Annemin komsusu

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Merhaba arkadaslar.hemen konuya geceyim cok sinir oldum.bu aksam bir dugune gittik.oglum hic durmadi.kizim hep onun pesinden kostu ilgilendi.takimi vermeye gittigimde kizim kardesini yerden kaldirmaya calisiyormus annemin komsusu buna carpmis sen nebicim insansin demis.cocuk aglayarak yanima geldi.ozur dilicektim teyze firsat vermedi hemen bagirdi dedi.arkasindan gidip soracaktim teyze incilerinmi dokuldu diye annem tuttu hergun yuzyuze ben bakicam dedi.cocuk cok icerlemis.cok pis sinir oldum.tamam carpmistir canida acimistirda cocugu bukadar kirmayada hakki varmi.cok uzuldum kizimin aglamasina.anne bidaha okadinla konusma diye diye uyudu.kizim ole demek istememistir fln diye kapatmaya calistim uzulmesin diye

Çocuğun psikolojisine işleyecek kadar vicdansız davranmış komşu bozuntusu. Bencede konuşmayın komşu ile gerekirse bağınızı kopartın. Küçücük çocuğun göz yaşına sebep olmuş.

Hiç kusura bakmayın konu çocuk ve bebek ise hassas noktamdır. Onların psikolojileri bizler gibi değildir. Komşu karşınıza çıkarsa tepkinizi dile getirin.

Benim zaten kadinla hic konusmuslugum yok sokakta goruyorum sadece.ama cocugun aglamasi beni uzdu.bukadini gorunce soylesemmi diyorum.sicagi sicagina yapsaydim cok iyi olacakti.cani yanmis olabilir diyorum ama guzelce soleseydi keske

Benim zaten kadinla hic konusmuslugum yok sokakta goruyorum sadece.ama cocugun aglamasi beni uzdu.bukadini gorunce soylesemmi diyorum.sicagi sicagina yapsaydim cok iyi olacakti.cani yanmis olabilir diyorum ama guzelce soleseydi keske
Canı yanmış yoksa neden ağlasın ki? Acaba çaktırmadan cimdik mi attı? Bir yerine mi bastı yoksa kaş göz mü yaptı aklıma herşey geldi şu an. Güzellikten anlamaz bunlar. Gördüğünüz anda tepkinizi dile getirin.

yok kizimin biyeri acimamis kadinin cani yanmista acaba ondanmi kizmis diyorum ama sonucta kopmadi bitarafi

yok kizimin biyeri acimamis kadinin cani yanmista acaba ondanmi kizmis diyorum ama sonucta kopmadi bitarafi
Canı yansa bile afedersiniz eşşek kadar kadının küçük bir çocuğu kırmaya, incitmeye ne hakkı var yahu? Yani hadi geçtim ufak tefek “şşşt” hareketi yapılır da bu çocuğu ağlatacak kadar ne demiş olabilir.

Seen ne e bicim insansin demis

Çocuğum ne koşuyorsun, dikkat et denebilir de, ne demek "nasıl bir insansın", sanki akranıyla konuşuyor terbiyesiz kadın. Kendi insan değilmiş, çocuğa laf söylüyor. Şimdi gidip kadına laf etseniz, çocuğun yalan söylüyor deyip sizi daha çok delirtebilir. Buna hazırlıklı olarak gördüğünüz yerde verin ağzının payını.

Sad
Başka birşeyler de demiş olabilir mi? Bence olabilir. Yazık yavrucağa. Gördüğünüz yerde bir güzel tepkinizi koyun. Ne olursa olsun bir çocuğun gözyaşına sebep olmak kötü.
sadece onu demis ama kizim cok icerlemis.icini ceke ceke agladi.benim hatamda olmus olabilir anne ama neden oyle kirdi beni diyor

Sicaklamadan yapsaydim iyi olacakti.kadinin ablasi annemin komsusu bukadinda ona geliyor hep karsilasiyoruz acaba yarin ablasinami desem kardesinizde kirik cikik varmi diyr lafa girip

Sicaklamadan yapsaydim iyi olacakti.kadinin ablasi annemin komsusu bukadinda ona geliyor hep karsilasiyoruz acaba yarin ablasinami desem kardesinizde kirik cikik varmi diyr lafa girip
Zaten ablasinada gicik oluyorum.kvdemi taniyor boyna soruyo kvdenle anlasiyomusun diye.gecen tersledim gayet iyiyiz merak etme diye

Kızınız hassas bir çocuk belli ki. Ama annenizi çiğnemeyin bence en güzeli kızınız madem kendisi de istiyor gördüğünde teyze kalbimi kırdın diye söylesin siz de kavgaya girer gibi değil de cool bir şekilde valla duyunca acaba bir yeri mi kırıldı o kadar tepki verdiğine göre dedim dersiniz yeter bence

Lütfen bana yanlışlıkla çarptığını söyleyin, vurmadı yani değil mi? O koca düğünde ibreti alem dağıtırım onu

Iste annem beni bagladi.hergun yuzyuze bakiyorum zaten tintin insanlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…