para asıl takıldığı eğitimi ve parası var diye fırsatı kaçırdın diyorDemek ki sevgilisine dürüst/ilgili/sevgili değilmiş ama annenizin takıldığı unsur bu değil bence.
annem teyzemin çok etkisinde kalıyor teyzemde senin kız daha arkadas nereden bulacak demiş o da etkisinde kalıp bağırdı çağırdı kıza git al o çocuğun gönlünü dediAnneniz demesinler icin yasayanlardan Aman kizi giti gezdi Eve geri geldi demesinler Aman evde kalmis kizi var demesinler Aman annesi lafini geciremedi demesinler e yasiyor ama kizim benim hatirima böyle bir evlilik yapacak peki mutlu olabilirmi diye düsünceye girmiyor ama sen annenle konusmayi ve olabileceklerini söylemeyi deneye bilirsin.sonucta annedir simdilik sinirlidir kizmistir.
işi ve eğitimi var sessiz sakin biri vs diye kısacası annem sevmişHata tamamen annenizde sevmediği biriyle nasıl evlendirecek nasıl mutlu olacak kardeşiniz.Damat adayı çok mu zengin bu yüzden mi istiyor.
ünv.bu yıl bıtıyor sonrasında da iş vs derken kımseyıı tanıma fırsatın olmaz dıye dedı onubirinin varlığı var diye sevmek mi gerekiyor? Hem ne demek 22 yaşında birine bir daha birini bulamazsın, evde kaldın vs demek? Çok anlamsız olmuş annenizin çıkışı. bence siz annenizle konuşup ortamı yumuşatmalısınız
o lafta denmiyor işte anne sonuçtaBırakın annen evlensin bu kadar ölüp bitiyorsa çocuğa.
sizlere ömürBabamız nerde? Biri annenizi durdursun lütfen
Allah rahmet eylesin canım özür dilerimsizlere ömür
dostlar sağolsun... özürlük bşy yokAllah rahmet eylesin canım özür dilerim
1,5 yıl annemin ısraraıyla görüştü normalde ayrılmak istiyordu zaten her seferinde annem engel olduIcine sinmeseydi 1.5 yil gorusmezdi. Baska birini bulmus bahane ediyo gibi geldi. Evden gidecekmis dikkat edin o kisiye kacacak olabilir
ailede yok ki aklı basında biri kimseyi dinlemez zatenAileden sözü geçen biri varsa durumu izah ediniz annenizle konuşsun.Annenizi bu tutumundan caydirsin. Kardeşinize yazık olacak.
kızkardeşim 1.5 yıldır biriyle görüşüyordu kendısı 22 yasında içi ısınmamış uymamış bir eksikte görememiş karşı tarafta ama ayrılmak istediğini söyleyip ayrılmış kardeşim annem bunu duyunca nasıl yaparsın sen şimdi kimi bulacaksın daha senin gibi sünepeye kim bakar evde kalacaksın diye hakaretler etmeye başladı sevmedin de niye gezdin 1,5 sene diye de bağırdı kardesım evi terk ediyor ne yapmamız lazım annemde onla barışmazsan sana hakkımı helal etmem diye bağırıyor yol gösterin lütfen ?
Annen haddini aşmış.
Böyle dengesiz annelerin olması da toplumsal sorun iste.
Sever, ayrılır, barışır annene ne.
Daha 22 yaşında kız.
Annen kaç yaşında evlenmişte kıza evde kalacak muamelesi yapıyor.
Ben olsam ben de terkederdim evi.
Suratına da bakmazdım özür dileyene kadar.
İnsanlar sınırlarını aşmayı ne kadar seviyor.
toplumsal baskı yuzunden 1,5 yıl görüştü.
şimdi de madem sevmedin niye gezdin diyor o da yetmezmiş gibi ist gibi yerde adın kaşara çıkarsa görürsün çabuk al o çocuğun gönlünü dedi
zor bir okulu bıtınce iş ortamında daha kımseyı bulamaz dıye korkuyorKardeşiniz zor biri mi? annen bir daha evlenemeyecek diye korkuyor zaar.
söyküyorum daha kımı bulacak onun yasında dktor kalmdı herkes evlenıyor tek tek dıyor onuun gibi sessiz sakin sünepeye kimse bakmaz bile dediAnneniz çok terbiyesiz davranmış.
Yaptığı hareketler doğru değil.
İnsanlar hata yaparak öğreniyor hayati.
Hem daha gencecik kız.
Bu evlilik işleri de kader kısmet.
Ne zaman evlenecegini allah bilir. Belki ayni çocukla çıksa da 30 yaşında evlenecekti? Kim bilir.
Haddini daha fazla aşmaması gerektiğini söyleyin annenize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?