Annemin parayı kendi hesabına yatirmamasi icin

baharguzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
338
228
103
Merhaba kizlar. Benim 18 yasima kadar bankada biriktirdigim bir miktar para vardı bin küsür çok değil. Artik 18 yasinda olduğum için biriktiremiyorum. Cocukluk birikimini mecburi iptal ettirdik ve çekmeye gidecektik annem ben çoktan çektim kendi hesabıma yatırdım dedi ama yalan söylemiş şimdi mesaj atti sen olmadan cekmiyorlar bankada buluşalım diye. Ben şimdi gideceğim ama kendi hesabina yatırmaması için ne yapabilirim? O paraya güvenerek yaptığım planlarım vardı yazin ise girecektim girmeme de gerek kalmamisti

hemen o an cekmeden parani eline almadan yani hesap actir hesabina aktarsnlar parani.

Neden engel olmak istiyor ? Parayla ilgili bir planı mı var ?

Annemden habersiz nasil yapayim böyle 1 saat sonra gidecegim bankaya
telefonla müşteri hizmetlerini arayıp hesap ancak için gereken belgelerin neler olduğunu öğrenip. .... diyeceğim ama büyük bir sehirdeysen o iş yaş olabilir. annen aliversin ne olacak ? Kaç lira ki

canım 18 yaşına girdikten sonra bankalardaki hesabın otomatik sadece senin adına olur. annen artık hak sahibi olamaz. şimdi annendir bir şey demek istemiyorum ama diğer türlüsü seni kandırmaya girer bilgin olsun. bankacıyım o sebeple verdiğim bilgiden emin olabilirsin..

telefonla müşteri hizmetlerini arayıp hesap ancak için gereken belgelerin neler olduğunu öğrenip. .... diyeceğim ama büyük bir sehirdeysen o iş yaş olabilir. annen aliversin ne olacak ? Kaç lira ki

O parayla planım var calismiyorum lise öğrencisiyim 1300 tl gayet doğal?

anneni ek tek basina cek.annene paraya ihtiyacim var verme zorlami alicak.annende bir tuhaf napakmiski senin birikturdigin parayi..

Ya da dur!
Şeyde yapabilirsin
İnternet bankacılığını açtır kullanmıyorsan
Ordan kendin vadesiz hesap aç
Şubeye gidince de parayı o hesaba geçmelerini söylersin
Bu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…