Annemin kizima soyledikleri

pinaris

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
777
533
103
45
Muğla
Merhaba kizlar .uzatip sizi bunaltmak istemedigim icin kisacik yazmak istiyorum.kizim 8 yasinda teyzesi ile arasinda gecen konusmalari bana anlatmisti(ona kizdigini soylendigini)cok yeni seyehatten donduk haliyle evde cok isim var.kizimi ananesine goturemedim o bize geldi kizim cagirdigi icin.ben mutfaktayken kizima "annene herseyi anlatma bak sonra bize getirmiyor seni" demis.
Kizim bana anlattiklarini onlara soyledigimi dusunecek diye cok korktum cunku soylemedim.isim oldugu icin goturmedim kizim isim bitsin yine gotururum dedim.zaten annemi cok sevdigim soylenemez ama kizim cok seviyor onlara gitmeyi.annem patavatsiz birisi si.di gidip neden kizima bunu soyledin desem onuda soyler cocuga diye korkuyorum.
Not:kizim ne hata yapmis olursa olsun asiri tepki vermem benden korkmasin herseyini anlatsin saklamaya alismasin diye.her zaman durust ol bir yolunu buluruz derim..
Sizden ricam kizimin guvenini sarsmak istemiyorum ama goturmezsemde kizimin aklinda soru isareti kalabilir bana guveni zedelenebilir.bu cikmazda yardim istiyorum hepinize tesekkurler.

Bence annene cocugun aklını çorba etme o gün böyle dediğini duydum de. Kızınla da konuş açık açık anneannen böyle dedi duydum senin bana anlattigin her sey bende sırdır başka kimse bilemez anneannenin dediğine kanma sakin böyle şey olamaz de...

Annenizin robot gibi her dediğiniz kontrol edemezsiniz.sizi yetiştirmiş bir kadını torunundan mahrum bırakamazsınız.Yazdığınız anlaşımıyor ama küfürlü konuşuyor sanırım anneniz.çocuğun yanında dikkat et sözlerine dersiniz.Bu kadar.

Götürün annenize. Hiç mi gitmeyeceksiniz? Anlatsın kızınız, siz annenize söylemeyin. Güveni sarsılır.

Malesef mutfak salon arasi cok uzak ve kulagina egilip soyledigi icin duydum dersem inanmaz.sadece bana guven bana anlattiklarini kimseye soylemedim dedim.ananem nerden biliyor o zaman dedi.tahmin etmistir dedim.cunku biri kizima kotu davrandiginda bundan hoslanmiyorum ki.se hoslanmaz dedim.ama bundan sonrasinda ne yapmaliyim bilmiyorum.acikcasi kizimla arama duvar ormek istiyormus gibi geldi bana.

Kızınız anneanne evinde azarlandı, üzüldü ve size söyledi. Sizde anneanneye söylediniz. Oda kızınızı tembihliyor bizim evde olanları annene anlatma diye anladım galiba. Kızınız niye söyledin anneanneme diyor.

Yok ben ananeye asla soylemedim.o tahmin etmis olmali kizimin bana anlattigini.ama tembihliyor evet kizi.da bunu bana soyledi

Normal değil de sizin fikir sormanızı gerektirecek bir durum göremedim. Siz bildiğiniz gibi devam edin
Kizimi tembihlemis ya annem .kizimda senmi soyledin anne dedi bana guveni sarsildi yani .ama ben soylemedim fakat tavirliyim kizima kotu davranildigi icin olay bu

Yok kufur kullanmiyor.sadece herseyi annene anlatma yoksa bize getirmez seni demis.mahrum etme gibi bir durum yok nasil bir yol izlemeliyim diye sordum sadece

Şimdi anladım. Yalnız bırakmayın onlarla. Ayrıca niye kötü davransınlar , anneanne teyze...
Birşey olmuş kızmışlardır. Konuyu neden konuşmuyorsunuz. Anne değil sanki k.v gibi. Mesafe var aranızda. Siz annenize söylersiniz onlar kızınıza söylemez. bizde böyle oluyor.

Ben olsam kızıma 'sen ne düşünüyorsun bu konuda?' diye sorardım.
'seni anneannene götürmeyeceğimi mi düşünüyorsun? veya anneannen ne söylerse sence seni onlara götürmem?' vs vs gibi. böylece hem çocuğun düşüncelerini öğrenebilirsiniz, hem de ne olursa olsun birşeyleri paylaştığın sürece çözüm bulmaya çalışırız mesajını verebilirsin.

Sordum bunlari net bir cevap vermedi.zaten annemede sessiz kalmis.bu sabah kahvaltiya gitmek istermisin dedim istemedi once sonra gidelim dedi onunda duygulari karisik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…