Annemin 'sosyal yalnizligi'

Ne güzel annen evde kendini Kötü hissedecegine bir care bulmus
Kendisi icin. Onu arkadaslarinin annesiyle tanistirabilirdin.
Kendini iyi hissediyorsa Bence kendini deyil onu düsün

Ne güzel annen evde kendini Kötü hissedecegine bir care bulmus
Kendisi icin. Onu arkadaslarinin annesiyle tanistirabilirdin.
Kendini iyi hissediyorsa Bence kendini deyil onu düsün

Sadece kendimi dusunmuyorumki onuda dusunuyorum acayip yoruluyor... dun 1 haftadir ilk defa 6da geldi...1 saat uzandi sonra yemek yapmaya kalkti gozler kan canagi.. bide geldigi gibi o yorgunlukla is kiyafetiyle yatmis ama ben iyiyim diyor.. bugun zamani gelince ise gitti ordan nasi duygulandim hani anneler ufak cocuklarini bi yere birakirken uzulur aglar ya ona benzedi

annene cok sevındım. sen bırazcık bencilce yazmış olsan da bu özlemin beni cok duygulandırdı ve mutlu etti. hıc yanından ayrılmadı sana destek oldu bu sırada senın dısarıda bır baska hayatın vardı. ama onun hıc olmadı sımdı sımdı tadını cıkarıyor. okuyorsun sanırım ama vaktın oldukca yemeklerı sen yapsan o da geldıgınde yemegını yıyıp uyusa ne kadar guzel olur. desteklendıgını sevıldıgını tekrar hısseder. mutluluguyla mutlu olmaya calıs. muhabbetınıze nazar degmesın.

lütfen annene müdehale etme.kendi paranı kazanmak o kadar güzel duygu ki.annenle de aralarında beraber olursun.ben de çalıştım zamanında sevgilimle aynı anda ve planlı olduk zaman yaratabildik eskisi gibi oldu herşey hiç görüşmememezlikten şikayet etmedik.

kusura bakmayin anca simdi gordum
cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin yemekleri yapiyorum zaten o konuda sıkıntı yok rahatladi baya :)

kusura bakmayin simdi gordum :/
kendi parasini kazandigi icin cok mutlu zaten anlatamam ..
bende mutluluguna ortak olmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…