- Konu Sahibi baharguzeli
-
Ben bankacıyim. Bu para şimdi zaten hesapta değil mi? Çekme parayı olsun bitsin.
Hesap açmak için kimlik dışında hiçbir şey gerekmiyor. Kimliğini alıp gidiyorsun bu kadar. TC kimlik numaranızı sisteme girince adres otomatik çıkıyor. İkametgahınız nereyse orası görünür.
Zorla alicak degil tabikianneni ek tek basina cek.annene paraya ihtiyacim var verme zorlami alicak.annende bir tuhaf napakmiski senin birikturdigin parayi..
Denedik oturdugumuz yer eski evimiz gozukuyor degistiremiyorlar
Para miktarı kadar döviz veya altın alabilirsin. bankaya da yatirmazsin.Haberi var engel olmak istiyor..
Ikametgah kagidi falan cok şey istedikleri icin hesap açamadik cekmeyi planlamistik
Bana da gerekiyorBelki annene gerekiyordur...
Neden annenize vermek istemiyorsunuz ki?
Evet size ne acaba?18 yaşını doldurur doldurmaz ilk işin o parayı alıp burnunu yaptırmak mı oldu?
Konunu okudum ben yorum yapana kadar siz halletmissiniz ama hePiniz bir olup yardim etmediniz kismina takildim acikcasi cunku bircok kisi gayet guzel destek olmus size nesini begenmediniz anlamadimHallettim hanimlar hepiniz muhalefet olup yardim etmediniz ama annem beni kırmadı konuşunca.
Konunu okudum ben yorum yapana kadar siz halletmissiniz ama hePiniz bir olup yardim etmediniz kismina takildim acikcasi cunku bircok kisi gayet guzel destek olmus size nesini begenmediniz anlamadim
gitmeden önce belgeleri al , bulunduğun yerden başka bir şubeye bir hesap actir. ordan oraya nakletsinler.
Değiştirmesinler. Adresiniz yanlış olsa ne olacak ki banka kaydında? Parayı evinize gönderecek değiller. Size ulaşmaları gerekir ise zaten tel ile uladacaklar.
Para miktarı kadar döviz veya altın alabilirsin. bankaya da yatirmazsin.
Hesap açtırmak için ikametgaha falan gerek yok nereden çıktı? Kimliğinle direkt açtırabilirsin.
Sizin konunuzu takip ediyordum inşallah en kısa sürede rahata erersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?