Annemin kv

Simdi "ama o senin babaannen" diye duyar yapmaya gerek yok. Babaanneden daha onemli anne vardir. Kim annesine senelerce eziyet etmis birine agiz dolusu "babaannem" diyebilir? Bu babaanneyse cocugunun yuvasina saygi duyan, gelinini torunlarini sevip sayan insanlar ne? Ben kendi oz babasina "o adam" diyeni duydum ki gayette hakliydi. Konu sahibi babaanne diyememekte haklo bence.

Valla kusura bakmayin da ne yaparsa yapsin babanesi diye birsey yok
Benim anneme 25 sene iskence cektirecek bu kadar uzecek bende babanne demem o kadina
Konu sahibi cok uzuldum annenize , benim annem ayni durumda olsaydi oncelikle kv nin hicbir isini yaptirtmazdim , ne yemek ne yatak kalksin kendi yapsin , dedikodu mu yapacak varsin yapsin zaten annen ona en iyi sekilde baksa da yapiyor dedikodusunu
Bi sure boyle devam eder izlerdim olacaklari , baban kavga cikarirsa da bosanma restini cekerdim , 25 senelim evlilikte zaten mal varliginin yarisi anneninizin hakki.. anneninizin yaninda olun yazik kadina , o kv de allahindan bulsun

Kadın bana ve anneme o... diyecek, ben hala babaannem diyeceğim.

Babamın annesi, benim bir şeyim değil.

Valla kusura bakmayin da ne yaparsa yapsin babanesi diye birsey yok
Benim anneme 25 sene iskence cektirecek bu kadar uzecek bende babanne demem o kadina
Konu sahibi cok uzuldum annenize , benim annem ayni durumda olsaydi oncelikle kv nin hicbir isini yaptirtmazdim , ne yemek ne yatak kalksin kendi yapsin , dedikodu mu yapacak varsin yapsin zaten annen ona en iyi sekilde baksa da yapiyor dedikodusunu
Bi sure boyle devam eder izlerdim olacaklari , baban kavga cikarirsa da bosanma restini cekerdim , 25 senelim evlilikte zaten mal varliginin yarisi anneninizin hakki.. anneninizin yaninda olun yazik kadina , o kv de allahindan bulsun
+1000
Burada bir üyenin babannesi gelinin saçlarını yolana kadar dövmüştü. Kendi kızları bakmıyordu. Allah rızası için bakılacaksa babannede az konuşacak. Anneniz videoyu saklasın. Boşanmayı düşünürse ayrıca tazminat davası açar.

zorda kalamyacaksa boşansın. 25 senelik evli kadın bi sinirle kalkıp boşanmaz, iyice tartmıştır. boşanmayacaksa da hizmet etmesin. kdın kalksın yatağını kendi sersin. bilmemnsini kendi yapsın. şikayet ederse de annen resti çeker.

Bu boyle gelmis boyle gider.ne annen bosanabilir ne babaannen degisir nede baban farkli dusunur annesindende asla gecmez.ne yardan ne serden misali..benim babaannemde anneme ne zulumler etti cok zalimdi babam birsey yapabildimi..annem vefat etti babaannem hayatini yasiyor BlueDesertRain BlueDesertRain

Annen ciddi ciddi bosanacam diye ortaya çıksa ve asla geri adım atmasa baban eminim vazgeçer annesini diğer kardeşlerinin yanına gönderir.

Konuda bir suru sacma sey var

Babaanne deyince aman da aman sahiplenmis olmuyor insan. Ben de babaannemle gorusmem ama annemin kvsi demek de kardesime babamin cocugu demek gibi birsey yani manasiz

25 yil boyunca bu kadin hic laf soylemedi de simdi mi cikti ortaya laflar inanasim gelmedi

Kadinin cocuklari haksiz, esitlik olmali. Hep birlikte bakilmaliydi bu kadina tek kisiye yikmak olmaz. Ki zaten gelinlerin gorevi degil ogullari kizlari bakmali kadina

Bir de 25 yil bakmissin,simdi kalkip bosansan nolur,omur gecmis zaman gecmis,bu saatten sonra kv yuzunden de bosansan gulerler insana.

