• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin Sürekli Odama Girmesi

Şimdi şöyle bi durum var, bu bana göre ajitasyona giriyor. Hatta bi psikolog bunun hakkında video çekti. Annem yalnız kalıyor diye kendimi suçlayamam ki. Benimle konuşmak isterse seslenir. Ben zaten ara ara yanına gidiyorum, muhabbet ediyoruz balkona çıkıyoruz. Benim burada rahatsız olduğum şey odama baskın yapar gibi girmesi.
Ben eğer evlenirsem annem yine yalnız kalacak. Ben işe girdiğimde annem yine yalnız kalacak. Eğer yalnız kalmak istemiyorsa arkadaş edinir gezer tozar. Buna ben karışamam
😊😊
Hayat uzun. Annen senin yasina gelmez ama sen annenin yasina gidersin.

Konu bu şekilde açılsa annenin depresyonda olduğuna kanaat getirirdik muhtemelen.
Degil mi 😊 normal degil cunku. Ergenlik doneminde biri olsa buna baglar insanda 😊

Yorumları ağzım açık okuyorum...
Sonra diğer konularda "BİRR KAAADIIINNN KENDİNEE BUUNU NASILL HAK GÖRÜR YAHUUUU AYRILINNNN!!!" diyoruz.
Çünkü ailede zedeleniyor bu özsaygı.
Sonra kızıyoruz kadınlar böyle davranınca.
Çok garip.

Sevgili konu sahibi
Anneniz
Babanız
Halanız
En sevdiğiniz akrabanız bile olsa
Bu bir sınır ihlalidir.
Annelikle, akrabalıkla veya herhangi bir şeyi bahane ederek insanların sizin belirlediğiniz sınırları aşmasına izin vermeyin.

Tepkinizi koyun. Kapıyı kilitleyin. Sonunda saygı duymak zorunda kalacak.
Talep ettiğiniz saygıyı göremezseniz kendinizi korumanız çok normal.

Annem sürekli odama paaat diye giriyor. Kapıyı öyle bir açıyor ki sanki baskın yapıyor. Bunu sürekli yapıyor. Uyarmama rağmen izinsiz giriyor. Belki üstümü değiştiriyorum belki yalnız kalmak istiyorum yok. Dinlemeden giriyor. Bunu ona söylediğimde "sen de salona geliyorsun" diyor. "salon ile yatak odası aynı şey mi, salon ortak alanımız" diyorum cevap vermiyor. Bu durumdan çok sıkıldım. Bazen korkudan sıçradığım bile oluyor ne yalan söyleyeyim. Film izlerken pat diye kapıyı açıyor falan. Ne yapmalıyım sizce? Odamın kapısını kilitlersem de çok kızıyor
Annemden paranı alabildin mi ?
Öteki konuma yazdiklarim8 oku lutfen

Öteki konudkai mesajımı oku.
Arabayı vutsan paran çöpe gider, zaten şimdi ÖTV indirimi falan gelecek.araba iyi bir uyatirim araç değil üstelik baindende kullanmayacak son o arabayı ben sana soyliyim.ya ödünç isteyecek ya sormadan alıp vurur kaçar.parani alınca altına yatir .
Muhakkakta al o parayı .yada direk kendi üstüne ev aldır annene .

Nedense 22 yaşında olduğunuza hiç inanmıyorum. 16-17 yaşındaki kuzenimin isyankar konuşmaları gibi tüm konularınız.
Linçleneceğim ama şimdinin 22si eski zamanların liselisi çünkü. Aynı şekilde diğer yaşlarda da bir uzama var.

Ben de anneyim. İnsan anne diye öbürü de çocuğu diye sınırlarını ısrarla çiğnemeye her şeyine müdahale etmeye hakkı yoktur. Ben 3 yaşındaki kızıma bile öpebilir miyim? diye soruyorum. Bunu yapmak ister misin? Şunu yemek ister misin? Ya da bir şey yaptım hoşuna gitmezse özür diliyorum. Bir şeyi bir yere koyduysa bunu buradan alalım mı artık diyorum. Anneyiz diye çocuk bizim eşyamız değil ki istediğimiz gibi davranalım. O bir birey ileride kendi hayatı olacak. Ben şimdi sorgusuz sualsiz sınırlarını ihlal edeyim de yarın bir gün elin adamı ya da herhangi başka biri ihlal ettiğinde çaresizce sorunun ne olduğunu bile anlamadan ona bağımlı mı yaşasın. Yok ben anlayamıyorum bu annelik kutsallık olaylarını. Ben istedim ben doğurdum onun bana karşı sorumluluğu yok ama benim ona karşı var.

Annem sürekli odama paaat diye giriyor. Kapıyı öyle bir açıyor ki sanki baskın yapıyor. Bunu sürekli yapıyor. Uyarmama rağmen izinsiz giriyor. Belki üstümü değiştiriyorum belki yalnız kalmak istiyorum yok. Dinlemeden giriyor. Bunu ona söylediğimde "sen de salona geliyorsun" diyor. "salon ile yatak odası aynı şey mi, salon ortak alanımız" diyorum cevap vermiyor. Bu durumdan çok sıkıldım. Bazen korkudan sıçradığım bile oluyor ne yalan söyleyeyim. Film izlerken pat diye kapıyı açıyor falan. Ne yapmalıyım sizce? Odamın kapısını kilitlersem de çok kızıyor
Valla ben öğretemedim umarım siz başarılı olursunuz :D Hoş kapıyı çalmayı öğrendi bir ara aslında ama kulaklıkla gezindiğim için sürekli duymadığımı söyleyerek '' bundan kapı falan çalmam kulaklık takılı oluyor sende napayım yani '' diyerek haklı çıktı :D Ama üvey babam asla çalmadan girmezdi ki 2 yılda sadece 1 kez kapımı çalmıştır oda önemli bi şey sormak için. Kapı açık olsa da bakmazdı hiç. Annem direk mahallenin melahat ablası gibi telefonla konuşurum dinler direk odaya dalar :D

Back
X