Diyorum yok . Çıkartmazlar da zaten .Herkes kendi odasını temizlesin eşek kadar adamin g.tunu mu toplayacağım deyin. Ortak ev tutabileceginiz kimse yok mu?
Öyle bi imkanım yok yollamazlarAyrı eve çıkın
Ayrı eve çıkın
Çıkartmazlar ne demek? Tamam bir şey derlerse cevap bile vermeyin odanızdan çıkmayın baska care yok o zamanDiyorum yok . Çıkartmazlar da zaten .
Biliyorum zaten ancak aile yapım maalesef uygun değil .Yıllar evvel de zorla KPSS sınavına sokmaya çalışmışlardı. Tek direnebildiğim kararım mesleğim / okulum oldu .Yatak toplatıyolar napayım diyosun topluyosun, ayrı eve çıkarmazlar diyosun oturuyosun.
Biraz kendi hayatının kararlarını kendin vermeyi mi öğrensen?
Evlenmeden kendi hayatınızı kuramayacaksınız sanırım, en azından kendinizi savunmaya devam edip gardınızı indirmeyin. Şiddet uygulayarak embesil gibi yaşayan birinin işlerini zorla yaptırmazlar diye umuyorum.Diyorum yok . Çıkartmazlar da zaten .
Evet sürekli hır gür çıkartıyor. O çalışıyorsa ben de çalışıyorum . Annem babam da abim gibi düşünüyorEvlenmeden kendi hayatınızı kuramayacaksınız sanırım, en azından kendinizi savunmaya devam edip gardınızı indirmeyin. Şiddet uygulayarak embesil gibi yaşayan birinin işlerini zorla yaptırmazlar diye umuyorum.
Gerçi ortada şiddet olmasa çözüm için buraya yazmaz dik başlılıkla bana ne ya der geçerdiniz. Durum yazdığınızdan daha mı ciddi?
Taşınmak için sizi tutan nedirArkadaşlar selam . Ben 26 yaşında hem öğretmenlik yapıp hem yüksek lisans yapıyorum.Abim 35 yaşında daha kendi yatağını toplamaktan aciz .Neymiş ben toplayacakmışım .Annem öyle dikte ettiriyor .Evin ortak işiymiş .Hayır gayette şahsi .Ben bu kadından da bu oğulculuğundan da bıktım artık. Şu an tayin isteyemiyorum. Sizce ne yapabilirim? Tiksiniyorum artık .
Ayrı ev gibi bir şansım da yok . Klasşk aile yapısı izin vermezler .
Şiddet durumu değiştiriyor, bunu ilk mesajda yazsanız daha doğru cevaplar alabilirdiniz. Maaşınızı alıyorlar mı peki? Alıyorlarsa da yapabildiğiniz kadar birikim yapın, bu durum eninde sonunda sizde patlama noktasına gelecek ve devam edemeyeceksiniz en azından maddi güvenceniz olur.Evet sürekli hır gür çıkartıyor. O çalışıyorsa ben de çalışıyorum . Annem babam da abim gibi düşünüyor
İlte bilmiyorsunuz üslupsuz konuşuyorsunuz .Ezik gibi davranmak ne ? Baskıcı aile ne biliyor musunuz?Resti çek ayrı eve çıkacağını söyle hem çıkarmayıp hem köle gibi kullanma şansları yok bu yüzü sen vermişsin onlara. Ne yapacaklar bi söylesene aç mı bırakacaklar git dışarda ye sen de ezik gibi davranmayın ya
Yok maaşım ben de kalıyor şükürŞiddet durumu değiştiriyor, bunu ilk mesajda yazsanız daha doğru cevaplar alabilirdiniz. Maaşınızı alıyorlar mı peki? Alıyorlarsa da yapabildiğiniz kadar birikim yapın, bu durum eninde sonunda sizde patlama noktasına gelecek ve devam edemeyeceksiniz en azından maddi güvenceniz olur.
İşi daha da ciddi boyuta getirmeyeceklerse şiddet anında kades kullanıp rezil edin belki akılları başlarına gelir.