• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin nişanlımın dış görüntüsüne takması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzeligunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
282
354
33
Evet kızlar gördüğünüz üzere böyle saçma sapan bi durum yaşıyorum. 1 ay sonra nişanımız var annem de 2 ay önce geldi buraya tanıştılar. Sonra başladı bu niye bu kadar kilolu neden boyu uzun değil diye söylenmeye. Dün de telefonda konuşuyorduk bana diyor ki “A’ya söyle milletin içine çıkacak zayıflasın çok göbeği var. Biraz da sakallı olsun. Güzel takım elbise giysin” Anne dedim gerçekten böyle mi söyliyim o kadar bozuldum ki. Bir de dedi ki onun pantolonu kesin çok kısadır (bacakları kısaymış diye!) yani ne diyeceğimi şaşırdım çok bozuldum. Nişanlım da kısa değil ikimiz de 170 boyundayız. Ama annem o kadar aşağılayıcı konuşuyor ki bıktım onun bu tavrından

Nişanlınız size göre kısaymış gerçekten ama bunun ne önemi var gerçekten ya? Anneniz hep mi böyledir yoksa gıcık mı oluyor nişanlınıza?

Allahallaaaa yaşadığımız ortamdan mı durumdan mı anlayamadım milletçe çıldırdık herhalde okuduğumuz duyduğumuz şeyler her geçen gün şaşırtıyor . Annenizin önünü kesmezseniz sizin hayatınız a evliliğinize çok karışır karıştıkçada huzurunuz olmaz

Annenizi sert bir dille uyarın. Çok afedersiniz ama kendisi neye benziyordur acaba diyeceğim olmayacak. Siz en iyisi sertçe uyarın saçma sapan konuşmasın bir daha

Daha nişanlamadan böyle yapan anne evlenene kadar ve tabi ondan sonrasında da hayatı size zindan edecek belli. Önünü kesin. Kesin bir dille uyarın bir daha bu konu hakkında konişmiycaksın deyin yoksa sürekli canınız sıkılır.

Evet kızlar gördüğünüz üzere böyle saçma sapan bi durum yaşıyorum. 1 ay sonra nişanımız var annem de 2 ay önce geldi buraya tanıştılar. Sonra başladı bu niye bu kadar kilolu neden boyu uzun değil diye söylenmeye. Dün de telefonda konuşuyorduk bana diyor ki “A’ya söyle milletin içine çıkacak zayıflasın çok göbeği var. Biraz da sakallı olsun. Güzel takım elbise giysin” Anne dedim gerçekten böyle mi söyliyim o kadar bozuldum ki. Bir de dedi ki onun pantolonu kesin çok kısadır (bacakları kısaymış diye!) yani ne diyeceğimi şaşırdım çok bozuldum. Nişanlım da kısa değil ikimiz de 170 boyundayız. Ama annem o kadar aşağılayıcı konuşuyor ki bıktım onun bu tavrından
Annnenizi keskin bir dille uyarin adamin karakteri iyiyse tipinden kime ne yahu. Millet iyi damadim olsun ister bu yakisikli istiyor merhametli iyi bir adam karakterli olsun yeter. Kimseyi dinleme dinlersen ilerde kendinde soguyorsun malesef gecmiste boyle bir hata yaptm bende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X