Gunaydin.Herseyi annene anlatma sonra seni bize getirmiyor demis.Günaydın. ☺Anneniz tam olarak ne demiş kızınıza?
Eee yani?Gunaydin.Herseyi annene anlatma sonra seni bize getirmiyor demis.
Normal mi yani soyledikleriNe olmuş ki
Normal mi yaniEee yani?
Normal değil de sizin fikir sormanızı gerektirecek bir durum göremedim. Siz bildiğiniz gibi devam edinNormal mi yani
Malesef mutfak salon arasi cok uzak ve kulagina egilip soyledigi icin duydum dersem inanmaz.sadece bana guven bana anlattiklarini kimseye soylemedim dedim.ananem nerden biliyor o zaman dedi.tahmin etmistir dedim.cunku biri kizima kotu davrandiginda bundan hoslanmiyorum ki.se hoslanmaz dedim.ama bundan sonrasinda ne yapmaliyim bilmiyorum.acikcasi kizimla arama duvar ormek istiyormus gibi geldi bana.Bence annene cocugun aklını çorba etme o gün böyle dediğini duydum de. Kızınla da konuş açık açık anneannen böyle dedi duydum senin bana anlattigin her sey bende sırdır başka kimse bilemez anneannenin dediğine kanma sakin böyle şey olamaz de...
Yok ben ananeye asla soylemedim.o tahmin etmis olmali kizimin bana anlattigini.ama tembihliyor evet kizi.da bunu bana soylediKızınız anneanne evinde azarlandı, üzüldü ve size söyledi. Sizde anneanneye söylediniz. Oda kızınızı tembihliyor bizim evde olanları annene anlatma diyeanladım galiba. Kızınız niye söyledin anneannene diyor.
Kizimi tembihlemis ya annem .kizimda senmi soyledin anne dedi bana guveni sarsildi yani .ama ben soylemedim fakat tavirliyim kizima kotu davranildigi icin olay buNormal değil de sizin fikir sormanızı gerektirecek bir durum göremedim. Siz bildiğiniz gibi devam edin
Yok kufur kullanmiyor.sadece herseyi annene anlatma yoksa bize getirmez seni demis.mahrum etme gibi bir durum yok nasil bir yol izlemeliyim diye sordum sadeceAnnenizin robot gibi her dediğiniz kontrol edemezsiniz.sizi yetiştirmiş bir kadını torunundan mahrum bırakamazsınız.Yazdığınız anlaşımıyor ama küfürlü konuşuyor sanırım anneniz.çocuğun yanında dikkat et sözlerine dersiniz.Bu kadar.
Sordum bunlari net bir cevap vermedi.zaten annemede sessiz kalmis.bu sabah kahvaltiya gitmek istermisin dedim istemedi once sonra gidelim dedi onunda duygulari karisik gibiBen olsam kızıma 'sen ne düşünüyorsun bu konuda?' diye sorardım.
'seni anneannene götürmeyeceğimi mi düşünüyorsun? veya anneannen ne söylerse sence seni onlara götürmem?' vs vs gibi. böylece hem çocuğun düşüncelerini öğrenebilirsiniz, hem de ne olursa olsun birşeyleri paylaştığın sürece çözüm bulmaya çalışırız mesajını verebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?