İyi olur inşallah ya. Hepsi sağlıklı sıhhatli çok iyi insanlar olsunlar inşallah...Benim oğlumda 2 yaşındayken coook uslu sakin canayakın cabuk öğrenen şirin mirin bişeydi...simdi 3 olmak üzere cani saolsun hic oturmuyor hic susmuyor dediğini yapmayınca saatlerce ağlıyor border önüne gelen tükürmeye başladı allahimmmm gitti benim uslu narin minimini bebegim geldi kucuk bir canavar diyorum :)))
Valla tartmadan konuşmuş. Hiç sevmem çocukları kıyaslayan üzerinden prim yapan insanları. Demek ki içinde bir yerde karşılaştırmış iki çocuğu oysa ikisi de kanım deyip iç sesini susturması gerekirdi. Diğer arkidaşlar kadar yapıcı olamadım, sorry
Bence fazla büyütüyorsunuz.Öyle demek istedi muhtemelen ama benimkiyle kıyas yaparak dedi. Yani öyle değil de böyle olsun gibisinden. Çoğu zaman ben biraz bizimkine de bakın demek zorunda kalıyorum çünkü çocuk kendini onlara göstermek için paraliyor bazen. Haliyle üzülüyorum o yüzden götürmek istemiyorum. Zaten uzun zamandır d hastalık sebebiyle pek görüşmüyor onlar.
Niye süs biberi diyorsunuz ki el kadar çocuğa. Hem hakaret gibi hem de anlatmak istediğiniz konuyla alakasız. Süs bebeğidir o lafın doğrusu oyuncak bebek gibi koyduğun yerde duruyor, ağlamıyor bağırmıyor manasında. Elbette çocuğunuzu seveceksiniz ama bu başkalarının çocuklarını gömmenizi gerektirmiyor.Ben ve eltimle yaşadığım durum geldi aklıma.eltimin kızı 8.5 yaşında.süs biberi gibi bir köşede oturur,ne denirse yapar, oynamaz ,koşmaz (yani yapar da kırk yılda bir o da canı isterse) ki çocuk dediğin toplar zıplar. Çok da söz dinler.onlar için ideal çocuk
Benim çocuğum 6.5 yaşında.o da kız. .mızmız, her an oynamaya hazır,atlar, zıplar, evi dağıtır,..4.5 yaşında konuştuğu için çok huysuzdu.bizi döver,elinde ne varsa atar,ağladı mi susmak bilmez,inat bir çocuktu
Neyse,eltim 2. Ye hamileydi..bir olay sonrası ,"bu x e çeker inşallah "dedim..(x benim kızım. .)ne dese beğenirsin "dua mi ediyorsun ,beddua mi ediyorsun anlamadım" dedi..benim çocuğum kadar kötü mü dedim.ona göre öyle..işe bak,çocuğu benimkine çekti.. birşey olduğunda "ablan hiç böyle değildi "diye başlar..
Ben çocuğumdan mennunum..süs biberi gibi çocuk istemem
Okurken içim burkularak okudum. Gözlerim dolu dolu icim cız etti. Annesiz olmayı bı an düşünmek dahi istemedimNe mutlu size anneniz var. Eminim ki kötü bir niyetle dememiştir. Gençliğinizde hiç mi ona üf demediniz. Siz bu cümleyi unutun. Dememiş sayın.
Sorsak simdi herkesin cocugu üstün zekalı ben tam tersi hareketli meraklı cocuk gibi cocuklari saglikli buluyorum otur deyince oturanı değil.Annem yaşlı değil 50 yaşında. Genç, dinç ,okumuş ,çalışmış ,geniş bakış açısı olan biri.. yeğenim de muhtemelen üstün zekalı. Çünkü bir çok konuda yaşıtlarının çok çok ilerisinde. Maşallah diyeyim.. çok da seviyoruz benim kiyasim asla değil bu durum da. Bence hepsinin ayrı yetisi var. Önemli olanda dediğim gibi sağlıklı olmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?