- 2 Mart 2025
- 50
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi kafasikarisikbirisii
Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardım edin hamileyim fakat çok husursuzum çok vicdan azabı çekiyorum. Öncelikle lütfen hamile olduğumu aldırmayıp haksızsam haksızsın diye yüzüme vurun. Geceleri uyuyamıyorum huzursuzluğumdan. 5 aylık evliym 4 aylık hamileyim. Eşimle senelerdir beraberdik. Annem ve babam daha ben 1 yaşındayken ayrılmışlar. Bir ablam var birde ben. Annemin dayanacağı başka kimsesi yok. Yıllardır biz çalışıyorduk evi geçindiriyorduk. Ben arttık düzenli bir hayatım olsun istedim sevdiğim adamla yolumu birleştirdim. Herşey çok ani oldu. Evlilikte bebekte. Biz sevgiliykende ben çalışıyorken kira vs eşim yardımcı oluyordu hakkını yiyemem. Evlendik kısa bir süre sonra ablamda nişanlandı. Annemin sadece 6 bin tl geliri var. Şuan üç ay kira zorluğu da yok kardeşleri ödedi. Annem 48 yaşında bel fıtığı tiroid sürekli üşüme vs hastaLığı mevcut ve kadında hayatın yorgunluğu yıpranmışlığı var. Gitti günü birlik işlere yapamadı. Bende evlendikten sonra iki üç defa 5 bin 6 bin anneme gönderdim. İlk başta çalışıyordum bende hamilelikten dolayı işten çıktım. Şimdi çalışmıyorum. Eşimde bundan önce ben huzursuz olup ağladığımda demişti ki ağlama 5 10 bişeyler göndermeye çalışırız diye. Ama iki ay oldu ses yok. Kadın da istemiyor Allah var ama 6 binle ve ablamın nişanlısının gönderdiğiyle ev mi geçinir fatura mı ödenir karın mı doyar ? Bugün gece dedim ki eşime sen böyle demiştin ben direk 5 bin gönderelim demiyorum bana hesap aç beş at aydan aya bi ihtiyaç olursa bi fatura vs ben halledeyim direk hepsini gönderim demiyorum çünkü bilet olduğunda utana sıkıla üç günde dile getiriyorum anca isteyebiliyorum ondan. Bana döndü dedi ki ne diyorsun ben anlamadım ben kendi anneme göndermiyorum ben her ay senin annene beş bin göndermek zorunda mıyım ? Çok üzüldüm çok gururuma dokundu. Gözlerim doldu. Sesimi çıkarmadım kusura bakma dedim ben sanmıştım ki sen her ay 5 göndeririz demiştin. Pardon dedim. Çok içime dokundu. Annemin kimsesi yok. Eşimin maddi durumu da iyi ödemesi falan çok ev yaptırıyoruz diye bu aralar belki yetiştiremediği noktalar da oluyor ama 5 bin koyacak bir insan değil. Lafa gelince 5 neyki diyen insan. Çok üzüldüm ben evlendiğimden beri huzursuzum bu konu için annemi yarı yolda koymuş gibi hissediyorum çok vicdan azabı çekiyorum o bizim için başkasıyla evlenmedi ne bileyim hayatını bize adadı ben şimdi bir elim yağda bir elim balda evimde oturamıyorum onlarda yokken. Evim bana batıyor. İçtiğim su yediğim yemek gözüme geliyor. Çoğu zaman ne yemek yaptığımı bile söylemiyorum canları çekmesin belki yoktur diye. Şimdi böyle onu orda bırakıp hayatıma devam etmek çok zor geliyor. Ne yapayım ne düşüneyim bilmiyorum bazen çıkıp annemin yanına gitmek istiyorum açsakta beraber aç olalım benim karnımın doyması zoruma gidiyor çünkü. Bu arada farklı ildeler. Ben şimdi ne yapayım siz olsanız ne yaparsınız nasıl düşünmeliyim bana birleyler söyleyin lütfen üzülürler diye ablamla da paylaşamıyorum paylaşacak kimsem yok..
Galiba evlendiğim için pişmanım..
+arkadaşlar bir düzletme yapayım annem iş arıyor zaten yapabileceği düzgün bir iş bu geçici bir süreç.
+hanilelikte de yorum yapanlar çok haklısınız maalesef dolduruşa geldim bebeğiniz olmaz korunursanız yıllarca denersiniz gibi gibi hata zaten benim farkındayım
Galiba evlendiğim için pişmanım..
+arkadaşlar bir düzletme yapayım annem iş arıyor zaten yapabileceği düzgün bir iş bu geçici bir süreç.
+hanilelikte de yorum yapanlar çok haklısınız maalesef dolduruşa geldim bebeğiniz olmaz korunursanız yıllarca denersiniz gibi gibi hata zaten benim farkındayım
Son düzenleme: