Uyarmistir normal yani bakin siz hassas oldugunuz icin oyle demislerdirAnane degil teyzesi bunlari yapan.annem sadece bana soylememesi yonunde uyarmis
hah sımdı anladım cunku abla ne alaka dıye dusunuyordumEvet birlikte yasiyorlar.bekar ablam 50 yasinda
Hakaret mi ediyorlar? Hiç açık konusmuyorsunuz ya.Sozlu siddet
Tesekkur ederim.yinede ilerde kizim benden biseyler saklamaya calisir diye korktum ben.yani teyzesinin laf soylemesinden ziyade annemin annene herseyi anlatma demesiUyarmistir normal yani bakin siz hassas oldugunuz icin oyle demislerdir
Ben isi biraktim kizlarimi kendim buyutuyorum.oraya sadece misafir olarak gidiyorlar haftada birkac gun birkac saathah sımdı anladım cunku abla ne alaka dıye dusunuyordum
bellıkı ablanız yorulmus ıkısı bırden dönusumlu ılgılenıyorlardır ve ablanız duzenı bozuldugu ıcın rahatsızda olabılır yorulmustur 50 yas ınsanlara bakın sabrı tahammulu tukenmıstır cocuga bakmak gercekten zor ondan yorulmus olabılır ondan sıkayet edıyor olabılır
cocugu buyuklerımıze verıyorsak bak dıye bazı seylerı anlayısla karsılamak gerekır sıkıntı yasıyorsanız verın parasını bakıcı tutun eltım yapıyor oyle cocugu 9 yasında okul sonrası evde tek kalmasın cocuk dıye evde bırı var yardımcı yemek yedırıyor odeve yardımcı oluyor eltım eve gelene kadar
annesıde var kayınvalıdesıde bakacak kısıler ama bu sorunu yasamamak ıcın vermıyor mesela...
evlerınde emanet cocuga bakıyorlar hıc bırsey demeden gecmesı mumkun degıl sızden etkılenıp uzaklasıyorsanız sorun cıkmasın dıye annane kendınce boyle cozum bulmus oda arada kalıyor demek kı ... sızın bunu sorun edıp uzaklasacagınızı dusunmus ve bunu ıstememıs cekınmıs ondan annane oyle demıs demek kı
Hayir hakaret yok.sadece annem kizimin benden biseyler saklamasi yonunde konusmus bende buna alismasini istemiyorum tikandigim icin size sormak istedim.ilerde benden biseyler saklar diye korktugum icinHakaret mi ediyorlar? Hiç açık konusmuyorsunuz ya.
Ben isi biraktim kizlarimi kendim buyutuyorum.oraya sadece misafir olarak gidiyorlar haftada birkac gun birkac saat
Yav korkuyor işte hakli olarak...kizim bana anlattıklarını benim gidip annanesine teyzesine anlattığımı sanacak diye..halbuku kızımla aramda sır bunlar ve anlatmıyorum..kızımın güveni sarsilcak bana karşı diye korkmus haklı olarakEee yani?
Bende gidiyorum zaten yalniz gondermedim gidemez zaten arabayla goturuyorum ben.dipdibe degiliz ama ben mutfakta yada balkondayken oluyor demekki.bunlar degil onemli olan zaten.annemin kizima bana herseyi anlatmamasi gerektigini soylemesie sıkıntı yasıyorsanız keyfı olarak cocugu tek basına gondermeyın ozaman sorun cozulur bende zorunlu bakıyorlar sanıyorum sız olmadan cocuk mısafır olarak gıtmesın ozaman
duser kafasını carpar bırsey olur ne gerek var cocuk keyfı olarak annesız gezmelerde ... ıcınıze de sınmıyormus madem sorun cozuldu sıkıntı yok
Nihayet birileri beni anladi tesekkur ederimYav korkuyor işte hakli olarak...kizim bana anlattıklarını benim gidip annanesine teyzesine anlattığımı sanacak diye..halbuku kızımla aramda sır bunlar ve anlatmıyorum..kızımın güveni sarsilcak bana karşı diye korkmus haklı olarak
Siz bence kızınızla sırdaş gibi olmaya devam edin ..senin bana anlattıklarını kimseye anlatmam kizim ikimizin özeli o falan diyinHayir hakaret yok.sadece annem kizimin benden biseyler saklamasi yonunde konusmus bende buna alismasini istemiyorum tikandigim icin size sormak istedim.ilerde benden biseyler saklar diye korktugum icin
hanımefendı cok kez hepımız soyledık sıkıntı degıl dıyorumBende gidiyorum zaten yalniz gondermedim gidemez zaten arabayla goturuyorum ben.dipdibe degiliz ama ben mutfakta yada balkondayken oluyor demekki.bunlar degil onemli olan zaten.annemin kizima bana herseyi anlatmamasi gerektigini soylemesi
Bu en ufak soylenmeyi psikolojik şiddet sayarak yetistirdiginiz cocuklariniz gerçek hayata karısınca nasıl adapte olacak o kadar merak ediyorum ki. Ne büyük travmalar yasayacaklar kim bilirAblamin kizima surekli soylenmesi islik calmasina soyledigi yemegi yememesine tuvalet kagidini cok kullanmasina .kizimda gelip bana anlatti.
