ya sımdı bırsey soylıcem yanlıs anlamayınKızlar merhaba.Buraya çok uzun zamandır yazmiyordum. Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var.
Geçende bebeğimin doğum günü oldu.Dogum gününde esim anneme slm vermemiş.Giderken de annemle babama iyi akşamlar dememiş.Annemler de buna bozuldu.Ben de eşime söyledim bunu.Işte biseyler söyledi. Annengil de dediki evlendiginiz günden beri hep bi bahanelerle geliyor slm vermemek için.Karekteri bu fln dedi annem.Ben de dedim ki anne o zmn gorusmeyin ne diyeyim yani.Annem de dedi ki madem slm vermiyor adam yerine koymuyor oğluna da bakıcı tutsun o baksın.Baktırmaya bana getirmeyin o zmn dedi.Çok zoruma gitti.Torunuyla ilgili böyle bir laf etmesi.Bir kez de kaynanam hastaneye goturulmesi gerekti.Esim goturecekti.Normalde o gun esim izinli oldugu icin bebege o bakacakti.Ama hastane isi cikinca olmadi tabi.Bu arada annem ve kaynanam nisanliyken biz kavga etmişlerdi ve birbirlerini sevmiyorlar.Ben de anne bakarmisin dedim bebeğe.Annem de ben o kadın için bakmam dedi.Çocuk ortada kaldı bi anda.Ben de tmm ben izin alayım dedim.Bana izin alma dedi annem.Ben de anne napayım cocuk ortada mi kalsin dedim.babam getir ben bakarım dedi.Babam öyle demeseydi çocuk kaldi oyle.Annemin torununu konu etmesi cok zoruma gidiyor.Napayim sizce kizlar?Bebegim 1 yasinda bu arada.
Annen haklı...Kızlar merhaba.Buraya çok uzun zamandır yazmiyordum. Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var.
Geçende bebeğimin doğum günü oldu.Dogum gününde esim anneme slm vermemiş.Giderken de annemle babama iyi akşamlar dememiş.Annemler de buna bozuldu.Ben de eşime söyledim bunu.Işte biseyler söyledi. Annengil de dediki evlendiginiz günden beri hep bi bahanelerle geliyor slm vermemek için.Karekteri bu fln dedi annem.Ben de dedim ki anne o zmn gorusmeyin ne diyeyim yani.Annem de dedi ki madem slm vermiyor adam yerine koymuyor oğluna da bakıcı tutsun o baksın.Baktırmaya bana getirmeyin o zmn dedi.Çok zoruma gitti.Torunuyla ilgili böyle bir laf etmesi.Bir kez de kaynanam hastaneye goturulmesi gerekti.Esim goturecekti.Normalde o gun esim izinli oldugu icin bebege o bakacakti.Ama hastane isi cikinca olmadi tabi.Bu arada annem ve kaynanam nisanliyken biz kavga etmişlerdi ve birbirlerini sevmiyorlar.Ben de anne bakarmisin dedim bebeğe.Annem de ben o kadın için bakmam dedi.Çocuk ortada kaldı bi anda.Ben de tmm ben izin alayım dedim.Bana izin alma dedi annem.Ben de anne napayım cocuk ortada mi kalsin dedim.babam getir ben bakarım dedi.Babam öyle demeseydi çocuk kaldi oyle.Annemin torununu konu etmesi cok zoruma gidiyor.Napayim sizce kizlar?Bebegim 1 yasinda bu arada.
Ayar vermediğimi kizmadigimi çok büyük kavgalar etmedigimi nerden biliyorsunuz?Ama olan oldu artık.Tepki versen de geçmişi silemiyorsun.Annemi de haklı buldum.Anne muhatap olma sen de bundan sonra dedim.Ama iki de bir torunu ağzına dolamasi çok zoruma gidiyor.Annen haklı...
Damadim bana terbiyesizlik yapsa, selam vermese arada kızım dahi olsa torunuma bakmaz, ona haddini bildirirdim...
Elin oğlu annenize hata yapıyor annenizde tepki veriyor diye sizde annenize kızmaya utanmıyor musunuz...sizi büyüten kadına atar yapmak yerine eşinize ayar verin....
Anneniz kızının hatırı için torununa bakıyor.Damatta çocuğu için elini taşın altına koysun madem öyle annenize bir merhaba desin. Ben sizin yerinizde olsam alırım çocuğumu annemden kv me veririm. Bakmıyor mu ? Kreşe veririm ödesin kocam ayda 1200 tl ozaman annemin kıymetini anlar.Ztn ben de onun annesiyle çok gorusmuyorum.Mesafeliyiz.Ben faturayı toruna kesmesine kirildim.Sadece onun oğlu mu benim hiç mi hatrim yok yani?Damatla gorusmezsin adam yerine koymazsin olur biter Ama bebegin suçu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?