Annemin parayı kendi hesabına yatirmamasi icin

Hesap açmak için kimlik dışında hiçbir şey gerekmiyor. Kimliğini alıp gidiyorsun bu kadar. TC kimlik numaranızı sisteme girince adres otomatik çıkıyor. İkametgahınız nereyse orası görünür.

Hallettim hanimlar hepiniz muhalefet olup yardim etmediniz ama annem beni kırmadı konuşunca.
Konunu okudum ben yorum yapana kadar siz halletmissiniz ama hePiniz bir olup yardim etmediniz kismina takildim acikcasi cunku bircok kisi gayet guzel destek olmus size nesini begenmediniz anlamadim

Konunu okudum ben yorum yapana kadar siz halletmissiniz ama hePiniz bir olup yardim etmediniz kismina takildim acikcasi cunku bircok kisi gayet guzel destek olmus size nesini begenmediniz anlamadim

Haklisiniz zaten sonradan yardimci olanlara alintilayarak tesekkur yorumu yapmistim ama gitmemiş.. ekstra irdeleyenlere sinirim bozuldu baska bir konuda yine eleştirmişlerdi burnumu yaptırmamı o yüzden

gitmeden önce belgeleri al , bulunduğun yerden başka bir şubeye bir hesap actir. ordan oraya nakletsinler.

Değiştirmesinler. Adresiniz yanlış olsa ne olacak ki banka kaydında? Parayı evinize gönderecek değiller. Size ulaşmaları gerekir ise zaten tel ile uladacaklar.

Sizin konunuzu takip ediyordum inşallah en kısa sürede rahata erersiniz

Para miktarı kadar döviz veya altın alabilirsin. bankaya da yatirmazsin.

Hesap açtırmak için ikametgaha falan gerek yok nereden çıktı? Kimliğinle direkt açtırabilirsin.

Hepinize teşekkür ederim bayanlar

Para olayını halletmişsinde sana burun estetiği olmuş biri olarak tavsiyem şu, dolgu geçici bir işlem yani 1 veya 2 yıl içinde etkisini tamamen yitirecek,yani yaptırdıktan 6 ay sonra burnun yavaş yavaş eski haline dönmeye başlayacak.Annenin söylediğine bu konuda katılıyorum direk plastik cerraha estetik ameliyat olman kalıcı bir sonuç olur.Bende zamanında dolguyu düşünmüştüm ama araştırdıkça çokta mantıklı gelmedi,çok ufak sorunları olanlar için iyi bir çözüm ama kemerli burunlar için uygun değil.Bence paran yine ken hesabında dursun üstüne biraz daha eklemeye çalış ve estetik ol çok rahatsızsan.yok ben bi dolgu yaptırıp görmek istiyorum diyosan o dolgu 1 sene sonra gidecek o parada dolguyla beraber eriyecek.yinede senin tercihin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…