Annemin Kuzeninin Kızı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahvepembe/nuranka/keninbarbiesi insanları bi sal ya bütün konuların akrabaların üzerine. Herşeye burnunu sokan akrabalar varya heh işte o sensin.

Sizin yapabileceginiz birsey yok. Bu savasi o kiz savasacak. Siz sadece zorda kalsa yardim edebilirsiniz.
Ben o kızı haklı buluyorum.Bunu annesine dedim.Annesi şöyle savunmaya geçiyor.Simdi ebeligi polislikten daha çok seviyor diyor.

Çocuğu disladiklari için böyle birşey yazdım.Bu konuyu da yoruma kapatma talebi yaptım zaten.

Bişi sorcem; şimdi akrabalardan biri bu konuyu okusa, kim olduklarını anlasa, gidip kocasına anlatsa, kocası da gidip evin despot babasına anlatsa, despot baba da gidip karısını kızını hırpalasa nuranka kul hakkına mı girmiş sayılır ah almış mı sayılır?

ya o değil de,şu an nurankanın okuduğu konu “yatılı kaynana sorunu” :KK70:
Nuran senin kaynanan yok ve hiç olmadı

anaa şimdi dul haliyle milletin kızına akıl mı verecek vay be nurankada artık eski bizler gibi boşanmış dul 3 sınıf🥴

(şimdi ironi yoksunları gelmeden ironi olduğunu yazayım İRonİ)🥴
Oyle deme kiz uzuldu burda baya yuvam yikildi diye (sus sus) yeni yeni toparliyor akrabaya sulaleye sardi gene. Bosver kafasi dagilsin 🙈🙈

Ben o kızı haklı buluyorum.Bunu annesine dedim.Annesi şöyle savunmaya geçiyor.Simdi ebeligi polislikten daha çok seviyor diyor.

Çocuğu disladiklari için böyle birşey yazdım.Bu konuyu da yoruma kapatma talebi yaptım zaten.

Sizi anliyorum. Maalesef böyle aileler de hep ilk savasan siyah keci olmak zorunda. Siz zorda kalsa aile olarak arkasinda durun. O kendi yolunu bulur

Oyle deme kiz uzuldu burda baya yuvam yikildi diye (sus sus) yeni yeni toparliyor akrabaya sulaleye sardi gene. Bosver kafasi dagilsin 🙈🙈
Boşanmış kadınlar hakkında böyle yakıştırmalar yapan ta kendisiydi üzülebilir oyuzden bi mahsuru yog

Bişi sorcem; şimdi akrabalardan biri bu konuyu okusa, kim olduklarını anlasa, gidip kocasına anlatsa, kocası da gidip evin despot babasına anlatsa, despot baba da gidip karısını kızını hırpalasa nuranka kul hakkına mı girmiş sayılır ah almış mı sayılır?
Ex koca biliyor bu hesabı. Ben seslendim adama söyle aileye özel meseleleri dedikodu malzemesi yapılıyor diye

20 yaşındaki insan birşeyi gerçekten istiyorsa yapar cok istemiyor demekki o yüzden karışmak sana düşmez

Ç
Aslında tam benlik dert sayılmaz ama babası ile konuşmak istiyorum.
Çok efendi kendi hallerinde aileler.Enişte evin tek oğlu bir kız kardeşi var.Baba vefat etmiş.DUbleks evleri var.Daha gitmedim.Ust katını muhasebe ofisi olarak kullanıyor.
Mazbut bir aile.2 erkek 1 kız.Erkeklerden birisi tarih okudu.Gene muhasebe ofisinde çalışıyormuş.Ortanci fizyoterapist okuyor.
En küçükleri kız da ebelik okuyor.

Asıl konu şu ; bu kızımız sabah akşam ders çalışti.Sabah ezaninda kalkıp ders çalıştı.Polis olmak istiyordu.Babasi hakkımı helal etmem dedi. Sağlık bölümü seçti.Agabeyi şehir dışında okuyor.Bu kızımız da aile şehir dışına göndermek istemedi.Ankara'da özel universite de okuyor.
Babası aşırı dindar görünür.Babam sevmiyor fikirlerini bende.Benim babamda dindardir ama burada aciklayamayacagim fikirleri var adamın.
Bu kız daha çok küçükken kapalı kıyafetler giydirirlerdi.Cocugunu dövmüş mesela başını niye kapatmiyorsun diye.Bize gelmişlerdi.Seni baban döver mi dedi babannesi.Bizim kızı kapanmıyor diye dövdü dedi.Benden 10 yaş kadar küçük bu kız birde.Bende kapalı değilim.Burada heves var ama zor geliyor nefsime.

Ortaokul zamanı kapandı bu kız.Sonra babası anju falan oldu.Yaslari 50 ye yakın.Kiz bir baktım.Basini açmış.Simdi annesi ile konuştum.Baba kız evde kuslermis.Konusmuyorlarmis başını açtı diye sizce bu babayla konuşmalı miyiz.
Babam bile dedi sen ileride polis ol şimdi sağlık oku dedi.Adam çok gerikafali.
Dindar olsun namaz kılsın kızına kapanmamanin günah oldugunu söylesin ona lafım yok.Ama kıza çok baskı yapıyor.Ne yapabilirim ? Annesi benimle dertlesti.Az önce.
Çok efendi, kendi hâlinde, mazbut bir aile diye tanımlayıp sonra da kızlarını dövmelerini, bunu kanıksayıp size de dövülüp dövülmediğini sormalarını anlatmışsınız. Çelişkili değil mi? Leş gibi ebeveynler bunlar! Kıza aferin, iyi yapmış. Babası da olsa kızın kıyafetine karışıp onu dövemez. Bunu da din sosuyla süslemekse tam bir felaket! Bunu okuyan dindar üyelerin ne kadar sinirlendiğini tahmin edebiliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X