Annemin şok olduğum tavrı

Herkese selam :)
Nasıl davranacağımı şaşırdım anneme karşı ve buraya yazmaya karar verdim. Ben almanyaya eğitime gideceğim için geçen hafta covid aşısı oldum arkadaşlar. Annem de pandeminin başından beri aşı karşıtıydı (çip tayfadan). Ben de olmadım ama komplo teorilerine de inanmıyorum, genç olunca gerek görmemiştim şimdi ülke değiştircem diye oldum.
Her neyse son 3-4 gündür kalp ağrısı başladı. Aşıdan mıdır bilmiyorum sizde de olduysa yazın lütfen.Anneme de söyledim aşı olduğumu, randevu alalım da bi kardiyologa görüneyim hem de gitmeden tedbir olmuş olur dedim. Annem öğrenince o kadar büyük bir kavga etti ki benimle şoka girdim.
Yani anne yüreği, korkusunu anlıyorum, ama allah aşkına 30 yaşına merdiven dayadım dışarı çıkarken izin de alayım senden istersen dedim. Kıyameti kopardı günlerdir suratıma bakmıyor ve konuşmuyor benimle.
Hayır bir de zaten olan olmuş, bu saatten sonra neden bilmem neyin annesi öldü şunun babası göçtü diye neden anlatıyorsun.
Son günlerimizi böyle geçirdiğim için aşırı üzgünüm. Bu tavrı daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Kızgınım ama ülkedeki son günlerim, 4-5 ay görüşemeyeceğiz sizce barışmak için geri adım atmalı mıyım?
Psikolojik bir sendromdur. Anneannemin kalbinde çift stend var 4. Biontech aşısını yaptırdı.

Back