• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kardesimin yanima gelmesini istemiyor

Leame

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
1.898
1.823
63
Annem geleneksel kafada bi insan yaşadığı kültürün o elalem ne der bakışından başka hayat felsefesi olmayan biri .
Farklı şehirde yaşıyorum kız kardeşimin arada yanına gelip kalmasını istiyorum hem ona hem bana değişiklik olması açısından, ama annem
Eniştenin yaninda işi yok olmaz yalnız göndermem ne işi var , gelemez tek başına kız kismisi nolur nolmaz yollarda diye geçiştiriyor ama bu laflar çok anormal geliyor ve biz bu engeli kaldıramıyoruz kardeşimle çünkü kardeşim de diyorki ben gelsem nolacak yanina gelene kadar bana hayatı dar edecek dondugumde ayri dar edecek kafa bırakmaz diyor izin verse bile rahat bırakmazdı diyor çokta hakli .
Içime dert oldu.

Benimki de aynı kafada. Sanki eşim kardeşime göz koyacak bize yatıya gelse tövbe estağfurullah. Zamanında çok yeşilçam filmi izlemekten bunlar.
Kendi de gelmiyor. Ben de artık söylemiyorum bile kabullendim napayım. Bu kafayı değiştirmek çok zor.

Benimki de aynı kafada. Sanki eşim kardeşime göz koyacak bize yatıya gelse tövbe estağfurullah. Zamanında çok yeşilçam filmi izlemekten bunlar.
Kendi de gelmiyor. Ben de artık söylemiyorum bile kabullendim napayım. Bu kafayı değiştirmek çok
Annem dediğime bakma en yakın düşmanımdır kendisi maalesef.

Back
X