22, annem de 62 yaşında. Olabilir o da öyle görmüştürYaş küçük sanırım.
Bizim jenerasyonda anneler elimizde sigara yakalamak için öyle basarlardı odaları. Belki yanlışını yakalayıp terbiye edecektir. Doğru değil yaptığı da annen bizim yaşlardaysa annesinden öyle görmüş olabilir,
Evden ayrıl. Ev arkadaşı bul, yurtta kal. Başka çözümü olduğunu sanmıyorum. (Senden birkaç yaş daha küçükken aynı şeyleri yaşadığımdan dolayı ben bunu yaptım. İyi ki de yapmışım diyorum.)Annem sürekli odama paaat diye giriyor. Kapıyı öyle bir açıyor ki sanki baskın yapıyor. Bunu sürekli yapıyor. Uyarmama rağmen izinsiz giriyor. Belki üstümü değiştiriyorum belki yalnız kalmak istiyorum yok. Dinlemeden giriyor. Bunu ona söylediğimde "sen de salona geliyorsun" diyor. "salon ile yatak odası aynı şey mi, salon ortak alanımız" diyorum cevap vermiyor. Bu durumdan çok sıkıldım. Bazen korkudan sıçradığım bile oluyor ne yalan söyleyeyim. Film izlerken pat diye kapıyı açıyor falan. Ne yapmalıyım sizce? Odamın kapısını kilitlersem de çok kızıyor
Annem ve ablamda öyleydiAnnem sürekli odama paaat diye giriyor. Kapıyı öyle bir açıyor ki sanki baskın yapıyor. Bunu sürekli yapıyor. Uyarmama rağmen izinsiz giriyor. Belki üstümü değiştiriyorum belki yalnız kalmak istiyorum yok. Dinlemeden giriyor. Bunu ona söylediğimde "sen de salona geliyorsun" diyor. "salon ile yatak odası aynı şey mi, salon ortak alanımız" diyorum cevap vermiyor. Bu durumdan çok sıkıldım. Bazen korkudan sıçradığım bile oluyor ne yalan söyleyeyim. Film izlerken pat diye kapıyı açıyor falan. Ne yapmalıyım sizce? Odamın kapısını kilitlersem de çok kızıyor
Peki neden bunu yapıyorsunuzBir an bu konuyu benim kızım açtı sandım
Baskın basanındırPeki neden bunu yapıyorsunuz
Çok saygısızca 22 yaşındasınız. Uyardigim halde dinlemiyorsa kilitlerim. Salon ortak alan, kisinin odası ortak alan değil, aniden girmesi hic hoş değil. Birey olduğunuzun farkına varamamış..Annem sürekli odama paaat diye giriyor. Kapıyı öyle bir açıyor ki sanki baskın yapıyor. Bunu sürekli yapıyor. Uyarmama rağmen izinsiz giriyor. Belki üstümü değiştiriyorum belki yalnız kalmak istiyorum yok. Dinlemeden giriyor. Bunu ona söylediğimde "sen de salona geliyorsun" diyor. "salon ile yatak odası aynı şey mi, salon ortak alanımız" diyorum cevap vermiyor. Bu durumdan çok sıkıldım. Bazen korkudan sıçradığım bile oluyor ne yalan söyleyeyim. Film izlerken pat diye kapıyı açıyor falan. Ne yapmalıyım sizce? Odamın kapısını kilitlersem de çok kızıyor
Tepki verme o zaman vazgeçer. Ciddi söylüyorum. Bence sen tepki verince annen birşey gizliyorsun diye düşünüyor. Hatta odaya girince gönderme. Yarım saat tut..birşeyler anlat. Video göster.Annem sürekli odama paaat diye giriyor. Kapıyı öyle bir açıyor ki sanki baskın yapıyor. Bunu sürekli yapıyor. Uyarmama rağmen izinsiz giriyor. Belki üstümü değiştiriyorum belki yalnız kalmak istiyorum yok. Dinlemeden giriyor. Bunu ona söylediğimde "sen de salona geliyorsun" diyor. "salon ile yatak odası aynı şey mi, salon ortak alanımız" diyorum cevap vermiyor. Bu durumdan çok sıkıldım. Bazen korkudan sıçradığım bile oluyor ne yalan söyleyeyim. Film izlerken pat diye kapıyı açıyor falan. Ne yapmalıyım sizce? Odamın kapısını kilitlersem de çok kızıyor
Eğer ergen isen ve annenden sakladığın bir olay varsa anne doğru yapıyor yanlış değilAnnem sürekli odama paaat diye giriyor. Kapıyı öyle bir açıyor ki sanki baskın yapıyor. Bunu sürekli yapıyor. Uyarmama rağmen izinsiz giriyor. Belki üstümü değiştiriyorum belki yalnız kalmak istiyorum yok. Dinlemeden giriyor. Bunu ona söylediğimde "sen de salona geliyorsun" diyor. "salon ile yatak odası aynı şey mi, salon ortak alanımız" diyorum cevap vermiyor. Bu durumdan çok sıkıldım. Bazen korkudan sıçradığım bile oluyor ne yalan söyleyeyim. Film izlerken pat diye kapıyı açıyor falan. Ne yapmalıyım sizce? Odamın kapısını kilitlersem de çok kızıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?