söyküyorum daha kımı bulacak onun yasında dktor kalmdı herkes evlenıyor tek tek dıyor onuun gibi sessiz sakin sünepeye kimse bakmaz bile dedi
evet o da bu sözlere sinirlendiği için evden çıkmak istiyor zatenAnnenizin kendiyle alakalı sorunları var sanırım.
Kendi karakterini niye kızına yüklemeye çalışıyor? Yani ben babanızı bulamasaydim evde mi kalacaktim demek istiyor.
Nerden biliyor. Gelecek kahini mi bu kadın?
Çok sinir oldum.
Allah dusmanima vermesin.
Bir anne nasıl kızına adın kasara çıkarsa ne olacak nasıl der.
Seviyesizlik tavan
daha kimi bulacak böyle iyiyi nereden bulur diyor?
He o zaman baska1,5 yıl annemin ısraraıyla görüştü normalde ayrılmak istiyordu zaten her seferinde annem engel oldu
Tek değişik olan benim annem sanırdım. Bekarken sevgilim olduğunda bin tane kusur bulup ayrılmamı ister ben ayrıldıktan sonra da o çocuk seni çok sevdi şimdi onu üzmenin bedelini ödüyorsn derdi. Eşimle 5 sene çıktık o 5 sene içinde yapmadığını bırakmadı bizi ayırmak için. Nişanlıyken eşimi arayıp beni kötülüyordu falan..kızkardeşim 1.5 yıldır biriyle görüşüyordu kendısı 22 yasında içi ısınmamış uymamış bir eksikte görememiş karşı tarafta ama ayrılmak istediğini söyleyip ayrılmış kardeşim annem bunu duyunca nasıl yaparsın sen şimdi kimi bulacaksın daha senin gibi sünepeye kim bakar evde kalacaksın diye hakaretler etmeye başladı sevmedin de niye gezdin 1,5 sene diye de bağırdı kardesım evi terk ediyor ne yapmamız lazım annemde onla barışmazsan sana hakkımı helal etmem diye bağırıyor yol gösterin lütfen ?
aynen öyle evetAnnenizin yetiştiriliş tarzı ve egitim düzeyi,ailesinden,çevresinden gördükleri onu böyle davranmaya itiyor.Kendince doğru olanı yapıyor soracak olsanız.
ve garip olan da çocuğu kişilik olarak neredeyse hiç tnaımıyor sadece içi ısınmış annemino ne demek ya zorla evlendirmekten ne farkı var. istemiyorsa istemiyordur. kardeşiniz haklı ona söylenecek tek kelime yok. annene biraz çeki düzen vermen lazım.
ikna olmazsa da olmasın kardeşin sırf annen hakkını helal etmeyecek diye bir ömrünü mutlu olmayacağı biri ile mi geçirecek?
evi terk edince gidecek yeri varsa gitsin annenin biraz aklı başına gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?