Annemin sözü..

yukardaki arkadaslar zaten yazmislar ama ben yine de söylüyrum anneniz hakli.Siz de esinize niye böyle davraniyorsun diyeceginize annenizi sucluyorsunuz.Haksizsiniz hem de kiymet bilmiyorsunuz.Insanlar cocuklarina baktirmak icin bir sürü para ödüyorlar.Bir de gözleri arkada kaliyor.Annenizin yerinda olsam kesinlikle bakmam.Esiniz de aklini basina toplasin.
 
Anneye babaya selam vermeyen eşe birseyler yapmayı düşünmüyormusunuz eşinizde anneniz kadar suçlu
 
e çocuğu yaparken neden bırakacak kişiyi düşünmediniz? annenizin bu devirde parasız çocuk bakması bile büyük nimet yani kadına para vermiyorsanız bile küçük jestler yapmanız hoş tutmanız gerekirken adam selam vermiyormuş. nerenin ağası acaba? görüşmek istemiyorsa ailenizle tutsun çocuğuna bir bakıcı anneniz çok haklı.

eşinize herhalde bu zamana kadar edep adap öğreten olmamış da ondan böyle davranıyor kendinden kaç yaş büyük ve ona iyilik yapan insanlara. bu saatten sonra da öğrenmez zaten.
 
Yazdıklarımi olamıyorsunuz galiba.Ben eşime gerekeni yaptım.ztn kaç gündür kusuz bosanmalara kadar gitti olay.Ama ben annemi bu kadar savunurken ve annem bunu biliyorken yuvami bozacak kadar tartıştığımızi torunuyla ceza vermesine kirildim.Ben ztn yaptırım uyguluyorum.
 
Bak şimdi güzel kardeşim bence hiç zıtlaşma. Eşine de ki canım benim sen haklısın. Bu tripleri çekmeyelim ben bakıcı buldum. X kişisini ayarladım 1.200 tl’ye Gül gibi bakacak yavrumuza. Adım kadar eminim eşin bırak selamı ertesi gün anneni kahve içmeye çıkarır.
 
Bir de konuyu anlatırken iş boşanmaya kadar gitti demiyorsun ki. Tamam o zaman görüşmeyin o zaman anne dedim diyorsun. Yok artık ama nerede bu yoğurdun bolluğu. Bana biraz insanlar anneni haklı bulunca çark ettin gibi geldi.

Çocuğuna Allah rızası için bakan annenin kulu kölesi olmalısınız. Hem sen hem de eşin. Olaya bu açıdan bak ve eşine pabuç bırakma bence.
 
Ya siz, eşinizin annenize köpek kadar değer vermemesine yakmazsiniz da, buna mı icerlediniz? Bir de anneniz size dert yanınca, görüşmeyin o zaman diyip çıkmışsınız işin içinden. Ya bu kadar kocacı olmayın Allah aşkına.

İkincisi, kadın torununu tabii ki seviyor, belki de sizin annenize olan sevginizden daha çok seviyordur ama hem selam güle güle yok hem de iş düşünce ona gidilirse kadın da böyle söyler. Kadın sonuna kadar haklı.

O sizin annenize böyle yaparken, siz eminim kaynananizi el üstünde tutuyorsunuzdur. Anneniz kaynana için torununa bakmıyorsa demek ki çok kırmıslar kadını. Kaynananiz yılanın başı, oğlunu dolduran da o. Ben olsam, anneme nasıl davraniliyorsa kaynanaya öyle davranırim.

Anne bu ya. Annem yaşasaydı da ayaklarını opseydim. Kadını anlayın biraz. Arkadaş olun. Kocaci olmayın bu kadar ya.
 
Yaptırım derken, bu nasıl yaptırım ki, hala bir selam bile verilmiyor. Demek ki yaptırım dediğiniz şey her ne ise eşinizi yildirmiyor, yıldırmayacak. Nisanda anneler kavga etti demişsiniz, merak ettim, siz onun annesine nasıl yaptırım uyguladıniz? Annesi istese oğlu seve seve saygı gösterir. Onun kinini tuttuğuna göre. Ben olsam bu hareketi ilk yaptığında yıkardim o evi. Kaynanaya da ağzıma geleni sayardim. Benim annem gelecek, böyle yapılacak, ben de görüşme o zaman diyeceğim. Ya aman neyse.
 
