- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.683
- 88
Saçmaladınız iyiceEskiden sanki çocukların odalarımı vardı ,şimdi varda ne oldu ,çağ mı atladık
Gizli birşey yapmak değil mesele, mahremiyet ile alakası var. Anneniz size alan bırakmamış şimdi siz kızlarınıza aynısını yapacaksınız. Peki kızlarınız itiraz ederse nolacak? Sınırlar-Henry cloud ve mahremiyet eğitimi - Adem güneş bu kitapları okursanız demek istediğimi anlarsınız.Annemin bekarkende hic kapiyi tikladigini bilmemneden tiklamiyor diye kizmak aklima bile gelmedi. Bekarken odada annenden gizli ne yapabilirim ki normal sekilde. Annem kapiyi tiklamadi diyede dediginiz gibi bir sonucta olmadi
Niye? O yaşta kızlar gerizekalı mı oluyor? 50 yaşında abuk sabuk işler yapan ana babalar yok mu? Genelleme yapmayın, gayet akıllı genç kızlarımız var, aklı bi karış havada ebeveynler de varBen bütün genç kızlarımız için endişeliyim herşeyi bildiklerin sanırlar o yaşta öyle olunuyor ve anneyi hor görürler ,anne olmak zoŕrrrr
Neden endişe etsin ki parmaklıklı pencereden kendimi mi atacağım? Sigara alkolüm de yok hemOğlanların odasını seneye ayıracağım , kapıların kilitlerini direk çıkarttıracağımçocuk dediğin varlık azıcık sessiz dursa muhakkak bir iş karıştırıyordur . O işi bilmem lazım sürekli soyunup giyinmiyorsunuz yani siz de . Bırakın girsin . endişe etmese girmez
Alti ustu odama giriyor birsey soyliyor cikiyor diye alanda mi birakmamis oluyorGizli birşey yapmak değil mesele, mahremiyet ile alakası var. Anneniz size alan bırakmamış şimdi siz kızlarınıza aynısını yapacaksınız. Peki kızlarınız itiraz ederse nolacak? Sınırlar-Henry cloud ve mahremiyet eğitimi - Adem güneş bu kitapları okursanız demek istediğimi anlarsınız.
Benim de annem ablam öyleydiBenim annem ablam hepsi yapıyordu , çok sinir bozucu ben buna bir çözüm bulamadım sabretmekten başka, çok şükür benim çekirdek ailem öyle değil, her birey küçük büyük birbirine saygılı...ama onların sana saygısız davranması senin suçun değil onlarin karakterlerindeki bozukluktan kaynaklanıyor bu yüzden üzülme Allah'a havale et ..
Onun özel alanı ama .rahatsızlık duyacağı bir alanYasin cokta kucuk degil orasi ayri ama yinede annelik iste. İki kizim var ileride acarim gibi geliyor suan dusununceannenin kapisini ac onerilerine katilmiyorum. Baban evde yoksa tamam ama varsa bu uygun olmaz. Ayrica acinca ne oluyor ki annen belli ki seni kontrol etmek istiyor sen neden rahatsizlik duyuyorsun bundan ? Altu ustu film izliyor yada muzik dinliyorsan eger
Öyle deme . Anne olunca anlarsın . Mesela benim bir öğrencim ilaç içiyor intihar etme amaçlı . Annesi akşam 8’den sabah 8’e kadar odasına girmiyor . Sonuç ; evlat acısıyla ölümü bekleyen bir anne .Neden endişe etsin ki parmaklıklı pencereden kendimi mi atacağım? Sigara alkolüm de yok hem
Ne iş karıştıracak? Ergenlerin yalnız kalmaya, yorganı üzerlerine çekip müzik dinlemeye, mastürbasyon yapmaya hakkı da mı yok, ne yapmaya çalışıyorsunuz bu çocuklarla?Oğlanların odasını seneye ayıracağım , kapıların kilitlerini direk çıkarttıracağımçocuk dediğin varlık azıcık sessiz dursa muhakkak bir iş karıştırıyordur . O işi bilmem lazım sürekli soyunup giyinmiyorsunuz yani siz de . Bırakın girsin . endişe etmese girmez
Kapıyı kitlemesin zaten. Ebeveyn kapıyı çalsın. Çocuk müsait değilse müsait değilim bir dakika der. Müsaitse "gel" der. Dakikalarca cevap vermiyorsa, çocuk intihar eğilimi de olan biriyse girer zaten ebeveyn. Niye aklınıza en kötü şey geliyor direkt?Öyle deme . Anne olunca anlarsın . Mesela benim bir öğrencim ilaç içiyor intihar etme amaçlı . Annesi akşam 8’den sabah 8’e kadar odasına girmiyor . Sonuç ; evlat acısıyla ölümü bekleyen bir anne .
Sizi tanımıyorum ama endişe edilecek milyon tane şey var ve anneler olarak bir çoğunun ne olduğunu bile bilemiyoruz çoğu zaman . Elimizden gelen gözümüzü üstünüzden ayırmamak .
Bebekken nefes alıp veriyor mu diye sürekli kontrol ederdim . Azıcık büyümeniz annelerin kontrol isteğini , dürtüsünü bastıramaz.
7x24 tepesinde bekleyecek değilim ama ara sıra kontrol ederim . Yalnız da kalsın , müzik dinlesin , film izlesin , oyun oynasın , sigara içsin ama o kapıdan ben istediğim her zaman girebilmeliyim . Bu kadar . Başka alternatif yok .Ne iş karıştıracak? Ergenlerin yalnız kalmaya, yorganı üzerlerine çekip müzik dinlemeye, mastürbasyon yapmaya hakkı da mı yok, ne yapmaya çalışıyorsunuz bu çocuklarla?
Heh iste normal normal odasinda muzik dinleyen, film izleyen en fazla sevgilisi ile konusan bir genc kizin bu kadar rahatsizligi olmaz zaten. Evde sadece annem varsa wc kapisini bile kilitlememOnun özel alanı ama .rahatsızlık duyacağı bir alan
Siz WC deyken anneniz baskın yapsin mi mesela wc ye .
Odası da WC kadar özel alan
Ki mastürbasyon da yapıyor olabilir
Genç bireylerin mastürbasyon ihtiyaçları vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?