Konuda bir suru sacma sey var

Babaanne deyince aman da aman sahiplenmis olmuyor insan. Ben de babaannemle gorusmem ama annemin kvsi demek de kardesime babamin cocugu demek gibi birsey yani manasiz

25 yil boyunca bu kadin hic laf soylemedi de simdi mi cikti ortaya laflar inanasim gelmedi

Kadinin cocuklari haksiz, esitlik olmali. Hep birlikte bakilmaliydi bu kadina tek kisiye yikmak olmaz. Ki zaten gelinlerin gorevi degil ogullari kizlari bakmali kadina

Bir de 25 yil bakmissin,simdi kalkip bosansan nolur,omur gecmis zaman gecmis,bu saatten sonra kv yuzunden de bosansan gulerler insana.
Hep soyledi ama bu boyutta degildi kufur boyutuna gecti fark olarak.Benin nasıl hitap ettigimin ne onemi var ki?

Deveye diken insana ş.. .. yaranir derler.eksik YADA fazla değil kadın ne yapıyorsa aynısını yapsın.kavgadan daha kolay hiç bir şeyini yapmasın.inanin melek gelin olacak.tecrube ile sabittir.hala devam ederse evet bosansin anneniz.bir tane hayatı var yazık olmasin
Madem oyle diyor biz kotuyuz ona dar ediyoruz evi gercekten edelim diyorum vicdanimiz el vermiyor. :(

Annen videoyu tv de açıp birlikte izlesin kv ile.

Su hayatta en nefret ettiğim şey nankörlük. hiç tahammülüm yok. ben olsam tüm sülalesi bir kalemde silerdim.
Videoyu babam silmis.Diyoruz bize neden boyle dedin kim diyor sa yalan diyor Videon vardi gorduk kesin eminiz diyoruz demedim bn diyor.

Hep soyledi ama bu boyutta degildi kufur boyutuna gecti fark olarak.Benin nasıl hitap ettigimin ne onemi var ki?
Onemi var demedim zaten, sahsi fikrimi soyledim gectim.
Hep boyleydi diyorsunuz, fikir ayni yani, tek sorun kufretmesi mi? Sizden ve annenizden nefret ettigini eskiden beri biliyordunuz yani ama kufredince mi tahammul kalmadi? Ozur dilerim ama bu cok mantiksiz.

i
Onemi var demedim zaten, sahsi fikrimi soyledim gectim.
Hep boyleydi diyorsunuz, fikir ayni yani, tek sorun kufretmesi mi? Sizden ve annenizden nefret ettigini eskiden beri biliyordunuz yani ama kufredince mi tahammul kalmadi? Ozur dilerim ama bu cok mantiksiz.
Ben ifade edemiyorum galiba.Hep laf olarak vardi.Boyutu farkliydi daha cok dedikodu tarzindaydi.Kendisi de sonuna kadar inkar ediyordu .Halamla yuzlestirdik onda dahi inkar etmisti.Bu sefer video kendimiz gorduk .Zaten annem yillarca elinin altinda hizmetci olmus nereden mantikli birsey bekliyorsunuz.

Videoyu babam silmis.Diyoruz bize neden boyle dedin kim diyor sa yalan diyor Videon vardi gorduk kesin eminiz diyoruz demedim bn diyor.
Kuzeni bir daha göndersin. ya da arayın videoyu gördük simdi inkar ediyor. goz göre göre inkar mi edeceksiniz hepiniz deyin.

Böyle durumlarda karşı tarafın üste çıkmasına, kendini haklı görmesine, gerçekler ortada iken inkar etmesine izin verirseniz bir daha da bunun önünü alamazsınız. Üstelik bir süre sonra kendi yalanlarına da inanır böyle tipler siz iftiracı olursunuz.

Kuzeni bir daha göndersin. ya da arayın videoyu gördük simdi inkar ediyor. goz göre göre inkar mi edeceksiniz hepiniz deyin.

Böyle durumlarda karşı tarafın üste çıkmasına, kendini haklı görmesine, gerçekler ortada iken inkar etmesine izin verirseniz bir daha da bunun önünü alamazsınız. Üstelik bir süre sonra kendi yalanlarına da inanır böyle tipler siz iftiracı olursunuz.
Aradim .Halami videoda olan herkesi aradim atan zaten sildim diyor egleniyormus.Kimsede hatırlamıyormus guya

Anneniz babaannenizin isini yapmasin kalksin kendi sersin yatagini kendi hazirlasin yemegini. Nankor insanlardan nefret ederim.
Kiymet bilmezmez.
Bide kuzenleriniz hic utanmadan konusturup size atmislar videosunu, mesafe koyun baba tarafinizla araniza mesafe candir...

Back
X