Annemin sürekli iş buyurması

Dişini niçin sürekli takmadigini anlayamadim ben. Her yemekte tak cikar mi yapiyor? Annem sabah kalkinca takar aksam yatarken cikarir.

H

Ben evliyim ailemin yanına ziyarete geliyorum kalıyorum iki üç hafta.geldigim günun ertesi günü başlıyor iş buyurma durumu.dişini her sofrada istiyor.

Alt tarafı senede 3 hafta yapıyorsunuz
Kadın sizi yıllarca büyütmüş
Canavar bir annedir, sevmiyorsunuzdur, ana kız ilişkiniz yoktur, o zaman başka.
Kaç şey istiyor olabilir ki sofraya oturmadan?

Evlenmeden önce sofraya bir kez bile tertemiz oturup yemeğimi yiyip kalktığımı bilmem. O mutfaktan illa birşey alınacak arkadaş. Ya ikindi çayı içiyoruz yanında kek, börek... Zeytin peynir de getirsen mi... Zeytinin peynirin ikindi çayında ne işi var. Ev de büyük, mutfak yan oda değil. Haydaaa evin bir ucuna koştur dur. Ben hep diyorum annemin evinden kurtulmak için evlendim ben.

Şimdi köye ev yaptılar ve mutfağı Amerikan mutfak şeklinde En sevdiğim özelliği bu oldu. En azından yakın yerden toplayacağız malzemeleri. Gerçi yine evin bir ucuna yollayıp "ıslak mendil getir" derse şaşırmam

Ne ailemin evinde ne eşimle oyle birsey yaşamadim. Başkasina yapildigini da gormedim. Bu durumu 2-3 defa yaşasam sonunda kizardim sanirim. Açlik beni sinir ediyor zaten.

Valla bende annemin evinde yorulduğum kadar hiçbir yerde yorulmuyorum hahahah Kv evinde iş yapmam
Ama annem kızıyor tribe giriyor diye her işe destek oluyorum kendi evimde bile o kadar iş yapmam

Benimki 40 yasinda mutfakta is yaparken beni sinavdan kaldirio mutfak masasindaki tabagi getir diyor. Hayiri da cevap olarak kabul etmiyor asla. Boyle bir konu acmistim ben de surekli is is ders calisirken bile is ben cozum bulamadim

Haksizsin

Bekar olsaydım keşke de annem surekli birşeyler isteseydi. Çocukken biz çok istedik o açken biz yedik simd de o yesin kurban olurum ona,1 saat daha aç kalmakla ölmem şahsen

Bana mı saçma geldi bi tek bu durum yani istese ne olur getirseniz ölür müsünüz? Yemeği şu bu yapıyoruz zaten diyorsunuz ee senede 3 hafta kalıyorsunuz alt tarafı yani bi zahmet batmasın. Misafir misiniz ? Kendi eviniz kendi anneniz istiyor yabancı istemiyor.

Haklısınız. Ha bir de bu kişi anneniz olmayıp kayınvalideniz olsaydı...tam şenlik.

Okuyunca gözümün önüne kırmızı odadaki hediye geldi

H

Ben evliyim ailemin yanına ziyarete geliyorum kalıyorum iki üç hafta.geldigim günun ertesi günü başlıyor iş buyurma durumu.dişini her sofrada istiyor.

Yani siz misafirsiniz.
59 yasindaki kadin evine cocugu torunu gelmis ilk bi kac gun de olsa yemek hazirlamiyor mu?

70 80 degil bu 59.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…