- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Annesi niye eski eşinin yeniden ilişki kurmak istediğini sansin ki zaten oda biliyordur evlendiğini.Bence hiç böyle birşey yapmasin kızcağız.Annesi eski eşinin kendisi ile tekrar ilişki kurmak istediğine yönelik bir düşünce geliştirebilir.Ustelik adam yeni bir evlilik yapmış ,düzenini kurmuş.Babasinin yeni eşi konu sahibine cephe alır filan...kocaman 45 yaşında bir kadın var karşımızda ve zaten ilişkisini özgürce yaşamak için öz kızına "buraya gelme o şehirde yaşa" diyecek kendi kardeşinden bile uzaklaşacak kadar gözü kararmış.Yasasin biraz doya doya ilişkisini.... Hayat en iyi öğretmendir
Konu sahibi kızımız reşit olmasa ortada çocuğun çıkarları var ,oturup konuşsunlar derim ama konu sahibi reşit ve kendi yolunu çizecek durumda.Adamcagiz neden eski karısının aklı başında davranmasından mesul olsun ki? Ne eski karısina akıl verecek durumda ne bu meseleyi dert edinmeye hakkı var artık adamın.Konuda geçen kadın ne yaşarsa kendi sorumluluğunda .Yaşayacak sonuçlarına da kendisi katlanacakAnnesi niye eski eşinin yeniden ilişki kurmak istediğini sansin ki zaten oda biliyordur evlendiğini.
Koskoca iki insan sonuçta evlatları var bir araya gelip dostça konusamiyorlarmi
Dayidan fayda yok,evlatlarını takmıyor ee ne olacak evli bir adamla takılmaya devam etmesine göz mu yumacaklar?O adamın karısına da yazık değil mi?
Annesi niye eski eşinin yeniden ilişki kurmak istediğini sansin ki zaten oda biliyordur evlendiğini.
Koskoca iki insan sonuçta evlatları var bir araya gelip dostça konusamiyorlarmi
Dayidan fayda yok,evlatlarını takmıyor ee ne olacak evli bir adamla takılmaya devam etmesine göz mu yumacaklar?O adamın karısına da yazık değil mi?
İlerde evlenip yuva kurmak istesem konu annemden açıldığında evli adamın metresliğini yapıyor mu diyeceğim o kadına da yazık yaBit anne evlat yerine elin evli barklı adamını tercih ediyorsa yazıklar olsun onun anneliğine
Annen kimbilir bu adamın kaçıncı zevcesidir...yarın gider başkasını bile bulur adam..sen kendi geleceğini sağlam inşaa et güzelim.İlerde evlenip yuva kurmak istesem konu annemden açıldığında evli adamın metresliğini yapıyor mu diyeceğim o kadına da yazık ya
İlerde evlenip yuva kurmak istesem konu annemden açıldığında evli adamın metresliğini yapıyor mu diyeceğim o kadına da yazık ya
Mesuliyet değil yardımdan bahsediyorum.Eski esin tabiki artık bir mesuliyeti yok.Konu sahibi kızımız reşit olmasa ortada çocuğun çıkarları var ,oturup konuşsunlar derim ama konu sahibi reşit ve kendi yolunu çizecek durumda.Adamcagiz neden eski karısının aklı başında davranmasından mesul olsun ki? Ne eski karısina akıl verecek durumda ne bu meseleyi dert edinmeye hakkı var artık adamın.Konuda geçen kadın ne yaşarsa kendi sorumluluğunda .Yaşayacak sonuçlarına da kendisi katlanacak
Ne sandığı şu durumda önemli değil bu ona açıklanabilir bir şekilde zatensizce annesi sağlıklı bir kafada mı da ilişki kurmak istediğini sanmasın? kız bile babamın ilgisini çekmek için diyor. çok büyük hata olur bence.
başka bir aile büyüğü olabilir anane dede varsa onlar ama dayı bile bişey yapamamış daha kim napabilir?
konu sahibi bunlarla uğraşmamalı bence. en değerli en güzel yaşlarında annesinin pisliğiyle uğraşmamalı kendi hayatına bakmalı.
Güya babama çok benziyomuşum babamı hatırlatıyomuşum ona görmek istemiyomuş beni. 45 yaşında
O zaman konu sahibi arkadasimiz annesi ile oturup konuşacak .Ailede ki herhangi bir erkeği özellikle eski eşi devreye sokmak çok mantıklı değil.Kaldi ki anne "sana mı soracağım kimle birlikte olduğumu? İstedigimle sevişirim" (kusura bakma konu sahibi kardesim açık açık yazıyorum) bir laf etse babanın/dayınin o an kadının gırtlağına çöküp cokmeyecegini bilmedigimiz durumlar da var.Mesuliyet değil yardımdan bahsediyorum.Eski esin tabiki artık bir mesuliyeti yok.
Konu sahibi annesini korumaktan ziyade birlikte olduğu adamın karısına karşı bir vicdan duyabilir ki ben bu durumda en çok ona üzüldüm.Annesi ne yaşarsa yaşasın sonuçlarına katlanacak elbet
Heh iste bu durum evet kötü olabilir ama ben aksini düşünerek yazmıştın hani belki akli başında ve mantıkli iki insanin dertlesmesi gibi..hayal iste.O zaman konu sahibi arkadasimiz annesi ile oturup konuşacak .Ailede ki herhangi bir erkeği özellikle eski eşi devreye sokmak çok mantıklı değil.Kaldi ki anne "sana mı soracağım kimle birlikte olduğumu? İstedigimle sevişirim" tarzında bir laf etse babanın/dayınin o an kadının gırtlağına çöküp cokmeyecegini bilmedigimiz durumlar da var.
Ne sandığı şu durumda önemli değil bu ona açıklanabilir bir şekilde zaten
Annesinin pisliği ile uğraşmasın diyorsunuz da bunun onada bulasabilecegi akliniza gelmiyor mu?Adam evli..
Heh iste bu durum evet kötü olabilir ama ben aksini düşünerek yazmıştın hani belki akli başında ve mantıkli iki insanin dertlesmesi gibi..hayal iste.
Konu sahibi son kez konuşup tavrını bildirirse hatta o adamın yanında üstü kapalı tehditvari bir şekilde, evli olduğunu vurgulayarak ve karısının bunu duyabileceğini belirterek,belki bir etkisi olur.
Olmadı annesi ile görüşmeyi kesecek başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?