ingilicce az sabır! Kayıtlı Üye 3 Aralık 2012 2.572 374 103 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tozpembe_ #21 2. si çok güzel
T Tozpembe_ Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2013 15 0 6 35 Kayseri 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Tozpembe_ #22 peripisicik .!.: Çok güzeller ama ben 1. beğendim, ama ortadaki çiçek olmadan, onun yerine iki demetin birleşme noktasına inci konulursa daha hoş olur. Genişletmek için tıkla... Evet aslında olabilir o çiçek benimde gözüme çok batıyor llazkizi34 .!.: ben 1. yi beğendım Genişletmek için tıkla... collinn .!.: kesinlikle 2. çok zarif Genişletmek için tıkla... therewasanAngel .!.: 2. si çok güzel Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim fikirlerinizi söylediğiniz için
peripisicik .!.: Çok güzeller ama ben 1. beğendim, ama ortadaki çiçek olmadan, onun yerine iki demetin birleşme noktasına inci konulursa daha hoş olur. Genişletmek için tıkla... Evet aslında olabilir o çiçek benimde gözüme çok batıyor llazkizi34 .!.: ben 1. yi beğendım Genişletmek için tıkla... collinn .!.: kesinlikle 2. çok zarif Genişletmek için tıkla... therewasanAngel .!.: 2. si çok güzel Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim fikirlerinizi söylediğiniz için