Annemin küçük derdine çare bulalım

Tozpembe_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
15
0
6
35
Kayseri

[SUB]Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba...Annem dikiş nakış kursuna gidiyor ve harıl harıl bana çeyiz hazırlamakla meşgul [/SUB]
[SUB]Kurstaki hocası herkes seçtiği bir şeyi yapacak demiş.Annemde salon takımı yapmaya karar verdi.Vitrinleri yaparken ilk 1. resimde gördüğünüz deseni yaptı.Kursa gittiğinde hocası çok abartılı olmuş demiş 2. deseni çizmiş bunu yap demiş.Şimdi ikisini de yaptı ama hangisine devam edeceğine karar veremedi.Sizce 1. resimdeki desenle mi devam etsin yoksa 2. resimdekiyle mi ? [/SUB]

Kesinlikle 2. siyle,çok asil çok harika duruyor

2. olmalı mutlaka ayy biri banada yapsın çok beğendim annemi kursa göndercem

Bi tek ben mi 1 diyorum ya ay zevksizmiyim neyim

Yok canım 1 de güzel ama ortadaki büyük çiçek kaba görünmesine neden oluyor sanırım o çiçek olmasa karasız kalabilirdim ama 2. gerçekten çok şık

Bi tek ben mi 1 diyorum ya ay zevksizmiyim neyim

Yok canım 1 de güzel ama ortadaki büyük çiçek kaba görünmesine neden oluyor sanırım o çiçek olmasa karasız kalabilirdim ama 2. gerçekten çok şık
Haklısın canım ama 1.sinde inci oldugu için daha bi hoş görünüyo gözüme.Anneme diycem diğerinede inci koysun

belki ben bu tarz şeylerde abartıyı sevdiğim içindir ben 1. diyorum canım. çok gösterişli çok şık. tam çeyizlik yani

Öyle mi diyosun canım şimdi 1.sinde inci fln varya daha ayrı bi havası var diye düşünmüştüm ama yorumlarını görünce fikrim değişmeye başladı
1.ci çok abartı olmuş canım,2.çok asil duruyor,ben çok çok begendim

bence inci koydurma, basitleştirmiş. İkincisi çok hoş duruyor , emeğine sağlık annenin

bence ikinci resimde ki daha güzel zarif duruyor

1.ci çok abartı olmuş canım,2.çok asil duruyor,ben çok çok begendim

Annemde aynı fikirde canım sanırım 2.yle devam edecek.Çok teşekkür ederim fikrini paylaştığın için

bence inci koydurma, basitleştirmiş. İkincisi çok hoş duruyor , emeğine sağlık annenin

Hımm evet canım haklısın aslında basitleştirmiş olabilir ama farklı bi havası var sanki Çok teşekkür ederim
Ooo bayıldım ben 2.ye ya :)

Daha iyileri sana olsun inşallah

bence ikinci resimde ki daha güzel zarif duruyor

Fikrini paylaştığın için teşekkür ederim canım

Çok güzeller ama ben 1. beğendim, ama ortadaki çiçek olmadan, onun yerine iki demetin birleşme noktasına inci konulursa daha hoş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…