Kesinlikle soyler hatta kizima duygu somurusu yapar aglar soylenir vs..konustuk ustu kapali ablani boyle kabul edeceksin dedi.kizima zarar veriyorsa kim olursa olsun neden kabul edeyimŞimdi anladım. Yalnız bırakmayın onlarla. Ayrıca niye kötü davransınlar , anneanne teyze...
Birşey olmuş kızmışlardır. Konuyu neden konuşmuyorsunuz. Anne değil sanki k.v gibi. Mesafe var aranızda. Siz annenize söylersiniz onlar kızınıza söylemez. bizde böyle oluyor.
Nasıl bir zarardan bahsediyorsunuz?Kesinlikle soyler hatta kizima duygu somurusu yapar aglar soylenir vs..konustuk ustu kapali ablani boyle kabul edeceksin dedi.kizima zarar veriyorsa kim olursa olsun neden kabul edeyim
Ne yapıyorlar ben anlamadım. Şiddet mi var?Kesinlikle soyler hatta kizima duygu somurusu yapar aglar soylenir vs..konustuk ustu kapali ablani boyle kabul edeceksin dedi.kizima zarar veriyorsa kim olursa olsun neden kabul edeyim
PsikolojikNasıl bir zarardan bahsediyorsunuz?
Psikolojik zarar.Kiziniza kim zarar verecek anneannesinin evinde? Cok pimpirikli bir insansiniz herhalde.
Anlattiklarinizdan pek psikolojik zarar verebilecek biri gibi gorunmuyor amaPsikolojik zarar.
Kızınız size daha önce anneanne ile ilgili ne anlattı ki kadın böyle bi uyarı yaptı kızınıza. Konuyu açık şekilde yazmadığınız için herşey havada kalıyor.Malesef mutfak salon arasi cok uzak ve kulagina egilip soyledigi icin duydum dersem inanmaz.sadece bana guven bana anlattiklarini kimseye soylemedim dedim.ananem nerden biliyor o zaman dedi.tahmin etmistir dedim.cunku biri kizima kotu davrandiginda bundan hoslanmiyorum ki.se hoslanmaz dedim.ama bundan sonrasinda ne yapmaliyim bilmiyorum.acikcasi kizimla arama duvar ormek istiyormus gibi geldi bana.
Sozlu siddetNe yapıyorlar ben anlamadım. Şiddet mi var?
Hayir teyzesi kizimin islik calmasindan tuvalet kagidini fazla kullanmasindan ve soyledigi yemekleri yememesinden dolayi soylenmis.kafam sisti sus artik vs...kizimda bunlari bana soyledi.seyahatten dondugumde islerim oldugundan anneme gidemedim.annemde gitmeme nedenimi teyzesinin kizima soylediklerinden dolayi sanarak kizima annene soyleme herseyi demis.sanirim ablam kizima yaptiklarini anneme anlatmiski annemde bu sebeple kizimi oraya goturmedigimi dusunmusKızınız size daha önce anneanne ile ilgili ne anlattı ki kadın böyle bi uyarı yaptı kızınıza. Konuyu açık şekilde yazmadığınız için herşey havada kalıyor.
Yani daha önce bi olay oldu kızınız size anlattı, sizde gidip annenizi uyardınız ve en son anneniz bunu mu söyledi?
Bende sadece yol bulmaya calisiyorum.sonucta kizimin benden biseyler saklamasi gerektigini soylemis.psikolojik zarar kismi teyzesinin surekli olarak soylenmesi sikayet etmesi.islik calma kafam sisti vs..kullandigi tuvalet kagidini bile gelip bana soyledi cok kullaniyor diyeAnlattiklarinizdan pek psikolojik zarar verebilecek biri gibi gorunmuyor ama
Ablamin kizima surekli soylenmesi islik calmasina soyledigi yemegi yememesine tuvalet kagidini cok kullanmasina .kizimda gelip bana anlatti.Psikolojik ama konu yine belli değil. Sorunu bilmiyoruz. Görüştürmek istemiyorsanız siz bilirsiniz. Konu havada kalıyor böyle.
Bu ornekler fazla mi peki? Cocuga anneniz mi bakiyor?Bende sadece yol bulmaya calisiyorum.sonucta kizimin benden biseyler saklamasi gerektigini soylemis.psikolojik zarar kismi teyzesinin surekli olarak soylenmesi sikayet etmesi.islik calma kafam sisti vs..kullandigi tuvalet kagidini bile gelip bana soyledi cok kullaniyor diye
Keşke ilk başta bu şekilde yazsanız daha çok yardımcı olunurdu konuyla ilgili.Hayir teyzesi kizimin islik calmasindan tuvalet kagidini fazla kullanmasindan ve soyledigi yemekleri yememesinden dolayi soylenmis.kafam sisti sus artik vs...kizimda bunlari bana soyledi.seyahatten dondugumde islerim oldugundan anneme gidemedim.annemde gitmeme nedenimi teyzesinin kizima soylediklerinden dolayi sanarak kizima annene soyleme herseyi demis.sanirim ablam kizima yaptiklarini anneme anlatmiski annemde bu sebeple kizimi oraya goturmedigimi dusunmus
Bende hemen hemen aynı fikirdeyim. Yeğenime saygılı ol saygısızlığa tahammül edemem dedim. Artık cevap verme, daha fazla dinlemek istemiyorum da dedim. Bazen delirtiyorlar. Israr mızıklanma üstüne bilmişlik dil çıkarma vs eklenince yavaşşş diyorum. Onlar benim herşeyim yaaa anneleri değilim diye ağzımı açma hakkım yok mu?Keşke ilk başta bu şekilde yazsanız daha çok yardımcı olunurdu konuyla ilgili.
Bunların kızınızın psikolojisini bozacağını sanmıyorum. Yani psikoloji bu kadar pamuk ipliğine bağlı bişey değil. Siz kızınıza hiç uyarı yapmıyor musunuz?
Ben sözlü şiddet olarak nitelendirilecek bişey görmedim. Bazen insan kendi çocuğuna da kafam şişti diyebiliyor. Kaldı ki söyleyen kişi teyzesi yani nazı geçecek birisi.
Yeni nesil anneler olarak çocukların üstüne çok fazla düştüğümüzü söyleyebilirim
Hayir ben bakiyorum.ornekler asiri degil hepsi bu baglamda.ihtiyaclarini alan kiyafet gida yedirip icirme konusunda bu olaya kadar lafini etmemis biriBu ornekler fazla mi peki? Cocuga anneniz mi bakiyor?
ıkı yetıskın konusurken cocuk arada sureklı ıslık calısıyorsa yapma basımız sıstı demıstırAblamin kizima surekli soylenmesi islik calmasina soyledigi yemegi yememesine tuvalet kagidini cok kullanmasina .kizimda gelip bana anlatti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?