- 30 Mart 2022
- 74
- 73
- 38
- 27
- Konu Sahibi kiboshanim
-
Evet gerçekten öyle. Her şeye müdahil olmak istemesi, ayrı bireyler olduğumuzu kabullenmemesi ve sürekli sorun çıkarması. Yani şunu beklerdim ne olursa olsun ben sorun çıkarsam bile evlenip gidiyor son günleri güzel yaşayalım demeliydi bana kalırsa. Ya da beni karşı tarafa karşı doldurmaya çalışmamalıydı. Yanlış mı düşünüyorum?Bazı anneler illaki çocuklarının turşusunu kurmak istiyor. Akıllı olanlar farkediyor olmayanlarda evlenseler bile evlerinde hep huzursuzluk çıkarıyor, mutlu olamıyorlar.
Kaynana yapsa bir nebze uzak durulur ama insanın annesi yapsa direkt mutsuzluk..
İşte kendince şöyle diyor. Akşamları yemeğe bana gelin ben biraz sağlıklı yemeklerle bakayım size diyor. Çok anlamsızdüğünden sonra eve gidilmiyor mu yav
çok saçmaİşte kendince şöyle diyor. Akşamları yemeğe bana gelin ben biraz sağlıklı yemeklerle bakayım size diyor. Çok anlamsız
Annem takı konusunda karşı tarafa söylemedi ama içinde daha yüksek beklenti oluşturdu. İşte 10 burma bilezik Trabzon set gibi. Ama nişanlımın babası emekli. Ev verdi. Onun dışındakileri nişanlım kendi gücüyle yapıyor. O sebeple bende düşük ayar uygun ama şık bir set ve 14 gr bilezik beğendim. Ki yine 7 tane aldı. Ayrı gitmemin sebebi nişanlımla aramın bu sebeple bozulmasını istemedim. Kötü bir durum olurdu her iki taraf içinhiç takmayın ve düşünmeyin bile. takı alırken sizinle gelse ne gelmese ne. ne olmasını bekliyo yani?
iyi yapmışsınız. burmaların tanesi neredeyse 20 bin ve anneniz 10 tane istiyormuş üstelik. bu zamanda kim yapabilmiş 10 burma?Annem takı konusunda karşı tarafa söylemedi ama içinde daha yüksek beklenti oluşturdu. İşte 10 burma bilezik Trabzon set gibi. Ama nişanlımın babası emekli. Ev verdi. Onun dışındakileri nişanlım kendi gücüyle yapıyor. O sebeple bende düşük ayar uygun ama şık bir set ve 14 gr bilezik beğendim. Ki yine 7 tane aldı. Ayrı gitmemin sebebi nişanlımla aramın bu sebeple bozulmasını istemedim. Kötü bir durum olurdu her iki taraf için
Ekonomi göz önüne alındığında karşı taraf elinden gelenin en iyisini yapmış zaten, annenizin beklentileri çok yüksek. Karşı taraftan 10 bilezik ve Trabzon seti beklerken aileniz altın olarak ne takacakAnnem takı konusunda karşı tarafa söylemedi ama içinde daha yüksek beklenti oluşturdu. İşte 10 burma bilezik Trabzon set gibi. Ama nişanlımın babası emekli. Ev verdi. Onun dışındakileri nişanlım kendi gücüyle yapıyor. O sebeple bende düşük ayar uygun ama şık bir set ve 14 gr bilezik beğendim. Ki yine 7 tane aldı. Ayrı gitmemin sebebi nişanlımla aramın bu sebeple bozulmasını istemedim. Kötü bir durum olurdu her iki taraf için
Aynı şekilde düşündüm. Allah önce dirlik huzur versin. Ki karşı tarafta oturacak evimizi vs halletti. Yani demek istediğim zaten birçok insandan daha iyi şartlarda evleniyoruz. Başımızı sokacak evimiz var her şey gönlümce alındı. Daha fazla talep eder şekilde davranmayı kendime yakıştırmıyorumiyi yapmışsınız. burmaların tanesi neredeyse 20 bin ve anneniz 10 tane istiyormuş üstelik. bu zamanda kim yapabilmiş 10 burma?
Aynı şekilde düşündüm. Allah önce dirlik huzur versin. Ki karşı tarafta oturacak evimizi vs halletti. Yani demek istediğim zaten birçok insandan daha iyi şartlarda evleniyoruz. Başımızı sokacak evimiz var her şey gönlümce alındı. Daha fazla talep eder şekilde davranmayı kendimeiyi yapmışsınız. burmaların tanesi neredeyse 20 bin ve anneniz 10 tane istiyormuş üstelik. bu zamanda kim yapabilmiş 10 burma?
Evet aşağıdaki yorumumda da belirttim birçok insandan daha iyi şartlardyaız ve bunu karşı taraf sağladı. Fazlasını bende kendime yakıştırmıyorum. Ailemde iki tane 13 gr bilezik takıyor. Allah var ailesinde masraflar konusunda elinden geleni yaptık. Mutfak tamamen bizim geri kalan yarı yarıya ödedikEkonomi göz önüne alındığında karşı taraf elinden gelenin en iyisini yapmış zaten, annenizin beklentileri çok yüksek. Karşı taraftan 10 bilezik ve Trabzon seti beklerken aileniz altın olarak ne takacak
aynen öyle. anneniz 10 burma takılsın istiyor da kendi ne takacakmış ya da alacakmış. bir de ev almışlar üstelik.Peki o istediği 10 tane burmaya karşılık kendisi ne takacakmış size? Bence mesafenizi koruyun. Eş ailesi yapsaydı bunları aynı öneriyi verirdik. Hiçbir fark yok, ilişkiniz sürekli halde olursa evinizde huzursuzluk olacak belli ki.
Bu ihtimal kuvvetle muhtemel. Kayınvalidem çok sakin anlayışlı biridir.Acaba anneniz sizi paylasamiyor mu ? Benim de eltimin annesiyle kayinvalidem aynı savaş içinde. Onlarda birbirlerini kıskanırlar mesela. Annenizde sizi karşı taraftan kıskanıyor olabilir mi ? Bazı anneler kabul edemiyor kızı kayinvalidesine anne deyince bile çıldıran anneler var.
Evet fazla fazla yaptılar. Ev araba hiçbir eksik yok çok şüküraynen öyle. anneniz 10 burma takılsın istiyor da kendi ne takacakmış ya da alacakmış. bir de ev almışlar üstelik.
Bu ihtimal kuvvetle muhtemel. Kayınvalidem çok sakin anlayışlı biridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?