annemin kardesime hakareti?

annem teyzemin çok etkisinde kalıyor teyzemde senin kız daha arkadas nereden bulacak demiş o da etkisinde kalıp bağırdı çağırdı kıza git al o çocuğun gönlünü dedi

Hata tamamen annenizde sevmediği biriyle nasıl evlendirecek nasıl mutlu olacak kardeşiniz.Damat adayı çok mu zengin bu yüzden mi istiyor.
işi ve eğitimi var sessiz sakin biri vs diye kısacası annem sevmiş

ünv.bu yıl bıtıyor sonrasında da iş vs derken kımseyıı tanıma fırsatın olmaz dıye dedı onu

Icine sinmeseydi 1.5 yil gorusmezdi. Baska birini bulmus bahane ediyo gibi geldi. Evden gidecekmis dikkat edin o kisiye kacacak olabilir

Aileden sözü geçen biri varsa durumu izah ediniz annenizle konuşsun.Annenizi bu tutumundan caydirsin. Kardeşinize yazık olacak.

Icine sinmeseydi 1.5 yil gorusmezdi. Baska birini bulmus bahane ediyo gibi geldi. Evden gidecekmis dikkat edin o kisiye kacacak olabilir
1,5 yıl annemin ısraraıyla görüştü normalde ayrılmak istiyordu zaten her seferinde annem engel oldu

Annen haddini aşmış.
Böyle dengesiz annelerin olması da toplumsal sorun iste.

Sever, ayrılır, barışır annene ne.
Daha 22 yaşında kız.

Annen kaç yaşında evlenmişte kıza evde kalacak muamelesi yapıyor.

Ben olsam ben de terkederdim evi.
Suratına da bakmazdım özür dileyene kadar.

İnsanlar sınırlarını aşmayı ne kadar seviyor.

toplumsal baskı yuzunden 1,5 yıl görüştü.
şimdi de madem sevmedin niye gezdin diyor o da yetmezmiş gibi ist gibi yerde adın kaşara çıkarsa görürsün çabuk al o çocuğun gönlünü dedi

Kardeşiniz zor biri mi? annen bir daha evlenemeyecek diye korkuyor zaar.

toplumsal baskı yuzunden 1,5 yıl görüştü.
şimdi de madem sevmedin niye gezdin diyor o da yetmezmiş gibi ist gibi yerde adın kaşara çıkarsa görürsün çabuk al o çocuğun gönlünü dedi

Anneniz çok terbiyesiz davranmış.
Yaptığı hareketler doğru değil.

İnsanlar hata yaparak öğreniyor hayati.
Hem daha gencecik kız.

Bu evlilik işleri de kader kısmet.
Ne zaman evlenecegini allah bilir. Belki ayni çocukla çıksa da 30 yaşında evlenecekti? Kim bilir.

Haddini daha fazla aşmaması gerektiğini söyleyin annenize..

söyküyorum daha kımı bulacak onun yasında dktor kalmdı herkes evlenıyor tek tek dıyor onuun gibi sessiz sakin sünepeye kimse bakmaz bile dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…