- 7 Aralık 2018
- 7.389
- 19.007
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Güya babama çok benziyomuşum babamı hatırlatıyomuşum ona görmek istemiyomuş beni. 45 yaşındaneden sizinle görüşmek istemiyordu? sevgilisi olduğu için mi neden?
gitmeyin bence bir dayınız gelsin bakalım. kaç yaşında anneniz?
ne saçma ne cahilce kusura bakmayınGüya babama çok benziyomuşum babamı hatırlatıyomuşum ona görmek istemiyomuş beni. 45 yaşında
Psikolojisinin normal olmadığını düşünüyorum hatta kendine zarar vermesinden bile korkuyorum iyice saçmalamış durumda artık babamın ilgisini çekmeye çalıştığından bile şüpheleniyorum. Adamla tanışalı dört ay olmuş aralarında yirmi yaş var ve adam evli.Evli bir adamla birlikte olması hatta birde adamın eşini yasliymis ve mutlu değillermiş zaten filan diyerek kendini haklı çıkarmaya çalışması ilişkisini asla bitirmek istemediğini gösterir.
Siz ne derseniz deyin o zaten kararını vermiş
Bu durumda sadece ben olsam kendine yakistirdigin hayat bu mu?Derim anneme..
Anlarsa ne alâ..
Babanızla konuşsanız bir şeyler yapabilirmi acaba annenizle oturup mantık li bir şekilde belki ikna ederPsikolojisinin normal olmadığını düşünüyorum hatta kendine zarar vermesinden bile korkuyorum iyice saçmalamış durumda artık babamın ilgisini çekmeye çalıştığından bile şüpheleniyorum. Adamla tanışalı dört ay olmuş aralarında yirmi yaş var ve adam evli.
Bence hiç böyle birşey yapmasin kızcağız.Annesi eski eşinin kendisi ile tekrar ilişki kurmak istediğine yönelik bir düşünce geliştirebilir.Ustelik adam yeni bir evlilik yapmış ,düzenini kurmuş.Babasinin yeni eşi konu sahibine cephe alır filan...kocaman 45 yaşında bir kadın var karşımızda ve zaten ilişkisini özgürce yaşamak için öz kızına "buraya gelme o şehirde yaşa" diyecek ,kendi kardeşinden bile uzaklaşacak kadar gözü kararmış.Yasasin biraz doya doya ilişkisini.... Hayat en iyi öğretmendirBabanızla konuşsanız bir şeyler yapabilirmi acaba annenizle oturup mantık li bir şekilde belki ikna eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?