Annemin sözü..

Git alla sen kocana kızsan anne Konuşmayın ozaman demezsin annene özür dilettirirdin
Hem toruna bakacak hemde adam yerine konulmayacak oldu

valla ister inanın ister inanmayın ama gerçekten kızdım. ztn eşimin haksızlığını tartismiyorum bile.onunla ilgili ben tepkimi pztsi gününden beri koymusum yani.onun için fikir sormuyorum ztn.haksız olduğu en başından bildiğim için.önceden torununu ağzına dolamasinin başka ndni var konuyu açarken yazmıştım ztn.sanki ben kocam haklı annem haksız demişim de millet bunun yanlışlığını anlatıyor bana.Ben mi anlatamadim nedir

Çocuğuna baktırmayı bilen adam çocuğunun hatrına allahın slmını vermek zorunda he bide kendi evinde.
İnsan düşman olsa evine gelene öyle davranmaz.
Annen haklı ellerinden öperim

sımdı sorun su kı annenızı haksız bulmanız
annenızı haksız bulunca otomatıkman esınızın hatasını normal buluyor gıbı oluyorsunuz
halbukı annenız sonuna kadar haklı
ne deseydı mesela kızım damadımız bızı hesaba almıyor umrunda bıle degılız cok saygısızca davranıyor ama olsun bız cocuga sınırsız bakalım kı yaptıkları normalmıs gıbı devam etsın sineye cekelım kı ıyıce abartsın bızı ezmesıne ızın verelım kı senı de ezsın sana deger verse bıze boyle davranmazdı zaten ama onemlı degıl. ben yıne de cocuga bakarım mı desın ?

annenız aslında cocuga bakmam dıyerek cocugu ortada bırakmıyor o cocugun aılesı sızsınız zaten ortada degıl kı ? kımseyı de cezalandırmıyor cunku o cocuga bakması gereken kısıler de sızlersınız
sadece dıyorkı gonlumu hos tuttugunuz yok adam yerıne koydugunuz yok ustune bırde cocuga falan bakıp emeklerımı hıc etmem ben dıyor

akıllı kadın

Ama öyle yazmadin ki .... annene görüsme o zaman demissin sadece ondan bahsettin ... yani hosuna gitmiyorsa görüsmessin der gibi ...

Ha birde annen cocugunu diline dolamiyor onla zoru yok ... kocana iyilik yapmak istemiyor o kadar

çocugu kreşe veremezmisiniz
bir kuzeniminde eşi boyle adam hem insan yurduna koymuyor hem cocuguna baktiriyor kadin torununa kiyamadigindan inanin cogu zaman aglaya aglaya gidiyo kac kez şahit oldum
mesele torunu degil koskoca kadin bir gunaydin demek bir merhaba demek bukadar zor olmamali hem hayvan muamelesi gorup hemde sizin cocugunuza neden baksinki

Annen hakli. Baktigi cocugun babasi kendilerini adam yerine koyup hosgeldin besgittin demiyor. O zaman esinize soyleyin bakici bulsun

Ama uyguladığınız yaptırım pek işe yaramıyor herhalde ki eşiniz hala bir selam vermekten bile aciz. Anneniz haklı. Kırılmış, acısını maalesef sizden ve oğlunuzdan çıkarıyor. Ama haklı.
Eşiniz bu tavrının sebebi nedir?

Yok arkadas bu kocalara yaranilmaz. Kadin bedava bunun cocuguna bakiyormus selam bile vermek yok. Parali bakici tutsa ona ezilip büzülür ama. Nankörlük. Konu sahibi senin yerinde baska biri olsa buraya konu acmak yerine kocasina carlardi

Evinize gelen düşmanınız olsa hoş geldin dersiniz. Bir de sizin anneniz. Hadi her şeyi geçtim yaşlıya saygısı kalmamış. Olan bebeğe olmuş, kıyamam ya. Anneniz yerden göğe kadar haklı

Durumunuz varsa bir şekilde bakıcı tutun!
Bırakın onlar yalvarsın torunumu görmek istiyorum diye.
Çocuğu egolarına alet ediyorlar...

Bence bu konuda annenizin suçu bir değil iki tane. Bir anne kızının evliliğinde huzursuz ve mutsuz olmasını istemiyorsa bazı şeyleri görmezden gelmeli ya da kızını arada bırakmadan kendisi çozmeli. Eşiniz de sizinle tartışmak yerine hatali olduğunu kabul edip özür dileseydi hiç iş bu kadar uzamayacakti. Söz konusu çocuklarımız olunca daha hassas ve kırılgan olabiliyoruz bu konuda size hak veriyorum. Umarım biran önce herşey tatlıya bağlanır

Anneniz haklı.
Annem babam çocuğuma baktıkları halde evime her geldiklerinde bu muameleyi görseler ben o adamı paralarım.

Siz onun annesine aynı şeyi yapabilir misiniz? Eşiniz gidip annesine "e görüşmeyin o zaman ne diyeyim ki" mi der, yoksa gelip size "sen ne saygısızsın" mı der?

Taraflar arasında çok büyük olaylar olduysa kimse kimseyle görüşmek zorunda değil, bu konuda haklısınız. Ama ben görüşmediğim insanın emeğini sömürmem. Eşinizin yaptığı tam olarak bu.
Görüşmek istemiyorsa görüşmesin, ama o zaman bir duruşu olsun.
"Görüşeyim ama selam bile vermeyeyim, bu arada çocuğa da baktırayım."
Böyle bir dünya yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…