- 26 Temmuz 2016
- 338
- 228
- 103
- Konu Sahibi baharguzeli
-
hemen o an cekmeden parani eline almadan yani hesap actir hesabina aktarsnlar parani.Merhaba kizlar. Benim 18 yasima kadar bankada biriktirdigim bir miktar para vardı bin küsür çok değil. Artik 18 yasinda olduğum için biriktiremiyorum. Cocukluk birikimini mecburi iptal ettirdik ve çekmeye gidecektik annem ben çoktan çektim kendi hesabıma yatırdım dedi ama yalan söylemiş şimdi mesaj atti sen olmadan cekmiyorlar bankada buluşalım diye. Ben şimdi gideceğim ama kendi hesabina yatırmaması için ne yapabilirim? O paraya güvenerek yaptığım planlarım vardı yazin ise girecektim girmeme de gerek kalmamisti
hemen o an cekmeden parani eline almadan yani hesap actir hesabina aktarsnlar parani.
o parayla ilgili yaptığınız planlardan annenize bahsedin
Hesap açılırken ikametgah istemiyorlar ki, kimlik yeterli sadece.Ikametgah kagidi falan cok şey istedikleri icin hesap açamadik cekmeyi planlamistik
ya ikametgahta ne warm al git. eline almadan parani diger hesabna aktarsnlar.Ikametgah kagidi falan cok şey istedikleri icin hesap açamadik cekmeyi planlamistik
gitmeden önce belgeleri al , bulunduğun yerden başka bir şubeye bir hesap actir. ordan oraya nakletsinler.Ikametgah kagidi falan cok şey istedikleri icin hesap açamadik cekmeyi planlamistik
Hesap açılırken ikametgah istemiyorlar ki, kimlik yeterli sadece.
Annemden habersiz nasil yapayim böyle 1 saat sonra gidecegim bankayagitmeden önce belgeleri al , bulunduğun yerden başka bir şubeye bir hesap actir. ordan oraya nakletsinler.
Burnuma dolgu yaptirmak istiyorum o ise biriktir bir kac sene sonra kemerini törpiler diyor ben estetik ameliyata girmek istemiyorumne planin var da engel olmak istiyor merak ettim.
telefonla müşteri hizmetlerini arayıp hesap ancak için gereken belgelerin neler olduğunu öğrenip. .... diyeceğim ama büyük bir sehirdeysen o iş yaş olabilir. annen aliversin ne olacak ? Kaç lira kiAnnemden habersiz nasil yapayim böyle 1 saat sonra gidecegim bankaya
Merhaba kizlar. Benim 18 yasima kadar bankada biriktirdigim bir miktar para vardı bin küsür çok değil. Artik 18 yasinda olduğum için biriktiremiyorum. Cocukluk birikimini mecburi iptal ettirdik ve çekmeye gidecektik annem ben çoktan çektim kendi hesabıma yatırdım dedi ama yalan söylemiş şimdi mesaj atti sen olmadan cekmiyorlar bankada buluşalım diye. Ben şimdi gideceğim ama kendi hesabina yatırmaması için ne yapabilirim? O paraya güvenerek yaptığım planlarım vardı yazin ise girecektim girmeme de gerek kalmamisti
telefonla müşteri hizmetlerini arayıp hesap ancak için gereken belgelerin neler olduğunu öğrenip. .... diyeceğim ama büyük bir sehirdeysen o iş yaş olabilir. annen aliversin ne olacak ? Kaç lira ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?