- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Git alla sen kocana kızsan anne Konuşmayın ozaman demezsin annene özür dilettirirdinYazdıklarımi olamıyorsunuz galiba.Ben eşime gerekeni yaptım.ztn kaç gündür kusuz bosanmalara kadar gitti olay.Ama ben annemi bu kadar savunurken ve annem bunu biliyorken yuvami bozacak kadar tartıştığımızi torunuyla ceza vermesine kirildim.Ben ztn yaptırım uyguluyorum.
valla ister inanın ister inanmayın ama gerçekten kızdım. ztn eşimin haksızlığını tartismiyorum bile.onunla ilgili ben tepkimi pztsi gününden beri koymusum yani.onun için fikir sormuyorum ztn.haksız olduğu en başından bildiğim için.önceden torununu ağzına dolamasinin başka ndni var konuyu açarken yazmıştım ztn.sanki ben kocam haklı annem haksız demişim de millet bunun yanlışlığını anlatıyor bana.Ben mi anlatamadim nedirsahsen ben samımıyetınıze ınanmıyorum
esınıze gercekten kızsaydınız olay bosanmalara kadar gıtseydı burda annem habıre torununu agzına doluyor cumlesıyle konu acacagınıza esım boyle davranıp benı zor durumda bırakıyor dıye konu acardınız
hi bu arada ztn yrn özür dileyecek ztnGit alla sen kocana kızsan anne Konuşmayın ozaman demezsin annene özür dilettirirdin
Hem toruna bakacak hemde adam yerine konulmayacak oldu
Çocuğuna baktırmayı bilen adam çocuğunun hatrına allahın slmını vermek zorunda he bide kendi evinde.Kızlar merhaba.Buraya çok uzun zamandır yazmiyordum. Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var.
Geçende bebeğimin doğum günü oldu.Dogum gününde esim anneme slm vermemiş.Giderken de annemle babama iyi akşamlar dememiş.Annemler de buna bozuldu.Ben de eşime söyledim bunu.Işte biseyler söyledi. Annengil de dediki evlendiginiz günden beri hep bi bahanelerle geliyor slm vermemek için.Karekteri bu fln dedi annem.Ben de dedim ki anne o zmn gorusmeyin ne diyeyim yani.Annem de dedi ki madem slm vermiyor adam yerine koymuyor oğluna da bakıcı tutsun o baksın.Baktırmaya bana getirmeyin o zmn dedi.Çok zoruma gitti.Torunuyla ilgili böyle bir laf etmesi.Bir kez de kaynanam hastaneye goturulmesi gerekti.Esim goturecekti.Normalde o gun esim izinli oldugu icin bebege o bakacakti.Ama hastane isi cikinca olmadi tabi.Bu arada annem ve kaynanam nisanliyken biz kavga etmişlerdi ve birbirlerini sevmiyorlar.Ben de anne bakarmisin dedim bebeğe.Annem de ben o kadın için bakmam dedi.Çocuk ortada kaldı bi anda.Ben de tmm ben izin alayım dedim.Bana izin alma dedi annem.Ben de anne napayım cocuk ortada mi kalsin dedim.babam getir ben bakarım dedi.Babam öyle demeseydi çocuk kaldi oyle.Annemin torununu konu etmesi cok zoruma gidiyor.Napayim sizce kizlar?Bebegim 1 yasinda bu arada.
sımdı sorun su kı annenızı haksız bulmanızvalla ister inanın ister inanmayın ama gerçekten kızdım. ztn eşimin haksızlığını tartismiyorum bile.onunla ilgili ben tepkimi pztsi gününden beri koymusum yani.onun için fikir sormuyorum ztn.haksız olduğu en başından bildiğim için.önceden torununu ağzına dolamasinin başka ndni var konuyu açarken yazmıştım ztn.sanki ben kocam haklı annem haksız demişim de millet bunun yanlışlığını anlatıyor bana.Ben mi anlatamadim nedir
Bırak deyince yazıyorsun annene nankörlük etme açtığın konuyu bir oku onu suçlamışsınhi bu arada ztn yrn özür dileyecek ztn
Ama öyle yazmadin ki .... annene görüsme o zaman demissin sadece ondan bahsettin ... yani hosuna gitmiyorsa görüsmessin der gibi ...Yazdıklarımi olamıyorsunuz galiba.Ben eşime gerekeni yaptım.ztn kaç gündür kusuz bosanmalara kadar gitti olay.Ama ben annemi bu kadar savunurken ve annem bunu biliyorken yuvami bozacak kadar tartıştığımızi torunuyla ceza vermesine kirildim.Ben ztn yaptırım uyguluyorum.
Ama uyguladığınız yaptırım pek işe yaramıyor herhalde ki eşiniz hala bir selam vermekten bile aciz. Anneniz haklı. Kırılmış, acısını maalesef sizden ve oğlunuzdan çıkarıyor. Ama haklı.Yazdıklarımi olamıyorsunuz galiba.Ben eşime gerekeni yaptım.ztn kaç gündür kusuz bosanmalara kadar gitti olay.Ama ben annemi bu kadar savunurken ve annem bunu biliyorken yuvami bozacak kadar tartıştığımızi torunuyla ceza vermesine kirildim.Ben ztn yaptırım uyguluyorum.
Kızlar merhaba.Buraya çok uzun zamandır yazmiyordum. Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var.
Geçende bebeğimin doğum günü oldu.Dogum gününde esim anneme slm vermemiş.Giderken de annemle babama iyi akşamlar dememiş.Annemler de buna bozuldu.Ben de eşime söyledim bunu.Işte biseyler söyledi. Annengil de dediki evlendiginiz günden beri hep bi bahanelerle geliyor slm vermemek için.Karekteri bu fln dedi annem.Ben de dedim ki anne o zmn gorusmeyin ne diyeyim yani.Annem de dedi ki madem slm vermiyor adam yerine koymuyor oğluna da bakıcı tutsun o baksın.Baktırmaya bana getirmeyin o zmn dedi.Çok zoruma gitti.Torunuyla ilgili böyle bir laf etmesi.Bir kez de kaynanam hastaneye goturulmesi gerekti.Esim goturecekti.Normalde o gun esim izinli oldugu icin bebege o bakacakti.Ama hastane isi cikinca olmadi tabi.Bu arada annem ve kaynanam nisanliyken biz kavga etmişlerdi ve birbirlerini sevmiyorlar.Ben de anne bakarmisin dedim bebeğe.Annem de ben o kadın için bakmam dedi.Çocuk ortada kaldı bi anda.Ben de tmm ben izin alayım dedim.Bana izin alma dedi annem.Ben de anne napayım cocuk ortada mi kalsin dedim.babam getir ben bakarım dedi.Babam öyle demeseydi çocuk kaldi oyle.Annemin torununu konu etmesi cok zoruma gidiyor.Napayim sizce kizlar?Bebegim 1 yasinda bu arada.
Durumunuz varsa bir şekilde bakıcı tutun!
Bırakın onlar yalvarsın torunumu görmek istiyorum diye.
Çocuğu egolarına alet ediyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?