- 2 Mart 2025
- 50
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi kafasikarisikbirisii
Çok üzgünüm şuan bu yorumu okurken ağlıyorum inanın. Öncelikle şunu söyleyeyim yanlış anlaşılmasın nişanlıyken işten çık ihtiyaçlarını karşılarım diyen kendisiydi. Ablamın nişanlısı da aynı şekilde konuştu ona. Biz zorla ödeyeceksin demedik. İşten çık derken durumun bu olacağını biliyorlardı. İkinci olarak eşim para bırakıyor nakit olarak çünkü hesaplarım bir durumdan dolayı bloke. Ama para bitince soruyor ne yaptın da bitti diye. Annem de düzgün bir iş olsa bulacak çalışacak inanın. Bu geçici bir süreç bu süreçte beş bin aylık çok bilet değil ki. Ki ben bu durumu konuşmuştum zor bir durum olursa göndeririz gibisinden. Takılan altınlara gelince sadece bir bileziğim bir tam altınım bir de çeyrek altınım var. Set veya çift çift bilezik takılmadı eşimin durumu yoktu ailesi de destek olamadı bende kabul ettim. Geri kalan etraftan takılan altınları çeyrek vs gibi sattı onları düğün borcunu ödedi. Ben onları vadeliye bile yatırsam gelen parayı göndersem bunun hesabını sorar eminim ki. Çocuğuma gelince de bilmiyorum cahillik ettim dolduruşa geldim korunmadım korunma olmaz dediler kaynanam gil şu bu olur yıllarca olmaz dediler korktum ya ne bileyim işte sadece benim cahilliğim başka hiçbir şey değil. Yine de oğluşumu çok seviyorum. Birşey olsa bile ona en iyi geleceği verebilmek için elimden geleni yaparım ama dün gece yediğim bu lafı asla unutamam heralde..Hamile ve duygusalsınız üzmek istemem sizi ama
Troid ve bel fıtığı gerçekten çalışılmayacak bir hastalık değil engelli tekerlekli sandalyede peçete satan çorap satan insanlar var hatta ev geçindıren babalar var . yani anneniz sizi ya da siz annenizi çok kötü etkilemişsiniz 48 yaş çok genç bir yaş .ayrıca neden nişanlı iken adamlardan para almak eve baktırmak zaten çalışıyormuşsunuz abla kardeş . niye nişanlılardan para almaya gerek duydunuz . şuan abla nişanlı evde anneye bakıyordur kardeşler 3 ay kira ödemiş yeni damat para veriyor yani bu nasıl bi yaşam tarzı taşıma suyla degırmen dönmez . ama ablanızda gidicek yani onun eşide belki yeter dicek .
Eşinizle nişanlı iken vermiş vermiş şimdi kıçını dönmüş sizin zorunuza giden bu kandırılmış hissediyorsunuz .
Ayrıca eşiniz size hiç para vermiyor mu yani al harca istediğini yap gibisinden siz bir faturasını ödeyebilmek için eşinizden neden beklenti içerisinde olasınız ki ?? ödersiniz geçersiniz . demek ki bu adam daha size bile para bırakmıyor size merhameti olmayandan annenize merhamet beklemeyin .
Kibarca hesabınıza gonderip lafını etmemesi gerekir özellikle ki şu dönemde hamiledir yanında bulunsun işte çocuğumuza bisey begenır canı bisey ister demiyor demek ki ?
5 bini göndermeyen adam anneni alalım yanımızda kalsın da demez o yüzden bu şıkkı eledim . şu dönemde kim ne kadar artırabiliyor ki bir başkasına yardım etsin her ay düzenli şekilde .kardeşleri de bi kereye mahsus ödemişlerdir kirasını die düşünüyorum sırf ablanızın düğünü öncesi ablanız kendıne çeyiz falan yapsın die yardım etmek istediler muhtemelen . anca doğum yaptıktan Sonra çalışmak isterseniz annem çocuğa baksın bahanesiyle getirebilirsiniz ama zaten annenizin böyle bir durumu varsa şu an kendi evinde de bir çocuğa bakıp kendine bir gelir sağlayabilir çünkü sizin çocuğunuz büyüdükten sonra annenize ihtiyacınız kalmayınca bu kez de eşiniz gitsin gözüyle bakabilir. .
kimsenın söz sahibi olmadığı sizinde kafanızı Azcık rahatlatacak önerim :
Düğününüzde takılan altınları vadeli hesaba atın aylık getirisinide annenize gönderin eşiniz ona da karışamaz .
Yanlış anlamazsanız 1 aylık evlıyken nasıl hemen hamile kalabildiniz cidden hayret ediyorum . isterseniz on sene sevgili olun on sene nişanlı kalın beraber 20 sene geçirin bir insanla aynı eve aynı yatağa girmeden asla tanıyamazsınız keşke kendınıze bi en azından 6 ay zaman tanısaydınız sonda ki pişmanlığı okuyunca dedim eyvah bir masum çocuk daha .