Umarim guvenmeye devam eder.tesekkur ederim.herkes hafife almis konumu ama neyseSiz bence kızınızla sırdaş gibi olmaya devam edin ..senin bana anlattıklarını kimseye anlatmam kizim ikimizin özeli o falan diyin
Rica ederim efenim..benim kızım da 11 yaşında biz de ara ara ayni şeyleri yaşadık...en cok korktuğum sey kızımın güveninin sarsılması...benim annem de aynı biliyor musunuz...annanesi kac kere annane anlatma herseyi demiş ama kızım bunu da söyledi banaNihayet birileri beni anladi tesekkur ederim
Benim de kızım var anlıyorum sizi ve inanin bana olan güvenini sarsmaktansa ailemi hiçe sayarim...haklısınız...hem de sacmasapan aile büyüklerinin lüzumsuz söylemleri buna neden olacaksa...daha 8 yasinda imis siz baska baska konularda onunla normal konusmaya onu dinlemeye göz temasi kurmaya devam edin üstüne böyle iletisim eklendikce guven baki kalacaktır bence...konunuz hafif bir konu değil bilakis her Kiz cocugu olanin dikkat etmedi gereken bir konu..sizin gibi annesi var ne mutlu once onun güvenini düşünüyorsunuz...dogru Yoldayiz benceUmarim guvenmeye devam eder.tesekkur ederim.herkes hafife almis konumu ama neyse
Kesinlikle her kelimenize katiliyorum.cocuk ilerde tacize ugrarsa onuda soylemez diye cok korktum.biliyorsunuz emre diye bir erkek intihar etti bu olaylar nedeniyle .benim korkmam cok anormalmis sanki .tamam mukemmel anne degilim ama annem gibi anne olmak istemiyorum.sevgisiz beni anlamayan sorunlarimla ilgilenmeyen sirlarimi herkese anlatan.Rica ederim efenim..benim kızım da 11 yaşında biz de ara ara ayni şeyleri yaşadık...en cok korktuğum sey kızımın güveninin sarsılması...benim annem de aynı biliyor musunuz...annanesi kac kere annane anlatma herseyi demiş ama kızım bunu da söyledi banaben de annanesini ufak çaplı kötülemiş buke olsam sirf aramizdaki bağ bozulmasın diye "kizim annanen sanırım kimseyle annesiyle bile sır paylasmamis hatta hiçbirşey paylasmamis halbuki biz kızımla herseyi konuşuruz ve inan gidip asla anlatmam senin icin rahat olsun...ayni seni bana da söyledi...sen takılma sen bana ne anlatirsan anlat ben kimseye söylemem anne kiz arasındadır "falan dedim ...aklı aldığınca işte konuşun bence...annanene hic söyler miyim kızım kendimi de seni de zor durumda bırakır miyim onlar konusuyor oyle bosver falan gibi
Konu sahibinin tedirginliği kızına bu tarz uyarılarda bulunmalari degil ki ...kızının kendisiyle alakalı bu gibi veya herseyi kendisi ile paylaşmaktan vazgeçerse diye tedirgin...kizimin bana güveni sarsılır ve anlatmaktan soğursa diyeBu en ufak soylenmeyi psikolojik şiddet sayarak yetistirdiginiz cocuklariniz gerçek hayata karısınca nasıl adapte olacak o kadar merak ediyorum ki. Ne büyük travmalar yasayacaklar kim bilir
Cok tesekkur ederim arkadasim.moral oldu bana yazdiklarin.tek endisem gercekten yillarca emek verdigim guven dayali iliskimizin zedelenmesi .en ufak olayda hemen kendimi sorguluyorumBenim de kızım var anlıyorum sizi ve inanin bana olan güvenini sarsmaktansa ailemi hiçe sayarim...haklısınız...hem de sacmasapan aile büyüklerinin lüzumsuz söylemleri buna neden olacaksa...daha 8 yasinda imis siz baska baska konularda onunla normal konusmaya onu dinlemeye göz temasi kurmaya devam edin üstüne böyle iletisim eklendikce guven baki kalacaktır bence...konunuz hafif bir konu değil bilakis her Kiz cocugu olanin dikkat etmedi gereken bir konu..sizin gibi annesi var ne mutlu once onun güvenini düşünüyorsunuz...dogru Yoldayiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?