Annemin kv

Uzgunum ama tek hata babanizda, mubarek gun daha fazlasini yazmamak icin kendimi zor tutuyorum gercekten.
Babanizin acinacak, uzulunecek hic bir tarafi yok, olamaz!
Karisina, kizina edilen hakaretlere ve kisilere sessiz kaliyorsa kocaligi da babaligi da sorgulanir.
Bir yanda anasi obur yanda karisi napsin bu adam fln... yok oyle bi dunya.
El kizinin hakkina girmek cok kolay bizim milletimize.

Uzgunum ama tek hata babanizda, mubarek gun daha fazlasini yazmamak icin kendimi zor tutuyorum gercekten.
Babanizin acinacak, uzulunecek hic bir tarafi yok, olamaz!
Karisina, kizina edilen hakaretlere ve kisilere sessiz kaliyorsa kocaligi da babaligi da sorgulanir.
Bir yanda anasi obur yanda karisi napsin bu adam fln... yok oyle bi dunya.
El kizinin hakkina girmek cok kolay bizim milletimize.
Yazdiklarinin bizde farkindayiz.Elimizden birsey gelmiyor.Bizi ayak alti eden sensin dedim hic seslnmiyor.

bazı yaşlıları anlamıyorum anlamak da istemiyorum. gelmişsin ömrün sonuna ne kadar iyilik yapsam kardır diyeceğine işi gücü fesatlık. ne diyim Allah ıslah etsin onu annenize de güç kuvvet versin.
yanlış anlamayın da 25 yıl sabretmiş az daha sabretsin. Allah muhafaza bir şey olur babaanneye sonra kadına vicdan azabı olarak kalır. belli ki akrabalar baban da dahil hep inkar peşindeler. sonra kör ölür badem gözlü olur.
Kadina birsey olmaz .O kadar mutlu ki kavganin ortasinda bayramligini düşünüyor

Ben olsam o kadini baya baya korkuturdum.

İmali konuşurdum. Şakayla karışık, ayyy kizzz zehirlerim seni kimsede anlamaz zaten yaşlisin derdim. Kahka patlatirdim. İki dakika sonra cay doldurup icmesi icin başının etini yerdim.

Zaten korkudan dayanamayip kendi gider. Birisine birşey dese ayni taktiği kullanip iftira atiyor derdim.

Anan niye boşansın? Pis kv miktir olup gitsin
Bunu tuttum valla ;) acikcasi kadin cok da kaale alinacak bir tip degil. Kulagina egilip aynen sunu derim ;ana hakkimda ne dusundugunu biliyorum. Sana baktiysam bunca zaman allah icin baktim. Tepemin tasini attirirsan sonuclarina katlanirsin, oglunla seni paketler beraber koyarim kapinin onune haberin ola ;)
Gulerim de yuzune yuzune. Yahu 1000 yasindaki kadin icin moralimi mi bozacam

Kadina birsey olmaz .O kadar mutlu ki kavganin ortasinda bayramligini düşünüyor

Kavgayı bırakın
Yok sayın
Görmemezlikten gelin, sinir harbi her zaman daha etkilidir
Sofraya tabak koymayın mesela, kendisi gidip alsın, yemeğini servis etmeyin kendisi koysun
Televizyon mu izliyor alın kumandayı yokmuş gibi kanal değiştirin, çamaşırlarını yıkamayın, yatağını sermeyin
Evden kimin gitmesi gerektiğini anlasın
Bunun merhametle bir ilgisi yok, anneniz zaten 25 yıl merhamet göstermiş ama bu merhameti kocası dahil hiç kimse anlamışsa dünyayı burunlarından getirme vakti gelmiş demektir. Gideceklerse kol kola girip gitsinler, annen düzenini bozmasın

Yaşlı diye, oğlan anası diye kendinde her hakkı gören bir ucube vicdanlı daha. Esas suç babanızda, farkındasınız da.

Ah bu kv bende olacaktı, ah bu babaanne bende olacaktı var ya tefe koyup çalardım. 25 sene dile kolay, hizmetini et, yedir yatır, takdir göreceğin yere hakaret işit, iftiraya uğra, bir de milletin diline sakız edil... Bu babaanneye o evin kimin olduğunu hatırlatma vakti gelmiş de geçiyor.
Kilitleyin kapıları, mutfağı kilitleyin, kendine göre yemek bile pișiremesin, suyu bardaktan bile içemesin. Yatağını sermeyin, kendisi evin neresinde nasıl yatıp uyuyabilecekse uyusun, çamaşırını yıkamayın, çayını demlemeyin, oturup bir tvyi bile rahat izleyemesin, alın elinize ne varsa. Babanızla da anneniz konuşsun, madem boşanma düşüncesine kadar geldi, ciddiyetini görsün.

Ne terbiyesizlik, ne memnuniyetsizlik, yediği kaba pislemek bu işte. Nefret ediyorum böyle evlattan yana servet içinde olup da huzur bulandırarak totosunu yayan insan müsveddelerinden, el kızı diye her şeyi reva görenlerden.