Ben ztn kaynanamla gorusmuyorum.mesafeliyiz evlendigimizden beri.Sadece büyük toplantılar olduğunda görüşüyoruz o kadar.onun için bilip bilmeden konuşmayın.
 
herkes de sakince yorum yapmak yerine saldırı üslubunu ne kadar benimsemiş burda ya.yazmadiysam detayları sorabilirsiniz arkadaşlar.atlamış olabilirim.ayrıca burdakilerin tepkisinden çekinip de niye cark edeyim korkumuz mu var?tanimiyoruz etmiyoruz ztn kimse birbirini.bir arkadaş yazmış da onun için söyledim.
 
Ben ztn kaynanamla gorusmuyorum.mesafeliyiz evlendigimizden beri.Sadece büyük toplantılar olduğunda görüşüyoruz o kadar.onun için bilip bilmeden konuşmayın.

konuyu tam yazmadan ne millet fırçalıyorsunuz? müneccim miyiz biz sizin evde kocanızla ettiğiniz kavgayı bilelim?

hayret bir şey ya kocası annesine selam vermeyince ses etmemiş de burda kendi yarım anlattığı konuya istediği yorumlar gelmeyince kaplan kesildi. güncelleyin konunuzu madem.
 
Eşiniz saygısız ve nankör..kadın bu yaşta çocuğunuza gül gibi baksın elin oğlu yüzüne bakmasın...annemi asla ezdirmezdim bakıcı tutun versin parasını.anneniz iyi bile dayanmış kendi torunu diye kimsenin suradını,saygısızlığını çekmek zorunda değil
 
Sizin kocaniza soyledikleriniz tesir etmemiş ve hala selam dahi vermiyorsa anneniz de kendisini kullanılıyor gibi hissediyor muhtemelen. Hem selam sabah yok hem de çocuğuna baktıriyor ücretsiz şekilde. Demek ki sadece menfaat ilişkisi. Bu nedenle de anneniz toruna bakma konusunu mevzu bahis yapıyor. Başka neyi yapacak ki bu durumda? Çünkü torun sizin olduğu kadar eşinizin de çocuğu. Ve buna rağmen eşiniz hala saygısız hala burnu havada ise anneniz de bu duruma katlanmak zorunda değil.

Anneanne babaanne olmak demek toruna bakmak zorunda olmak değil. Ben bunu anlamıyorum; hem yaşlı insanlara çocuk baktıriliyor, hem gereken saygı gösterilmiyor, ücret ödemek zaten yok, hem de ufak bir trip atsalar haksız oluyorlar.

Annenizden özür dileyip çocuğunuz için bakıcı tutmalısınız bence. Bu şekilde devam ederse zoraki olacağı belli her taraf için.
 
Yine bir havalanmış damat t.t.su konusu ...
Ve yine bir kadın , annesini savunmak yerine ; annesine kulp takıyor.
Bakıcı tutun , 1500 artı sigorta deyin.
O damat bey bakın nasıl da kuzu oluyor .
Nankörlükte zirveyiz maşallah.
 
Herkesin böyle bir üslup takılmasının tek bir sebebi var.....

Konu başlığınız...

Hatalı olan eşinizi görmek yerine annenizin sözünü gözünüz de büyütmüşsünüz....

Burada herkes dışardan bakıyor ve sizin bakış açınızı hatali görüyor....

Siz olayların içinde biri olarak eşinizden tarafta olmuşsunuz ve buradaki kadınlar bunu sindirememiş....
 
sahsen ben samımıyetınıze ınanmıyorum
esınıze gercekten kızsaydınız olay bosanmalara kadar gıtseydı burda annem habıre torununu agzına doluyor cumlesıyle konu acacagınıza esım boyle davranıp benı zor durumda bırakıyor dıye konu acardınız
 
Esinin huyu annenlere selam vermemekse annenin huyu da kendisine selam vermeyen damadin cocuguna bakmamak olabilir mi?

Ha derseniz ki ama o cocuk benim de zaten siz bakim konusuna hassasiniz anne ve babaniza selam verilmemesine degil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…