Benim zaten kadinla hic konusmuslugum yok sokakta goruyorum sadece.ama cocugun aglamasi beni uzdu.bukadini gorunce soylesemmi diyorum.sicagi sicagina yapsaydim cok iyi olacakti.cani yanmis olabilir diyorum ama guzelce soleseydi keskeÇocuğun psikolojisine işleyecek kadar vicdansız davranmış komşu bozuntusu. Bencede konuşmayın komşu ile gerekirse bağınızı kopartın. Küçücük çocuğun göz yaşına sebep olmuş.
Hiç kusura bakmayın konu çocuk ve bebek ise hassas noktamdır. Onların psikolojileri bizler gibi değildir. Komşu karşınıza çıkarsa tepkinizi dile getirin.
Kizim diyoki anne gorursem o teyzeye beni okadar kirmaya hakkin yoktu diycem diyoKeşke deseydiniz o "teyze" modelleri ondan anlıyor çünkü. Kimse kusura bakmasın annemin komşusu değil, kardeşi olsa bile beni bağlamaz. Önemli olan benim çocuğum çünkü
Canı yanmış yoksa neden ağlasın ki? Acaba çaktırmadan cimdik mi attı? Bir yerine mi bastı yoksa kaş göz mü yaptı aklıma herşey geldi şu an. Güzellikten anlamaz bunlar. Gördüğünüz anda tepkinizi dile getirin.Benim zaten kadinla hic konusmuslugum yok sokakta goruyorum sadece.ama cocugun aglamasi beni uzdu.bukadini gorunce soylesemmi diyorum.sicagi sicagina yapsaydim cok iyi olacakti.cani yanmis olabilir diyorum ama guzelce soleseydi keske
yok kizimin biyeri acimamis kadinin cani yanmista acaba ondanmi kizmis diyorum ama sonucta kopmadi bitarafiCanı yanmış yoksa neden ağlasın ki? Acaba çaktırmadan cimdik mi attı? Bir yerine mi bastı yoksa kaş göz mü yaptı aklıma herşey geldi şu an. Güzellikten anlamaz bunlar. Gördüğünüz anda tepkinizi dile getirin.
Yarin buyuk ihtimal gorurum kadina desem teyze aksam kizim sana carpmis biseyin varmi kirik cikik fln bole bole demisin cocuk cok agladi diye lafa girsem sonrada agzinin payini versemyok kizimin biyeri acimamis kadinin cani yanmista acaba ondanmi kizmis diyorum ama sonucta kopmadi bitarafi
Desin valla sakın kimse engel de olmasınKizim diyoki anne gorursem o teyzeye beni okadar kirmaya hakkin yoktu diycem diyo
Canı yansa bile afedersiniz eşşek kadar kadının küçük bir çocuğu kırmaya, incitmeye ne hakkı var yahu? Yani hadi geçtim ufak tefek “şşşt” hareketi yapılır da bu çocuğu ağlatacak kadar ne demiş olabilir.yok kizimin biyeri acimamis kadinin cani yanmista acaba ondanmi kizmis diyorum ama sonucta kopmadi bitarafi
Seen ne e bicim insansin demisCanı yansa bile afedersiniz eşşek kadar kadının küçük bir çocuğu kırmaya, incitmeye ne hakkı var yahu? Yani hadi geçti ufak tefek “şşşt” hareketi yapılır da bu çocuğu ağlatacak kadar ne demiş olabilir.
Başka birşeyler de demiş olabilir mi? Bence olabilir. Yazık yavrucağa. Gördüğünüz yerde bir güzel tepkinizi koyun. Ne olursa olsun bir çocuğun gözyaşına sebep olmak kötü.Seen ne e bicim insansin demis
sadece onu demis ama kizim cok icerlemis.icini ceke ceke agladi.benim hatamda olmus olabilir anne ama neden oyle kirdi beni diyorBaşka birşeyler de demiş olabilir mi? Bence olabilir. Yazık yavrucağa. Gördüğünüz yerde bir güzel tepkinizi koyun. Ne olursa olsun bir çocuğun gözyaşına sebep olmak kötü.
Yaa kıyamam canım benim.Sad
sadece onu demis ama kizim cok icerlemis.icini ceke ceke agladi.benim hatamda olmus olabilir anne ama neden oyle kirdi beni diyor
Sicaklamadan yapsaydim iyi olacakti.kadinin ablasi annemin komsusu bukadinda ona geliyor hep karsilasiyoruz acaba yarin ablasinami desem kardesinizde kirik cikik varmi diyr lafa giripÇocuğum ne koşuyorsun, dikkat et denebilir de, ne demek "nasıl bir insansın", sanki akranıyla konuşuyor terbiyesiz kadın. Kendi insan değilmiş, çocuğa laf söylüyor. Şimdi gidip kadına laf etseniz, çocuğun yalan söylüyor deyip sizi daha çok delirtebilir. Buna hazırlıklı olarak gördüğünüz yerde verin ağzının payını.
Zaten ablasinada gicik oluyorum.kvdemi taniyor boyna soruyo kvdenle anlasiyomusun diye.gecen tersledim gayet iyiyiz merak etme diyeSicaklamadan yapsaydim iyi olacakti.kadinin ablasi annemin komsusu bukadinda ona geliyor hep karsilasiyoruz acaba yarin ablasinami desem kardesinizde kirik cikik varmi diyr lafa girip
Iste annem beni bagladi.hergun yuzyuze bakiyorum zaten tintin insanlar dediKızınız hassas bir çocuk belli ki. Ama annenizi çiğnemeyin bence en güzeli kızınız madem kendisi de istiyor gördüğünde teyze kalbimi kırdın diye söylesin siz de kavgaya girer gibi değil de cool bir şekilde valla duyunca acaba bir yeri mi kırıldı o kadar tepki verdiğine göre dedim dersiniz yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?