Bak şimdi güzel kardeşim bence hiç zıtlaşma. Eşine de ki canım benim sen haklısın. Bu tripleri çekmeyelim ben bakıcı buldum. X kişisini ayarladım 1.200 tl’ye Gül gibi bakacak yavrumuza. Adım kadar eminim eşin bırak selamı ertesi gün anneni kahve içmeye çıkarır.Yazdıklarımi olamıyorsunuz galiba.Ben eşime gerekeni yaptım.ztn kaç gündür kusuz bosanmalara kadar gitti olay.Ama ben annemi bu kadar savunurken ve annem bunu biliyorken yuvami bozacak kadar tartıştığımızi torunuyla ceza vermesine kirildim.Ben ztn yaptırım uyguluyorum.
Bir de konuyu anlatırken iş boşanmaya kadar gitti demiyorsun ki. Tamam o zaman görüşmeyin o zaman anne dedim diyorsun. Yok artık ama nerede bu yoğurdun bolluğu. Bana biraz insanlar anneni haklı bulunca çark ettin gibi geldi.Yazdıklarımi olamıyorsunuz galiba.Ben eşime gerekeni yaptım.ztn kaç gündür kusuz bosanmalara kadar gitti olay.Ama ben annemi bu kadar savunurken ve annem bunu biliyorken yuvami bozacak kadar tartıştığımızi torunuyla ceza vermesine kirildim.Ben ztn yaptırım uyguluyorum.
Ben ztn kaynanamla gorusmuyorum.mesafeliyiz evlendigimizden beri.Sadece büyük toplantılar olduğunda görüşüyoruz o kadar.onun için bilip bilmeden konuşmayın.Yaptırım derken, bu nasıl yaptırım ki, hala bir selam bile verilmiyor. Demek ki yaptırım dediğiniz şey her ne ise eşinizi yildirmiyor, yıldırmayacak. Nisanda anneler kavga etti demişsiniz, merak ettim, siz onun annesine nasıl yaptırım uyguladıniz? Annesi istese oğlu seve seve saygı gösterir. Onun kinini tuttuğuna göre. Ben olsam bu hareketi ilk yaptığında yıkardim o evi. Kaynanaya da ağzıma geleni sayardim. Benim annem gelecek, böyle yapılacak, ben de görüşme o zaman diyeceğim. Ya aman neyse.
Ben ztn kaynanamla gorusmuyorum.mesafeliyiz evlendigimizden beri.Sadece büyük toplantılar olduğunda görüşüyoruz o kadar.onun için bilip bilmeden konuşmayın.
Yine bir havalanmış damat t.t.su konusu ...Kızlar merhaba.Buraya çok uzun zamandır yazmiyordum. Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var.
Geçende bebeğimin doğum günü oldu.Dogum gününde esim anneme slm vermemiş.Giderken de annemle babama iyi akşamlar dememiş.Annemler de buna bozuldu.Ben de eşime söyledim bunu.Işte biseyler söyledi. Annengil de dediki evlendiginiz günden beri hep bi bahanelerle geliyor slm vermemek için.Karekteri bu fln dedi annem.Ben de dedim ki anne o zmn gorusmeyin ne diyeyim yani.Annem de dedi ki madem slm vermiyor adam yerine koymuyor oğluna da bakıcı tutsun o baksın.Baktırmaya bana getirmeyin o zmn dedi.Çok zoruma gitti.Torunuyla ilgili böyle bir laf etmesi.Bir kez de kaynanam hastaneye goturulmesi gerekti.Esim goturecekti.Normalde o gun esim izinli oldugu icin bebege o bakacakti.Ama hastane isi cikinca olmadi tabi.Bu arada annem ve kaynanam nisanliyken biz kavga etmişlerdi ve birbirlerini sevmiyorlar.Ben de anne bakarmisin dedim bebeğe.Annem de ben o kadın için bakmam dedi.Çocuk ortada kaldı bi anda.Ben de tmm ben izin alayım dedim.Bana izin alma dedi annem.Ben de anne napayım cocuk ortada mi kalsin dedim.babam getir ben bakarım dedi.Babam öyle demeseydi çocuk kaldi oyle.Annemin torununu konu etmesi cok zoruma gidiyor.Napayim sizce kizlar?Bebegim 1 yasinda bu arada.
Herkesin böyle bir üslup takılmasının tek bir sebebi var.....herkes de sakince yorum yapmak yerine saldırı üslubunu ne kadar benimsemiş burda ya.yazmadiysam detayları sorabilirsiniz arkadaşlar.atlamış olabilirim.ayrıca burdakilerin tepkisinden çekinip de niye cark edeyim korkumuz mu var?tanimiyoruz etmiyoruz ztn kimse birbirini.bir arkadaş yazmış da onun için söyledim.
Ayrica bana bu cümleyi kullanan kızıma "madem bu kadar kocacısın seninle de görüşmeyelim kızım" derdimBen de dedim ki anne o zmn gorusmeyin ne diyeyim yani.
sahsen ben samımıyetınıze ınanmıyorumYazdıklarımi olamıyorsunuz galiba.Ben eşime gerekeni yaptım.ztn kaç gündür kusuz bosanmalara kadar gitti olay.Ama ben annemi bu kadar savunurken ve annem bunu biliyorken yuvami bozacak kadar tartıştığımızi torunuyla ceza vermesine kirildim.Ben ztn yaptırım uyguluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?