İnadına onu takmayarak, inadına evi sahiplenerek, inadına ona yerini göstererek kendi keyfinize bakacaksınız. Memnun değil madem, defolup gitsin. Anam da anam diyerek karısını kızını hiçe sayan, haklıyı haksızı göremeyecek kadar kör olan babanız da erkekliğin anasının eteğine yapışmak olmadığını gerekirse pişman ola ola anlasın.

Kavgayı bırakın
Yok sayın
Görmemezlikten gelin, sinir harbi her zaman daha etkilidir
Sofraya tabak koymayın mesela, kendisi gidip alsın, yemeğini servis etmeyin kendisi koysun
Televizyon mu izliyor alın kumandayı yokmuş gibi kanal değiştirin, çamaşırlarını yıkamayın, yatağını sermeyin
Evden kimin gitmesi gerektiğini anlasın
Bunun merhametle bir ilgisi yok, anneniz zaten 25 yıl merhamet göstermiş ama bu merhameti kocası dahil hiç kimse anlamışsa dünyayı burunlarından getirme vakti gelmiş demektir. Gideceklerse kol kola girip gitsinler, annen düzenini bozmasın
+1000
annen yapamıyorsa sen yap bunları madem bu kadar kötü durum annenin üzülüp ağlamasından önemli mi susup sineye çekmek :kahve:

Yaşlı diye, oğlan anası diye kendinde her hakkı gören bir ucube vicdanlı daha. Esas suç babanızda, farkındasınız da.

Ah bu kv bende olacaktı, ah bu babaanne bende olacaktı var ya tefe koyup çalardım. 25 sene dile kolay, hizmetini et, yedir yatır, takdir göreceğin yere hakaret işit, iftiraya uğra, bir de milletin diline sakız edil... Bu babaanneye o evin kimin olduğunu hatırlatma vakti gelmiş de geçiyor.
Kilitleyin kapıları, mutfağı kilitleyin, kendine göre yemek bile pișiremesin, suyu bardaktan bile içemesin. Yatağını sermeyin, kendisi evin neresinde nasıl yatıp uyuyabilecekse uyusun, çamaşırını yıkamayın, çayını demlemeyin, oturup bir tvyi bile rahat izleyemesin, alın elinize ne varsa. Babanızla da anneniz konuşsun, madem boşanma düşüncesine kadar geldi, ciddiyetini görsün.

Ne terbiyesizlik, ne memnuniyetsizlik, yediği kaba pislemek bu işte. Nefret ediyorum böyle evlattan yana servet içinde olup da huzur bulandırarak totosunu yayan insan müsveddelerinden, el kızı diye her şeyi reva görenlerden.

İnadına onu takmayarak, inadına evi sahiplenerek, inadına ona yerini göstererek kendi keyfinize bakacaksınız. Memnun değil madem, defolup gitsin. Anam da anam diyerek karısını kızını hiçe sayan, haklıyı haksızı göremeyecek kadar kör olan babanız da erkekliğin anasının eteğine yapışmak olmadığını gerekirse pişman ola ola anlasın.

Biraz basladik bu dediklerinize sabrimiz bitti iste.
+1000
annen yapamıyorsa sen yap bunları madem bu kadar kötü durum annenin üzülüp ağlamasından önemli mi susup sineye çekmek :kahve:

Bu kv lerin derdi nedir allah aşkına. Kendi cinsinden olan gelinlerine ne garezleri var ki ? Bu tavırlar davranışlar neden ? Anlamiyorum anlamiycam.

küfürleri yüzüne yüzüne say ne söylediyse dök yüzüne sen ne utanmaz arlanmaz kadınsın bize köpeklik edip yemeğimizi yemeye devam ediyorsunla başla

aynen bunlar yapılmalı kuzu gibi melemeye başlar yada tamamen defolup gider
kadının 25 sene emeği hiçe sayılmış zaten bundan sonra değerini anlayacak yok zaten

Bir hayat bitmiş tükenmiş ne diyelim.
Yatacak yeri var mı ki ? Allah akıl fikir versin

Dizinin birinde nasil olsa cenneti kaybettik bari cehennemi hak edelim diye bir soz soylenmislerdi bir ara.annenizinkide o hesap nasil olsa iyilikte yapsa yaranamiyor kotu oluyor bari baannenin burnundan getirsin bakmasinda o sozleri haketsin(babaanne acisindan diyorun yoksa bakcagi kadar bakmis zaten dile kolay 25 yil)nasilsa baksada kotu bakmasada

Bu çok ağır olmamismi?Allah rızası için yıllarca bakmış annesi neden tek bir kalemde böyle kötülük yaparak günaha girsin?
Burda suçlu babası oturup konusucaklar anlasamiyolarsa bu yaştan sonra anne eteği altına giren ana kuzusuna elveda diyecek..
Burda en büyük suçlu babası. . Babannesi çok AYIP etmiş ama eşi acimamiş kayinvalidesi acır mi hiç ?
Allah yardımcısı olsun annesinin ama lütfen kötü davranmayın .. evet canım cicim olMaz mesafe olur az konusulur ne bileyim belki küsulur. Ama yemek tabağı koymamak Vs bunlar hoş şeyler değil..

Back
X