Annemin parayı kendi hesabına yatirmamasi icin

Benim kemerim de inanilmaz hafif hatta bir önceki konumda bir fotoğraf da görebilirsiniz. Ameliyat benim için çok korkutucu asla olamam ancak bu burun işi de psikolojimi bozuyor çok kafama takıyorum sürekli elimle kapatıyorum burnumu

evet baktım şimdi kemer çok az gibi hatta karizmatik bir kemer bile diyebilriz.tabi yüzü tam olarak görmediğimden net bişey söyleyemem ama .psikolojini bozacak kadar büyük bir sorun yok aslında ama istiyorsan dene.

Hesapta degil kumbara hesabimdaydi yani 18 yastan kucuk hesabimda 18 yasina girince otomatik kapaniyor yeni hesa acmaliyim ya da cekmeluyim yeni hesap acamiyorum

kardeşimin de vardı kumbara hesabı. 18 i doldurduğun gibi çekmen gerekmiyor ki. kardeşim 18 i doldurduktan 4-5 ay sonra falan çekmişti parayı.. hatta onlar önermişlerdi yeni hesap açıp oraya aktaralim diye de istemedi başka bir bankadan hesap açıp ona yatırdı..
annen muhtemelen burnuna dokunmanı istemediği icin parayı hesabına yatırmak istiyordur, yoksa paranın üzerine yatacağını sanmam

evet baktım şimdi kemer çok az gibi hatta karizmatik bir kemer bile diyebilriz.tabi yüzü tam olarak görmediğimden net bişey söyleyemem ama .psikolojini bozacak kadar büyük bir sorun yok aslında ama istiyorsan dene.

Çok teşekkür ederim ama gerçekten inanilmaz takintiliyim fotograf cekinmeyi birakin burnumu kapatmadan aynaya bile bakamiyorum

Benimde bayagi uzun sure geçti zaten banka aradı gelin diye ama sorun olmadi annem kabul etti cok tesekkur ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…