görüşmüş kardeşiniz daha erken ayrılabilirdi herkes kendi yoluna bakardı.
onu da söyledim annemle teyzem evlenen her insan sevişmiyor mu dedilerSevmediği adamın koynuna girmek istemiyor belki kız. En doğal hakkı. Bir kere önerecek oldular bana böyle varlıklı diye birini, "siz evliliği ev arkadaşlığıyla karıştırdınız herhalde, sırf zengin diye evlenilir mi? ömür boyu o adamla sevişme kısmı ne olacak" dedim. Konu kilit
arkadasımda kalacağım bir süre diyor22 yaşında neden baskı yapıyor annen?
çok erken daha.
ayrıca akrdeşin de uzun süre görüşmüş.
madem ısınamadıysa zamanında kısadan bitirseydi.
annen uzun süreli bir ilişki olunca ciddi gözüyle bakmıştır.
yine de haklı görmüyorum tabi anneni:))
hayırlı varlıklı kısmet kaçırmasın istiyor ama kızının mutlu olup olmaması umrunda değil.
kardeşin nereye gidecek evi terk edip?
hem dürüst çocuk hem de varlıklıAnnenizin iyiden kastı ne? Cüzdanı mı karakteri mi?
Demek ki sevgilisine dürüst/ilgili/sevgili değilmiş ama annenizin takıldığı unsur bu değil bence.hem dürüst çocuk hem de varlıklı
Hata tamamen annenizde sevmediği biriyle nasıl evlendirecek nasıl mutlu olacak kardeşiniz.Damat adayı çok mu zengin bu yüzden mi istiyor.1,5 yılda annemin zoruyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?