Öyle mi diyosun canım şimdi 1.sinde inci fln varya daha ayrı bi havası var diye düşünmüştüm ama yorumlarını görünce fikrim değişmeye başladıKesinlikle 2. siyle,çok asil çok harika duruyor
Kesinlikle gönder sanada yapsın hazır bu kadar beğenmişken2. olmalı mutlaka ayy biri banada yapsın çok beğendim annemi kursa göndercem
2 bence 1 biraz kalabalık
Bi tek ben mi 1 diyorum ya ay zevksizmiyim neyim2. sını daha kıbar buldum
Haklısın canım ama 1.sinde inci oldugu için daha bi hoş görünüyo gözüme.Anneme diycem diğerinede inci koysunBi tek ben mi 1 diyorum ya ay zevksizmiyim neyim
Yok canım 1 de güzel ama ortadaki büyük çiçek kaba görünmesine neden oluyor sanırım o çiçek olmasa karasız kalabilirdim ama 2. gerçekten çok şık
1.ci çok abartı olmuş canım,2.çok asil duruyor,ben çok çok begendimÖyle mi diyosun canım şimdi 1.sinde inci fln varya daha ayrı bi havası var diye düşünmüştüm ama yorumlarını görünce fikrim değişmeye başladı
Eki Görüntüle 879027 Eki Görüntüle 879026
[SUB]Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba...Annem dikiş nakış kursuna gidiyor ve harıl harıl bana çeyiz hazırlamakla meşgul [/SUB][SUB]Kurstaki hocası herkes seçtiği bir şeyi yapacak demiş.Annemde salon takımı yapmaya karar verdi.Vitrinleri yaparken ilk 1. resimde gördüğünüz deseni yaptı.Kursa gittiğinde hocası çok abartılı olmuş demiş 2. deseni çizmiş bunu yap demiş.Şimdi ikisini de yaptı ama hangisine devam edeceğine karar veremedi.Sizce 1. resimdeki desenle mi devam etsin yoksa 2. resimdekiyle mi ? [/SUB]
belki ben bu tarz şeylerde abartıyı sevdiğim içindirben 1. diyorum canım. çok gösterişli çok şık. tam çeyizlik yani
1.ci çok abartı olmuş canım,2.çok asil duruyor,ben çok çok begendim
bence inci koydurma, basitleştirmiş. İkincisi çok hoş duruyor , emeğine sağlık annenin
Ooo bayıldım ben 2.ye ya :)
bence ikinci resimde ki daha güzel zarif duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?